SECEDIT gebruiken om direct het vernieuwen van groepsbeleid af te dwingen

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 227302 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Samenvatting

Wijzigingen in een groepsbeleidsobject worden niet onmiddellijk doorgevoerd op doelsystemen, maar worden toegepast op basis van het momenteel geldende vernieuwingsinterval voor het groepsbeleid, dat gebruikmaakt van willekeurig factoriseren om de belasting zo gelijk mogelijk te verdelen over domeincontrollers. Raadpleeg het volgende Microsoft Knowledge Base-artikel voor meer informatie over de manier waarop dit werkt:
203607Het standaardvernieuwingsinterval van het groepsbeleid aanpassen
Dit kan problemen opleveren als u probleemoplossing uitvoert voor instellingen die groepsbeleidsobjecten gebruiken. U kunt dit probleem omzeilen door gebruik te maken van het opdrachtregelprogramma SECEDIT, waarmee u groepsbeleidsinstellingen onmiddellijk kunt doorvoeren op een doelwerkstation.

Meer informatie

U kunt Secedit.exe gebruiken met de schakeloptie /REFRESHPOLICY om op de volgende manier onmiddellijk groepsbeleidsinstellingen door te voeren op een doelwerkstation:
  • SECEDIT /REFRESHPOLICY MACHINE_POLICY /ENFORCE: Hiermee kunt u onmiddellijk groepsbeleidsinstellingen doorvoeren die zich binnen het 'machine'-knooppunt van relevante groepsbeleidsobjecten bevinden.
  • SECEDIT /REFRESHPOLICY USER_POLICY /ENFORCE: Hiermee kunt u onmiddellijk groepsbeleidsinstellingen doorvoeren die zich binnen het 'User'-knooppunt van relevante groepsbeleidsobjecten bevinden.


Opmerking secedit /refreshpolicy werkt alleen de groepsbeleidsinstellingen bij voor de secedit-uitbreiding op de client. Andere instellingen worden niet vernieuwd.

Eigenschappen

Artikel ID: 227302 - Laatste beoordeling: dinsdag 12 juni 2007 - Wijziging: 4.2
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Windows® 2000 Server
  • Microsoft Windows 2000 Professional Edition
Trefwoorden: 
kbinfo KB227302

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com