Beschrijving van Open XML File Format Converter voor Mac 1.1.6

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2284179 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Dit artikel is gearchiveerd. Het wordt aangeboden in de huidige vorm en wordt niet meer bijgewerkt.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Inleiding

Microsoft heeft beveiligingsbulletins MS10-056 and MS10-057 uitgebracht. Deze beveiligingsbulletins bevatten alle relevante informatie over de beveiligingsupdates voor Open XML File Format Converter voor Mac. U vindt de volledige beveiligingsbulletins op de volgende websites van Microsoft:
http://www.microsoft.com/netherlands/technet/security/bulletin/ms10-056.mspx
http://www.microsoft.com/netherlands/technet/security/bulletin/ms10-057.mspx

Met Open XML Converter kunt u Open XML-bestanden die in Office 2008 voor Mac of in Microsoft Office 2007 voor Windows zijn gemaakt, converteren zodat u ze in eerdere versies van Office voor Mac kunt openen, bewerken en opslaan. Met Open XML Converter kunt u Microsoft Word-documenten, Microsoft Excel-werkmappen en Microsoft PowerPoint-presentaties met de Open XML-indeling converteren, zodat u deze kunt openen en bewerken in Office 2004 voor Mac. U kunt één bestand converteren en openen of een groot aantal bestanden tegelijk converteren.

Gedetailleerde informatie over deze update

Deze update verbetert de beveiliging. Deze update omvat correcties voor beveiligingsproblemen die door kwaadwillende gebruikers kunnen worden uitgebuit om inhoud uit het geheugen van de computer te overschrijven met schadelijke code.

Deze versie verkrijgen

U kunt het volgende bestand downloaden via het Microsoft Downloadcentrum:

Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
Downloaden
Het Open XML File Format Converter voor Mac 1.1.6-pakket nu downloaden.

Releasedatum: 10 augustus 2010

Als u meer informatie wilt over het downloaden van Microsoft-ondersteuningsbestanden, klikt u op het volgende artikelnummer, zodat het desbetreffende Microsoft Knowledge Base-artikel wordt weergegeven:
119591 Microsoft-ondersteuningsbestanden downloaden via online services
Microsoft heeft dit bestand op virussen gecontroleerd. Hiervoor is de meest actuele software voor virusdetectie gebruikt die beschikbaar was op de datum dat het bestand werd gepubliceerd. Het bestand is opgeslagen op beveiligde servers die onbevoegde wijzigingen aan het bestand helpen voorkomen.

Bestandenlijst


Dubbelklik voor een volledige lijst met de bestanden op het installatieprogramma en klik vervolgens op Bestanden weergeven in het menu Bestand.

Opmerkingen
  • De Open XML File Format Converter voor Mac 1.1.6 is ook beschikbaar via Microsoft AutoUpdate. AutoUpdate is een programma waarmee Microsoft-software automatisch wordt bijgewerkt.

    Ga voor meer informatie over bronnen voor Office 2004 voor Mac naar de volgende Microsoft-website:
    http://www.microsoft.com/netherlands/mac/default.mspx
Opmerking Dit is een artikel voor snelle publicatie dat rechtstreeks is gemaakt vanuit de ondersteuningsorganisatie van Microsoft. De informatie in dit artikel wordt in de huidige vorm aangeboden in reactie op nieuw geconstateerde problemen. Aangezien artikelen van dit type zeer snel moeten worden gepubliceerd, kan de inhoud typografische fouten bevatten en kan de inhoud zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Raadpleeg de Gebruiksrechtovereenkomst voor overige aandachtspunten.

Eigenschappen

Artikel ID: 2284179 - Laatste beoordeling: donderdag 24 oktober 2013 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Office 2004 for Mac Professional Edition
  • Microsoft Office 2004 for Mac Standard Edition
  • Microsoft Office 2004 for Mac Student and Teacher Edition
Trefwoorden: 
kbnosurvey kbarchive kbautohotfix kbqfe kbhotfixserver kbfix kbsecadvisory kbsecbulletin kbsecurity kbsecvulnerability kbbug kbsurveynew kbpubtypekc kbexpertisebeginner KB2284179

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com