Τα Windows ενδέχεται να χρησιμοποιεί Signature() σύνταξης στο αρχείο Boot.ini

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 227704 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Περίληψη

Μετά την εγκατάσταση των Windows, ενδέχεται να παρατηρήσετε ότι η καταχώρηση διαδρομής Computing Advanced RISC (ARC) στο αρχείο Boot.ini ξεκινά με "signature()" σύνταξη. Για παράδειγμα:
υπογραφή (8b467c12) (1) \winnt="description διαμέρισμα (2) rdisk (0) στο δίσκο"
Σύνταξη Signature() χρησιμοποιείται μόνο αν υπάρχει μία από τις ακόλουθες συνθήκες:
  • Το BIOS του συστήματος ή του ελεγκτή στον οποίο είναι εγκατεστημένα τα Windows, το διαμέρισμα εκκίνησης δεν υποστηρίζει ΕΠΕΚΤΆΣΕΙΣ INT-13 ή έχει το INT - 13 επεκτάσεις επιλογή απενεργοποιημένη και το διαμέρισμα όπου εγκαταστήσατε τα Windows είτε είναι μεγαλύτερο από ~7.8 gigabyte (GB) στο μέγεθος ή τον αριθμό κυλίνδρων λήξης για το διαμέρισμα αυτό είναι μεγαλύτερο από 1024.
  • Η μονάδα δίσκου όπου εγκαταστήσατε τα Windows συνδέεται με έναν ελεγκτή SCSI BIOS των οποίων είναι απενεργοποιημένη, έτσι ώστε οι κλήσεις INT13 του BIOS προκειμένου δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εκκίνησης.
Για πρόσθετες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
242518Μεγάλη παύση κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εκκίνησης των Windows 2000

Περισσότερες πληροφορίες

Η σύνταξη signature() ισοδυναμεί με τη σύνταξη scsi(), αλλά αντίθετα χρησιμοποιείται για την υποστήριξη της αρχιτεκτονικής Τοποθέτησης και Άμεσης λειτουργίας στα Windows. Επειδή τα Windows είναι ένα λειτουργικό σύστημα Τοποθέτησης και Άμεσης λειτουργίας, την εμφάνιση αριθμών ελεγκτή SCSI ενδέχεται να διαφέρουν κάθε φορά που ξεκινάτε τα Windows, ειδικά εάν προσθέτετε νέο υλικό ελεγκτή SCSI, μετά την ολοκλήρωση της εγκατάστασης.

Χρήση της σύνταξης signature() καθοδηγεί το Ntldr, για να εντοπίσετε τη μονάδα δίσκου της οποίας υπογραφής δίσκου αντιστοιχίζει την τιμή σε παρενθέσεις, ανεξάρτητα από την οποία είναι συνδεδεμένος αριθμό ελεγκτή SCSI της μονάδας δίσκου.

Η τιμή signature() εξάγεται από το φυσικό δίσκο κύρια εγγραφή εκκίνησης (MBR). Αυτό το μοναδικό δεκαεξαδικό αριθμό είτε εγγράφεται το MBR στη διάρκεια του τμήματος λειτουργίας κειμένου του προγράμματος εγκατάστασης ή συντάσσεται από μια εγκατάσταση των Microsoft Windows NT έκδοση 4.0 ή παλιότερη έκδοση.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Εάν στην υπογραφή δίσκου MBR λαμβάνει (για παράδειγμα, από έναν ιό) ή να αλλάξει (κατεστραμμένο), ώστε να ταιριάζει πλέον με την τιμή signature() στο αρχείο Boot.ini, ενδέχεται να λάβετε τα ακόλουθα μηνύματα λάθους όταν ξεκινάτε τον υπολογιστή σας:
Δεν ήταν δυνατή η εκκίνηση των Windows 2000 εξαιτίας ενός ζητήματος ρύθμισης παραμέτρων του δίσκου υπολογιστή. Δεν ήταν δυνατή η ανάγνωση από τον επιλεγμένο δίσκο εκκίνησης. Ελέγξτε τη διαδρομή εκκίνησης και το υλικό του δίσκου. Ελέγξτε την τεκμηρίωση των Windows σχετικά με τη ρύθμιση παραμέτρων δίσκου υλικού και τη ρύθμιση παραμέτρων του δίσκου και τα εγχειρίδια αναφοράς υλικού για επιπλέον πληροφορίες.
-ή-
Τα Windows δεν ήταν δυνατό να ξεκινήσει εξαιτίας του ακόλουθου ζητήματος ρύθμισης παραμέτρων εκκίνησης υλικολογισμικού ARC: δεν σωστά παράγει όνομα ARC για διαδρομές HAL και συστήματος. Ελέγξτε την τεκμηρίωση των Windows σχετικά με τις επιλογές ρύθμισης παραμέτρων ARC και τα εγχειρίδια αναφοράς υλικού για επιπλέον πληροφορίες.
Επειδή η σύνταξη signature() αντικαθιστά τη σύνταξη scsi(), την ίδια απαίτηση ισχύει ότι απαιτείται ένα αρχείο με όνομα Ntbootdd.sys στον ριζικό φάκελο του διαμερίσματος του συστήματος για να αντιμετωπίσετε κατά την εκκίνηση του ελεγκτή SCSI. Αυτό το αρχείο είναι το συγκεκριμένο οδήγησης συσκευής miniport SCSI για τον προσαρμογέα SCSI από την οποία εκκίνηση γίνεται, μετονομάστηκε σε Ntbootdd.sys και βρίσκεται στον ριζικό φάκελο της μονάδας δίσκου συστήματος.

Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τα ονόματα ARC στο αρχείο Boot.ini, ανατρέξτε στο ακόλουθο άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
102873Συμβάσεις και χρήση ονομάτων διαδρομής ARC και BOOT.INI

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 227704 - Τελευταία αναθεώρηση: Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Windows 2000 Server
  • Microsoft Windows 2000 Advanced Server
  • Microsoft Windows 2000 Professional Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbenv kbinfo kbmt KB227704 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:227704

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com