Μια ερώτηση για το μήνυμα περιέχει ένα χαρακτήρα περιττά τελεία (.), κατά την εγκατάσταση ενημερωμένων εκδόσεων 3 για το Microsoft Dynamics CRM 4.0 στην ιαπωνική έκδοση του Microsoft Dynamics CRM 4.0

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2257688 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Συμπτώματα

Ας υποθέσουμε ότι εγκατάσταση ενημερωμένων εκδόσεων 3 για το Microsoft Dynamics CRM 4.0 στην ιαπωνική έκδοση του Microsoft Dynamics CRM 4.0.
Κατά την εγκατάσταση στοιχείων που δεν συμφωνούν, λαμβάνετε μια ειδοποίηση μηνύματος, όπως αναμένεται. Ωστόσο, η ερώτηση το μήνυμα περιέχει ένα χαρακτήρα περιττά τελεία (.).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με ενημερωμένων εκδόσεων 3 για το Microsoft Dynamics CRM 4.0, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
961768Η συλλογή ενημερωμένων εκδόσεων 3 για το Microsoft Dynamics CRM 4.0 είναι διαθέσιμη

Αιτία

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται επειδή το μήνυμα δεν έχει προσαρμοστεί σωστά.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Διατίθεται μια ενημερωμένη έκδοση του προγράμματος εγκατάστασης από τη Microsoft. Κατά την εγκατάσταση του Microsoft Dynamics CRM 4.0 ή κατά την αναβάθμιση σε Microsoft Dynamics CRM 4.0, μπορείτε να ελέγξετε για ενημερώσεις. Εάν ενεργοποιήσετε την επιλογή για να ελέγξετε για ενημερώσεις, η εφαρμογή λαμβάνει τυχόν νέες ενημερώσεις και εφαρμόζει την εγκατάσταση, κατά την εκτέλεση της διαδικασίας εγκατάστασης.

Πληροφορίες εγκατάστασης

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τοΕνημέρωση των αρχείων εγκατάστασηςεπιλογή κατά την εγκατάσταση του Microsoft Dynamics CRM 4.0 για να αποκτήσετε αυτήν την ενημέρωση κώδικα.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο χρήσης της επιλογής αρχείων εγκατάστασης ενημερωμένης έκδοσης ή για την μη αυτόματη λήψη της ενημερωμένης έκδοσης του προγράμματος εγκατάστασης, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
948917Τρόπος απόκτησης των ενημερωμένων εκδόσεων του προγράμματος εγκατάστασης για το Microsoft Dynamics CRM 4.0

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

Προϋποθέσεις απαιτούνται για να εφαρμόσετε αυτήν την ενημερωμένη έκδοση εγκατάστασης.

Πληροφορίες κατάργησης

Δεν είναι δυνατή η κατάργηση εγκατάστασης της ενημερωμένης έκδοσης.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2257688 - Τελευταία αναθεώρηση: Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 1.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Dynamics CRM 4.0
Λέξεις-κλειδιά: 
kbqfe kbmbsmigrate kbexpertiseinter kbmt KB2257688 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:2257688

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com