Λάβετε παραπλανητικές πληροφορίες κατά την εκτέλεση της δέσμης ενεργειών "Νέα TestCasConnectivityUser.ps1" σε ένα διακομιστή Exchange Server 2010

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2277649 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Εξετάστε το ακόλουθο σενάριο. Έχετε μία εκτέλεση των παρακάτω cmdlets χωρίς να καθορίσετε μια προεπιλεγμένη να ελέγξετε το λογαριασμό γραμματοκιβωτίου χρησιμοποιείται το κέλυφος διαχείρισης του Exchange σε ένα διακομιστή Microsoft Exchange Server 2010:
 • Δοκιμή WebServicesConnectivity
 • Δοκιμή OwaConnectivity
 • Δοκιμή ActiveSyncConnectivity
 • Δοκιμή ImapConnectivity
 • Δοκιμή PopConnectivity
 • Δοκιμή PowerShellConnectivity
 • Δοκιμή EcpConnectivity
 • Δοκιμή OutlookWebServices
Εάν δεν υπάρχει ένα δοκιμαστικό λογαριασμό, μπορείτε να εκτελέσετε τοΝέα TestCasConnectivityUser.ps1δέσμη ενεργειών για τη δημιουργία λογαριασμού δοκιμής. Σε αυτό το σενάριο, λαμβάνετε το ακόλουθο μήνυμα:

Πληκτρολογήστε έναν προσωρινό κωδικό πρόσβασης ασφαλούς για δημιουργία χρηστών δοκιμής. Για ασφάλεια, ο κωδικός πρόσβασης θα αλλάξει αυτόματα και τακτικά από το σύστημα.

Ωστόσο, ο κωδικός πρόσβασης έχει αλλάξει από το σύστημα μόνο όταν ισχύουν οι ακόλουθες συνθήκες:
 • Τον οργανισμό Exchange παρακολουθείται από ένα διακομιστή συστήματος κέντρο λειτουργίες διαχείρισης (SCOM) 2007.
 • Ο διακομιστής SCOM έχει Exchange Server 2010 Pack διαχείρισης για SCOM 2007 εγκατεστημένη.
ΣημείωσηΠληροφορίες Βοήθειας σχετικά με τον Exchange Server 2010 αναφέρει ότι "Επαναφορά του κωδικού πρόσβασης για το λογαριασμό δοκιμής είναι συνήθως κάθε 7 ημέρες.".

Αιτία

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται επειδή τοΣύνολο CasConnectivityTestCredentialscmdlet και τοΣύνολο UMConnectivityTestCredentialscmdlet εκτελέσει επαναφορά του κωδικού πρόσβασης. Ωστόσο, αυτές οι δύο cmdlets δεν είναι διαθέσιμες στο κανονικό κέλυφος διαχείρισης του Exchange. Αυτά τα δύο cmdlets εκτελούνται μόνο από την υπηρεσία παρακολούθησης στο διακομιστή SCOM.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, εγκαταστήστε την ακόλουθη συλλογή ενημερωμένων εκδόσεων:
2529939Περιγραφή των ενημερωμένων εκδόσεων 3 για Exchange Server 2010 Service Pack 1
Αφού εφαρμόσετε αυτήν την ενημερωμένη έκδοση, σαφείς πληροφορίες που δημιουργούνται όταν εκτελείτε τοΝέα TestCasConnectivityUser.ps1δέσμη ενεργειών για να δημιουργήσετε ένα δοκιμαστικό λογαριασμό. Οι πληροφορίες αναφέρεται ότι ο κωδικός πρόσβασης θα αλλάξει Εάν εγκατασταθεί SCOM.

Κατάσταση

Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα ζήτημα στα προϊόντα της Microsoft που παρατίθενται στην ενότητα "Ισχύει για".

Περισσότερες πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πακέτο διαχείρισης του Exchange Server 2010 System Center λειτουργίες Manager 2007, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία Web της Microsoft:

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2277649 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 6 Απριλίου 2011 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Exchange Server 2010 Service Pack 1 στις ακόλουθες πλατφόρμες
  • Microsoft Exchange Server 2010 Enterprise
  • Microsoft Exchange Server 2010 Standard
Λέξεις-κλειδιά: 
kbqfe kbfix kbexpertiseinter kbhotfixrollup kbsurveynew kbmt KB2277649 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:2277649

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com