Μήνυμα λάθους "ο διακομιστής POP3 δεν έχει ανταποκριθεί σε 60 δευτερόλεπτα.", όταν ένα πρόγραμμα-πελάτη POP3 συνδέεται με ένα διακομιστή πρόσβασης πελάτη του Exchange Server 2007 για να αποκτήσετε πρόσβαση σε ένα γραμματοκιβώτιο του Exchange Server 2003

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2280234 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Ένα πρόγραμμα-πελάτη POP3 συνδέεται με ένα διακομιστή πρόσβασης πελάτη του Microsoft Exchange Server 2007 για να αποκτήσετε πρόσβαση σε ένα γραμματοκιβώτιο που φιλοξενείται σε ένα διακομιστή Exchange Server 2003. Σε αυτήν την περίπτωση, το πρόγραμμα-πελάτη POP3 δεν κάνει λήψη μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Επιπλέον, το πρόγραμμα-πελάτη POP3 λαμβάνει το ακόλουθο μήνυμα λάθους:

Ο διακομιστής POP3 δεν έχει ανταποκριθεί σε 60 δευτερόλεπτα. Θέλετε να περιμένετε άλλο 60 δευτερόλεπτα για το διακομιστή να ανταποκριθεί;

Αιτία

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται επειδή ορισμένα τμήματα των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χάνονται, όταν ο διακομιστής πρόσβασης πελάτη του Exchange Server 2007 στέλνει τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον υπολογιστή-πελάτη POP3.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, εγκαταστήστε την ακόλουθη συλλογή ενημερωμένων εκδόσεων:
2407025Περιγραφή της συλλογής ενημερωμένων εκδόσεων 2 για τον Exchange Server 2007 Service Pack 3

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα θέμα το οποίο παρουσιάζεται στα προϊόντα της που αναφέρονται στην ενότητα "Ισχύει για".

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2280234 - Τελευταία αναθεώρηση: Τρίτη, 14 Δεκεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 1.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Exchange Server 2007 Service Pack 3 στις ακόλουθες πλατφόρμες
    • Microsoft Exchange Server 2007 Enterprise Edition
    • Microsoft Exchange Server 2007 Standard Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbqfe kbfix kbhotfixrollup kbsurveynew kbexpertiseinter kbmt KB2280234 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:2280234

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com