Δεν μπορείτε να απεγκαταστήσετε Exchange Server 2010 RTM μετά την εγκατάσταση συνάθροιση ενημερώσεων 2, ενημερωμένη έκδοση, συλλογή ενημερωμένων εκδόσεων 3 ή 4 συνάθροιση ενημερωμένη έκδοση για το Exchange Server 2010

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2266458 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Εξετάστε το ακόλουθο σενάριο:
  • Έχετε ένα διακομιστή Microsoft Exchange Server 2010 που έχει το ρόλο διακομιστή Hub Transport εγκατεστημένο.
  • Εγκατάσταση συνάθροιση ενημερώσεων 2, ενημερωμένη έκδοση, συλλογή ενημερωμένων εκδόσεων 3 ή 4 συνάθροιση ενημερωμένη έκδοση για το Exchange Server 2010 σε αυτόν το διακομιστή.
  • Εκτελέστε την ακόλουθη εντολή σε αυτόν το διακομιστή για να καταργήσετε την εγκατάσταση του Exchange Server 2010:
    Setup /mode:uninstall
Σε αυτό το σενάριο, η διαδικασία απεγκατάστασης δεν ολοκληρώνεται με επιτυχία. Επιπλέον, εμφανίζεται το ακόλουθο μήνυμα λάθους:

Δημιουργήθηκε το ακόλουθο σφάλμα κατά την "$ σφάλμα.Clear(). Κατάργηση εγκατάστασης MsiPackage - PackagePath ($RoleInstallPath + "Mailbox\MSFTE.MSI")-καταγραφής
Αρχείο ($RoleSetupLoggingPath + "\InstallSearch.msilog") "εκτελέστηκε:" δεν ήταν δυνατό το άνοιγμα του πακέτου ' C: \Program Files\Microsoft\Exchange Server\V14\Mail
box\MSFTE.MSI». Μια άλλη έκδοση αυτού του προϊόντος είναι ήδη εγκατεστημένο. Δεν είναι δυνατό να συνεχιστεί η εγκατάσταση αυτής της έκδοσης. Για να ρυθμίσετε ή να καταργήσετε την υπάρχουσα έκδοση αυτού του προϊόντος, χρησιμοποιήστε την Προσθαφαίρεση προγραμμάτων στον πίνακα ελέγχου. Ο κωδικός σφάλματος είναι 1638. ".

Η λειτουργία της εγκατάστασης (Setup) του Exchange Server δεν ολοκληρώθηκε. Επισκεφθείτε τηνhttp://support.Microsoft.comκαι πληκτρολογήστε το Αναγνωριστικό σφάλματος για να βρείτε περισσότερες πληροφορίες.
Παρουσιάστηκε σφάλμα στο πρόγραμμα εγκατάστασης του Exchange Server.

Αιτία

Το ζήτημα παρουσιάζεται επειδή η συνάθροιση ενημερώσεων 2 για Exchange Server 2010 αντικαθιστά το αρχείο Msfte.msi από την έκδοση RTM του Exchange Server 2010. Επομένως, το πρόγραμμα κατάργησης εγκατάστασης δεν είναι δυνατό να εντοπίσει την έκδοση RTM του αρχείου Msfte.msi όταν προσπαθεί να καταργήσετε την εγκατάσταση του Exchange Server 2010.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, εγκαταστήστε την ακόλουθη συλλογή ενημερωμένων εκδόσεων:
2407113Περιγραφή των ενημερωμένων εκδόσεων 5 για Microsoft Exchange Server 2010 Release to Manufacturing

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα ζήτημα στα προϊόντα της Microsoft που παρατίθενται στην ενότητα "Ισχύει για".

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2266458 - Τελευταία αναθεώρηση: Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2011 - Αναθεώρηση: 4.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Exchange Server 2010 Enterprise
  • Microsoft Exchange Server 2010 Standard
Λέξεις-κλειδιά: 
kbqfe kbfix kbsurveynew kbexpertiseinter kbhotfixrollup kbmt KB2266458 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:2266458

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com