Beskrivelse af programmet til konvertering af Open XML-filformatet til Mac 1.1.6

Oversættelser af artikler Oversættelser af artikler
Artikel-id: 2284179 - Få vist de produkter, som denne artikel refererer til.
Denne artikel er blevet arkiveret. Den vises "som den er og forefindes" og opdateres ikke længere.
Udvid alle | Skjul alle

På denne side

INTRODUKTION

Microsoft har udgivet sikkerhedsbulletinerne MS10-056 og MS10-057. Disse sikkerhedsbulletiner indeholder alle relevante oplysninger vedrørende sikkerhedsopdateringerne til konverteringsprogrammet til Open XML-filformatering til Mac. Du kan finde sikkerhedsbulletinerne i deres fulde længde på følgende Microsoft-websteder. Webstederne er evt. på engelsk:
http://www.microsoft.com/technet/security/bulletin/ms10-056.mspx
http://www.microsoft.com/technet/security/bulletin/ms10-057.mspx

Konverteringsprogrammet til Open XML-konvertering gør det muligt at konvertere Open XML-filer, der er oprettet i Microsoft Office 2008 til Mac eller i Microsoft 2007 Office til Windows, så du kan åbne, redigere og gemme dem i tidligere versioner af Office til Mac. Konverteringsprogrammet Open XML kan konvertere Microsoft Word-dokumenter, Microsoft Excel-projektmapper og Microsoft PowerPoint-præsentationer, der er i Open XML-formater, så du kan åbne og redigere filerne i Office 2004 til Mac. Du kan konvertere og åbne én fil eller konvertere flere filer.

Opdateringsoplysninger

Denne opdatering giver forbedret sikkerhed. Den inkluderer programrettelser til sikkerhedsrisici, som en hacker kan udnytte til at overskrive indholdet af computerens hukommelse med skadelig programkode.

Sådan anskaffes udgivelsen

Følgende fil kan hentes fra Microsoft Download Center:

Skjul billedetUdvid billedet
Hent
Hent pakken med konverteringsprogrammet til Open XML-filformatering til Mac 1.1.6 nu.

Udgivelsesdato: 10. august 2010

Du kan finde flere oplysninger om, hvordan du henter Microsoft-supportfiler, ved at klikke på nedenstående artikelnummer for at få vist artiklen i Microsoft Knowledge Base: 
119591 Sådan hentes Microsoft-supportfiler på onlinetjenester
Microsoft har scannet denne fil for virus. Microsoft har anvendt de nyeste antivirusprogrammer, der var tilgængelige på det tidspunkt, filen blev lagt ud. Filen er gemt på servere med forbedret sikkerhed, hvilket medvirker til at forhindre uautoriserede ændringer af filen.

Filliste


Du kan få vist en komplet liste med filerne ved at klikke på installationsprogrammet med opdateringen og derefter på Vis filer i menuen Filer.

Bemærk!
  • Konverteringsprogrammet til Open XML-filformatering til Mac 1.1.6 kan også hentes via Microsoft Automatiske opdateringer. Automatiske opdateringer er et program, der automatisk sørger for, at Microsoft-programmer er opdateret.

    Du kan finde flere oplysninger om Office 2004 til Mac på følgende Microsoft-websted: Webstedet/siden er evt. på engelsk.
    http://www.microsoft.com/danmark/mac/default.mspx
Bemærk! Dette er en artikel til hurtig udgivelse, som er oprettet direkte i Microsofts supportafdeling. Oplysningerne i artiklen præsenteres som de og behandler aktuelle problemer. Fordi artiklen er blevet udgivet hurtigt, kan der forekomme slåfejl, og artiklen kan blive redigeret uden varsel. Se andre forbehold under Vilkår for anvendelse.

Egenskaber

Artikel-id: 2284179 - Seneste redigering: 24. oktober 2013 - Redigering: 3.0
Oplysningerne i denne artikel gælder:
  • Microsoft Office 2004 for Mac Professional Edition
  • Microsoft Office 2004 for Mac Standard Edition
  • Microsoft Office 2004 for Mac Student and Teacher Edition
Nøgleord: 
kbnosurvey kbarchive kbautohotfix kbqfe kbHotfixServer kbfix kbsecadvisory kbsecbulletin kbsecurity kbsecvulnerability kbbug kbsurveynew kbPubTypeKC kbexpertisebeginner KB2284179

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com