Op een systeem met Windows 7 x 86 (32-bits) System Center Service Manager 2010 Console niet starten

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Sluiten Sluiten
Artikel ID: 2278267 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Samenvatting

System Center Service Manager 2010 Console niet starten op een systeem waarop Windows 7 x 86 (32 bits) en de volgende gebeurtenis vastgelegd in het toepassingslogboek:

Gebeurtenistype: fout
Bron: Toepassingsfout
Categorie: (100)
Gebeurtenis-ID: 1000
Beschrijving:
Toepassing Microsoft.EnterpriseManagement.ServiceManager.UI.Console.exe versienummer, euvel module igdumd32.dll, versienummer, fault adres adres.

Het systeem heeft een van de volgende GPU van Intel-chipsets:
  • Intel Q43 Express-Chipset
  • Intel Q45 Express-Chipset
  • Mobile Intel 4 reeks Express Chipset Family

Meer informatie

Dit probleem is opgelost in versie PV15.17.11.2202 Intel ® grafische stuurprogramma en kan worden gedownload van de volgende Intel-website:http://downloadcenter.Intel.com/Detail_Desc.aspx?agr=Y&ProdId=2991&DwnldID=19335&lang=eng

Opmerking
Als een alternatieve oplossing kunt u de beeldweergave-hardwareversnelling uitschakelen. Voor meer informatie raadpleegt u het volgende:

Grafische Rendering registerinstellingen:http://msdn.Microsoft.com/en-us/library/aa970912.aspx

De producten die beschreven worden geproduceerd door bedrijven die onafhankelijk van Microsoft zijn. Microsoft biedt geen enkele garantie, impliciet noch anderszins, omtrent de prestaties of betrouwbaarheid van deze producten.

Opmerking Dit is een artikel voor snelle publicatie dat rechtstreeks is gemaakt vanuit de ondersteuningsorganisatie van Microsoft. De informatie in dit artikel wordt in de huidige vorm aangeboden in reactie op nieuw geconstateerde problemen. Aangezien artikelen van dit type zeer snel moeten worden gepubliceerd, kan de inhoud typografische fouten bevatten en kan de inhoud zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Raadpleeg de Gebruiksrechtovereenkomst voor overige aandachtspunten.

Eigenschappen

Artikel ID: 2278267 - Laatste beoordeling: maandag 21 maart 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft System Center Service Manager 2010
  • Windows 7 Enterprise
  • Windows 7 Professional
  • Windows 7 Ultimate
Trefwoorden: 
kbmt KB2278267 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:2278267

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com