Kun Exchange Server 2007 -käyttäjä lähettää sähköpostiviestin vastaanottajalle, hän saa toimituksen epäonnistumisen ilmoituksen sanoman 550 5.1.3

Artikkeleiden käännökset Artikkeleiden käännökset
Artikkelin tunnus: 2282570
Laajenna kaikki | Kutista kaikki

Oire

Microsoft Exchange Server 2007 -käyttäjä yrittää lähettää sähköpostiviestin vastaanottajalle, jonka SMTP-osoite on muistuttaa osoitetta nimi.@contoso.com tai nimi..sukunimi@contoso.com. Tässä tilanteessa sähköpostiviestiä ei toimiteta. Lisäksi käyttäjä saa seuraavan toimituksen epäonnistumisen ilmoituksen sanoman:

#550 5.1.3 STOREDRV.Submit; invalid recipient address #SMTP#

Huomautus Käyttäjä ei myöskään pysty vastaanottamaan sähköpostiviestejä tällaisesta SMTP-osoitteesta.

Syy

Tämä ongelma aiheutuu siitä, että kyseiset SMTP-osoitteet eivät ole RFC (Request for Comment) -yhteensopivia.

Ratkaisu

Voit korjata tämän ongelman asentamalla seuraavan Update Rollup -päivityskokoelman:
2407025 Exchange Server 2007 Service Pack 3:n Update Rollup 2 -päivityskokoelman kuvaus
Kun olet asentanut päivityksen, sinun pitää lisätä uusi merkintä Edgetransport.exe.config-tiedostoon, jotta päivitys otetaan käyttöön palvelimessa. Voit tehdä tämän seuraavasti:
  1. Avaa Resurssienhallinta Exchange 2007 -palvelimessa, joka suorittaa Keskitinsiirto-palvelinroolia, ja etsi sitten EdgeTransport.exe.config-tiedosto. Tiedosto sijaitsee Exchange Server -hakemiston Bin-alihakemistossa. Tiedosto sijaitsee esimerkiksi kansiossa C:\Program Files\Microsoft\Exchange Server\Bin.
  2. Luo EdgeTransport.exe.config-tiedostosta varmuuskopio ja anna varmuuskopiolle sitten nimeksi EdgeTransport.exe.config.old.
  3. Avaa EdgeTransport.exe.config-tiedosto ja lisää sitten seuraava rivi <appSettings>-osaan:
    <add key="AcceptAndFixSmtpAddressWithInvalidLocalPart" value="true" />
  4. Tallenna tiedosto.
  5. Käynnistä Exchange-siirtopalvelu uudelleen.
Huomautuksia
  • Kun olet asentanut päivityksen ja lisännyt merkinnän Edgetransport.exe.config-tiedostoon, lähettäjän muun kuin RFC-yhteensopivan osoitteen muodoksi tulee "user."@contoso.com. Tämä muoto mahdollistaa kyseisiin sähköpostiviesteihin vastaamisen.
  • Tämä päivitys ei anna sinun lähettää uutta sähköpostiviestiä osoitteeseen, joka ei ole RFC-yhteensopiva. Jos haluat lähettää viestin, sinun täytyy sijoittaa sähköpostiosoitteen paikallinen osa lainausmerkkeihin (kuten "nimi."@contoso.com). Jotkin sähköpostipalvelimet eivät välttämättä tunnista sitä, että SMTP-osoite "user."@contoso.com on user.@contoso.com. Siinä tapauksessa saatetaan palauttaa toimituksen epäonnistumisen ilmoitus.

Tila

Microsoft on vahvistanut, että tämä ongelma esiintyy artikkelin alussa luetelluissa Microsoftin tuotteissa.

Enemmän tietoa

Lisätietoja RFC:stä on seuraavassa IETF:n WWW-sivustossa:
Yleistietoja RFC:stä
Huomautus Tämä on niin sanottu nopeasti julkaistava (?fast publish?) artikkeli, joka on laadittu suoraan Microsoftin tukiorganisaatiossa. Tässä olevat tiedot toimitetaan sellaisenaan vastauksena esiin tulleisiin ongelmiin. Koska aineisto on tuotu saataville nopeasti, se saattaa sisältää painovirheitä ja tietoja saatetaan muokata milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta. Lue muut huomioon otettavat seikat käyttöehdoista.

Ominaisuudet

Artikkelin tunnus: 2282570 - Viimeisin tarkistus: 26. huhtikuuta 2011 - Versio: 1.0
Hakusanat: 
kbqfe kbfix kbexpertiseinter kbhotfixrollup kbsurveynew KB2282570

Anna palautetta

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com