Αποθήκευση προφίλ χρήστη στα Windows 2000

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 228445 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Περίληψη

Η σύμβαση ορισμού ονομάτων για φακέλους προφίλ χρήστη στα Windows 2000 είναι διαφορετικό από το που χρησιμοποιείται στα Microsoft Windows NT 4.0 και προηγούμενες εκδόσεις. Αυτό το άρθρο περιγράφει τη θέση για φακέλους προφίλ χρήστη και πώς δημιουργούνται οι υποφάκελοι προφίλ μεμονωμένων χρηστών.

Περισσότερες πληροφορίες

Εάν η εγκατάσταση των Windows 2000 είναι μια αναβάθμιση από Windows NT, φακέλους προφίλ χρήστη αποθηκεύονται στην ίδια θέση όπως στα Windows NT:
%SystemRoot%\Profiles
Σε μια νέα εγκατάσταση των Windows 2000 ή την αναβάθμιση σε Microsoft Windows 95 ή Microsoft Windows 98, έναν νέο φάκελο για προφίλ χρήστη δημιουργείται στο ίδιο διαμέρισμα με την εγκατάσταση των Windows 2000:
Μονάδα δίσκου εγκατάστασης των Windows 2000: \Documents and Settings
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για το υπόλοιπο αυτού του άρθρου, η κατάλληλη διαδρομή για το φάκελο προφίλ χρήστη αναπαριστάται ως Διαδρομή_προφίλ %.

Όταν ένας χρήστης συνδέεται σε έναν υπολογιστή που βασίζεται στα Windows 2000, το όνομα του φακέλου που δημιουργείται προέρχεται από το Αναγνωριστικό χρήστη και, εάν είναι απαραίτητο, επέκταση με το όνομα του τοπικού υπολογιστή ή τομέα, όποιο από τα δύο είναι κατάλληλη για το χρήστη που συνδέεται. Για παράδειγμα, εάν το όνομα του παλαιότερου τύπου "MYDOMAIN\joesmith", το Αναγνωριστικό χρήστη είναι "joesmith". Εάν ο χρήστης συνδέεται με δικό του χρήστη κύριο όνομα (UPN), χρησιμοποιείται το όνομα χαμηλού επιπέδου που ορίζεται στην υπηρεσία καταλόγου Active Directory για αυτόν το λογαριασμό. Συνήθως, το τμήμα του Αναγνωριστικού χρήστη UPN ενός χρήστη και το όνομα της προηγούμενης έκδοσης είναι οι ίδιες. Ωστόσο, δεν μπορεί να είναι, όπως στο ακόλουθο παράδειγμα:
UPN: josephsmith@mydomain.com
Όνομα χαμηλού επιπέδου: MYDOMAIN\joesmith
Ανεξάρτητα από το αν συνδεθεί ο χρήστης σε έναν τοπικό λογαριασμό ή λογαριασμό από έναν τομέα, αν ο φάκελος % Διαδρομή_προφίλ % δεν περιέχει ένα φάκελο με το όνομα του αποθηκευμένου-χρήστης (στη συγκεκριμένη περίπτωση "joesmith"), δημιουργείται ένας φάκελος με αυτό το όνομα και τη διαδρομή που έχει καταγραφεί στο μητρώο μαζί με το αναγνωριστικό ασφαλείας (SID) του χρήστη που σχετίζεται με το προφίλ. Ο φάκελος που δημιουργήσατε ως αποτέλεσμα θα είναι:
Μονάδα δίσκου εγκατάστασης των Windows 2000: \Documents and Settings\joesmith
Εάν ένας άλλος λογαριασμός με το όνομα χαμηλού επιπέδου "JOESMITH" ήταν για να συνδεθείτε σε έναν άλλο φάκελο θα δημιουργηθούν, αλλά με το όνομα του τοπικού υπολογιστή ή με την οποία προέρχεται το λογαριασμό χρήστη τομέα:
Μονάδα δίσκου εγκατάστασης των Windows 2000: \Documents and Settings\joesmith [NEWDOMAIN]
Ή, εάν ο λογαριασμός χρήστη έχει δημιουργηθεί στον τοπικό υπολογιστή:
Μονάδα δίσκου εγκατάστασης των Windows 2000: \Documents and Settings\joesmith [LOCALBOX]
Εάν άλλη "JOESMITH" σύνδεση λογαριασμού με τον ίδιο υπολογιστή με Windows 2000 συνδέεται από πανομοιότυπα επώνυμη προέλευση (είτε ενός τομέα ή υπολογιστή) και από τους δύο λογαριασμούς τα SID δεν είναι οι ίδιοι (αυτό μπορεί να συμβεί εάν είχαν εκ νέου τους λογαριασμούς χρηστών και ο χρήστης συνδεθεί στον ίδιο υπολογιστή), ένας νέος φάκελος θα δημιουργηθούν με την επέκταση δηλώνοντας πόσες φορές το προφίλ αντιμετώπισε αυτή την εξαίρεση. Για παράδειγμα:
  • Για τον πρώτο χρήστη:
    Windows 2000 installation drive:\Documents and Settings\joesmith [NEWDOMAIN].000
  • For the second user:
    Windows 2000 installation drive:\Documents and Settings\joesmith [NEWDOMAIN].001
  • And so on.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 228445 - Τελευταία αναθεώρηση: Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Windows 2000 Server
  • Microsoft Windows 2000 Advanced Server
  • Microsoft Windows 2000 Professional Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbenv kbinfo kbmt KB228445 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:228445

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com