MS10-065: Az Internet Information Services (IIS) biztonsági rései távolról végrehajtott kódfuttatást tehetnek lehetővé

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 2267960
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

BEVEZETÉS

A Microsoft közzétette az MS10-065 jelű biztonsági közleményt, amelynek teljes szövege a Microsoft alábbi webhelyein tekinthető meg:

Támogatás és segítségnyújtás a biztonsági frissítéshez

Az otthoni felhasználók az Amerikai Egyesült Államokban és Kanadában díjmentes telefonos támogatást kaphatnak az 1-866-PCSAFETY számon:
(a helyi telefonszámokról itt tájékozódhat)
Más országokban élő ügyfeleinket arra kérjük, keressék a Microsoft helyi képviseletét. A biztonsági frissítésekhez támogatást nyújtó helyi Microsoft-képviseletek elérhetőségéről a Microsoft alábbi nemzetközi támogatási webhelyén tájékozódhat:
http://www.microsoft.com/hun/protect/default.mspx
Az észak-amerikai ügyfelek továbbá ingyenes és korlátlan e-mailes, illetve csevegőprogramon keresztüli egyedi támogatást is kaphatnak a Microsoft alábbi webhelyén:
https://support.microsoft.com/oas/default.aspx?ln=hu&prid=7552&st=1&wfxredirect=1&sd=gn
A vállalati ügyfelek a szokásos támogatási csatornáikon keresztül kaphatnak támogatást a biztonsági frissítésekhez.

További információ

A biztonsági frissítéssel kapcsolatos ismert problémák és további információk

A következő cikkek további információt tartalmaznak a biztonsági frissítésről az egyes termékváltozatokhoz kapcsolódóan. A cikkek tartalmazhatnak ismert problémákra vonatkozó tudnivalókat is. Ebben az esetben az ismert problémák az egyes cikkhivatkozások alatt szerepelnek.
 • 2124261 MS10-065: Az Internet Information Services ASP összetevőjének biztonsági frissítése: 2010. szeptember 14.
  A 2124261. számú biztonsági frissítéssel kapcsolatos ismert problémák:
  • Ha a 2124261. számú biztonsági frissítést olyan Windows XP SP3 rendszerű számítógépre telepíti, amelyen nem fut az IIS szolgáltatás, a művelet látszólag sikeresen megtörténik. A frissítés megjelenik a Vezérlőpult Programok telepítése és törlése párbeszédpaneljének listájában, azonban a fájlok telepítésére nem kerül sor, és a rendszer nem gyorsítótárazza azokat a számítógépen arra az esetre sem, ha egy későbbi időpontban engedélyezné az IIS szolgáltatást.
 • 2271195 MS10-065: Az Internet Information Services CGI összetevőjének biztonsági frissítése: 2010. szeptember 14.
  A 2271195. számú biztonsági frissítésben azonosított ismert problémák:
  • A Windows 7 és a Windows Server 2008 R2 rendszerhez megjelent Service Pack 1 (SP1) szervizcsomagban kiadott cgi.dll fájl verziószáma (7.5.7600.16385) korábbi, mint a 2271195. számú biztonsági frissítésben található cgi.dll fájlé (7.5.7600.16632). A 2271195. számú biztonsági frissítést ugyanakkor tartalmazza a szervizcsomagban megjelent 7.5.7600.16385-ös verziójú cgi.dll fájl, ezért további műveletekre nincs szükség.
 • 2290570 MS10-065: Az Internet Information Services Infocomm összetevőjének biztonsági frissítése: 2010. szeptember 14.
Megjegyzés: Ez egy „GYORS KÖZZÉTÉTELŰ” cikk, amelyet maga Microsoft támogatási csoportja készített. A benne fogalt információkat a jelentkező problémákra válaszul, az adott állapotukban biztosítjuk. Az anyagok a közzétételük gyorsaságából következően tartalmazhatnak sajtóhibákat, illetve külön értesítés nélkül bármikor átdolgozáson eshetnek át. További tudnivalók olvashatók a felhasználási feltételek között.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 2267960 - Utolsó ellenőrzés: 2011. április 29. - Verziószám: 2.0
Kulcsszavak: 
kbbug kbfix kbsecvulnerability kbsecurity kbsecbulletin atdownload kbexpertiseinter KB2267960
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com