Ορισμένα τμήματα του σώματος του μηνύματος εμφανίζονται ως συνημμένα, όταν ένας χρήστης του Exchange Server 2007 στέλνει το μήνυμα χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα-πελάτη αλληλογραφίας άλλου κατασκευαστή

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2267661 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Εξετάστε το ακόλουθο σενάριο:
 • Ένας χρήστης του Microsoft Exchange Server 2007 αποκτά πρόσβαση σε ένα γραμματοκιβώτιο χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα-πελάτη αλληλογραφίας άλλου κατασκευαστή.
 • Ο χρήστης στέλνει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όπου μοιάζει το σώμα του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με το ακόλουθο:
  <text></text>
  <graphic></graphic>
  <text></text>
 • Ο παραλήπτης ανοίγει το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χρησιμοποιώντας το Microsoft Office Outlook.
Σε αυτό το σενάριο, το σώμα του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου περιλαμβάνει μόνο το πρώτο"<text></text>"μέρος, το"<graphic></graphic>"και άλλες"<text></text>"τμήματα εμφανίζονται ως συνημμένα.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται επειδή το πρόγραμμα-πελάτη αλληλογραφίας άλλου κατασκευαστή στέλνει το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε μορφή Multipurpose Internet μήνυμα κωδικοποίηση (MIME). Το σώμα του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι multipart/μεικτό περιεχόμενοΤύπος. Ωστόσο, το Exchange Server 2007 επεξεργάζεται αυτό το είδος του κυρίως κειμένου μηνύματος σε ανεξάρτητα μέρη. Επομένως, δημιουργούνται τα συνημμένα για διαφορετικά μέρη του σώματος του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, εγκαταστήστε την ακόλουθη συλλογή ενημερωμένων εκδόσεων:
2492691Περιγραφή των ενημερωμένων εκδόσεων 3 για Exchange Server 2007 Service Pack 3
Αφού εφαρμόσετε αυτήν την ενημερωμένη έκδοση, Exchange Server 2007 συγχωνεύει τα τμήματα μηνύματος multipart/μεικτής τύπου περιεχομένου σε ένα σώμα κατά την αποστολή του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από ορισμένα προγράμματα-πελάτες αλληλογραφίας άλλου κατασκευαστή.

Κατάσταση

Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα ζήτημα στα προϊόντα της Microsoft που παρατίθενται στην ενότητα "Ισχύει για".

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2267661 - Τελευταία αναθεώρηση: Τρίτη, 8 Μαρτίου 2011 - Αναθεώρηση: 1.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Exchange Server 2007 Service Pack 3 στις ακόλουθες πλατφόρμες
  • Microsoft Exchange Server 2007 Enterprise Edition
  • Microsoft Exchange Server 2007 Standard Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbqfe kbfix kbexpertiseinter kbsurveynew kbhotfixrollup kbmt KB2267661 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:2267661

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com