Οι χρήστες λαμβάνουν αποστολή και λήψη μηνυμάτων λάθους μετά την εγκατάσταση πολλών λογαριασμών στο Office 365, χρησιμοποιώντας το Outlook 2007

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2269971 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.

Δεν είστε βέβαιοι ποια έκδοση του Office 365 που χρησιμοποιείτε; Μεταβείτε στην παρακάτω τοποθεσία Web της Microsoft:
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

ΤΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ

Εξετάστε το ακόλουθο σενάριο. Ο χρήστης ορίζει πολλούς λογαριασμούς στο Microsoft Office 365, χρησιμοποιώντας το Microsoft Office Outlook 2007. Για παράδειγμα, ο χρήστης ρυθμίζει το προφίλ του Outlook για να συνδεθείτε με ένα λογαριασμό μέσω MAPI και έναν άλλο λογαριασμό μέσω POP3. Ωστόσο, ο χρήστης λαμβάνει μηνύματα λάθους αποστολής/παραλαβής.

ΑΙΤΙΑ

Το Outlook 2007 επιστρέφει ένα μήνυμα σφάλματος κατά την προσπάθεια λήψης του βιβλίου διευθύνσεων για εργασία χωρίς σύνδεση για το λογαριασμό μη MAPI.

ΛΎΣΗ

Για να διορθώσετε αυτό το ζήτημα, ορίσετε την ομάδα όλοι οι λογαριασμοί αποστολής/παραλαβής στο Outlook 2007 δεν για να κάνετε λήψη του βιβλίου διευθύνσεων για εργασία χωρίς σύνδεση. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα.
  1. Στο Outlook 2007, σχετικά με το Εργαλεία μενού, σημείο Αποστολή/παραλαβή, τοποθετήστε το δείκτη Ρυθμίσεις αποστολής/παραλαβής, και στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Ορισμός ομάδων αποστολής/παραλαβής.
  2. Επιλέξτε το όνομα της ομάδας που ονομάζεται Όλοι οι λογαριασμοί, και στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Επεξεργασία.
  3. Κάντε κλικ για να καταργήσετε την επιλογή του Άμεση λήψη του βιβλίου διευθύνσεων για εργασία χωρίς σύνδεση Επιλέξτε το πλαίσιο για όλους τους λογαριασμούς μη MAPI και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί ΟΚ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Εξακολουθείτε να χρειάζεστε βοήθεια; Μεταβείτε το Κοινότητα του Office 365 .

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2269971 - Τελευταία αναθεώρηση: Παρασκευή, 31 Μαΐου 2013 - Αναθεώρηση: 14.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Office 365 for enterprises (pre-upgrade)
  • Microsoft Office 365 for small businesses  (pre-upgrade)
  • Microsoft Office 365 for education  (pre-upgrade)
  • Microsoft Exchange Online
Λέξεις-κλειδιά: 
o365 o365a o365e o365p o365062011 o365022013 o365m pre-upgrade after upgrade kbmt KB2269971 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2269971

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com