Χρήση του εργαλείου SECEDIT για την επιβολή άμεσης ανανέωσης μιας πολιτικής ομάδας

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 227302 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ενημέρωση
Αυτό το άρθρο ισχύει για τα Windows 2000. Υποστήριξη για τα Windows 2000 λήγει στις 13 Ιουλίου 2010. Το Κέντρο λύσεων τέλος της υποστήριξης των Windows 2000 είναι ένα σημείο εκκίνησης για το σχεδιασμό σας στρατηγικής μετεγκατάστασης από τα Windows 2000. Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε το Η πολιτική κύκλου ζωής υποστήριξης της Microsoft.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Περίληψη

Αλλαγές σε ένα αντικείμενο πολιτικής ομάδας δεν επιβάλλεται αμέσως μόλις τα συστήματα προορισμού, αλλά μάλλον εφαρμόζονται σύμφωνα με το διάστημα ανανέωσης πολιτικής ομάδας έγκυρο τη συγκεκριμένη στιγμή, που χρησιμοποιεί τυχαία factorization για να εξασφαλίσει την ισόρροπη κάπως φορτίου σε ελεγκτές τομέα. Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας, ανατρέξτε στο ακόλουθο άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
203607 Τρόπος τροποποίησης του διαστήματος ανανέωσης πολιτικής ομάδας προεπιλεγμένης
Αυτό είναι ένα ζήτημα όταν προσπαθείτε να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε ρύθμιση ρυθμιστεί χρησιμοποιώντας αντικείμενα πολιτικής ομάδας. Μια λύση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο γραμμής εντολών SECEDIT να επιβάλει αμέσως τις ρυθμίσεις αντικειμένου πολιτικής ομάδας από ένα σταθμό εργασίας προορισμού.

Περισσότερες πληροφορίες

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Secedit.exe με το διακόπτη /REFRESHPOLICY για να επιβάλει ρυθμίσεις αντικειμένου πολιτικής ομάδας από ένα σταθμό εργασίας προορισμού αμέσως ως εξής:
  • SECEDIT REFRESHPOLICY MACHINE_POLICY /ENFORCE: επιβάλλει αμέσως ρυθμίσεις αντικειμένου πολιτικής ομάδας που βρίσκεται μέσα στον κόμβο "μηχάνημα" αντικειμένων πολιτικής ομάδας σχετικές.
  • SECEDIT REFRESHPOLICY USER_POLICY /ENFORCE: επιβάλλει άμεση ρυθμίσεις αντικειμένου πολιτικής ομάδας που βρίσκεται μέσα στον κόμβο "Χρήστης", τα αντικείμενα πολιτικής ομάδας σχετικές.


ΣΗΜΕΊΩΣΗ: secedit /refreshpolicy ενημερώνει μόνο τις ρυθμίσεις πολιτικής ομάδας για την επέκταση του προγράμματος-πελάτη secedit. Θα ανανεώνεται άλλες ρυθμίσεις.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 227302 - Τελευταία αναθεώρηση: Παρασκευή, 27 Μαΐου 2011 - Αναθεώρηση: 4.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Windows 2000 Server
  • Microsoft Windows 2000 Professional Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbinfo kbmt KB227302 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:227302

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com