Θέση των αρχείων ADM (διαχειριστικού προτύπου) στα Windows

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 228460 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ενημέρωση
Αυτό το άρθρο ισχύει για τα Windows 2000.Υποστήριξη για τα Windows 2000 λήγει στις 13 Ιουλίου, 2010.Για ναWindows 2000 τερματισμός υποστήριξης Solution Centerείναι ένα σημείο εκκίνησης για το σχεδιασμό σας στρατηγικής μετεγκατάστασης από τα Windows 2000. Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στοΗ πολιτική κύκλου ζωής υποστήριξης της Microsoft.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Περίληψη

Αυτό το άρθρο περιγράφει τη θέση των αρχείων ADM, ενώ είναι ένα στοιχείο από ένα αντικείμενο πολιτικής ομάδας (GPO) και τη θέση των αρχείων προτύπου πρόσθετες ADM.

Περισσότερες πληροφορίες

Τα πρότυπα διαχείρισης (ADM) είναι αρχεία που ορίζουν τις ρυθμίσεις του διαχειριστή να ρυθμίσετε μέσω του βοηθητικού προγράμματος πολιτικής ομάδας.

Από προεπιλογή, τα δύο αρχεία ADM φορτώνονται όταν δημιουργείται ένα νέο αντικείμενο πολιτικής ομάδας. Μία και μία για τον υπολογιστή σας. Αυτά τα δύο αρχεία ADM ονομάζονται Inetres.adm (ρυθμίσεων Internet Explorer) και το αρχείο System.adm (ρυθμίσεων στοιχείο του λειτουργικού συστήματος των Windows). Τα πρότυπα ADM περιλαμβάνονται στα Windows και βρίσκονται στο φάκελο %SystemRoot%\Inf.

Αντικείμενα πολιτικής ομάδας καταλόγου ενεργών

Κατά τη δημιουργία αντικειμένων πολιτικής ομάδας με χρήστες του Active Directory και υπολογιστών ή Active Directory Sites and Services βοηθητικά προγράμματα, έχετε δεδομένα της υπηρεσίας καταλόγου Active Directory και SYSVOL (μια αυτόματη αναπαραγόμενο φάκελο χρησιμοποιούνται από ελεγκτές τομέα στον ίδιο τομέα). Στο SYSVOL, κάθε αντικείμενο πολιτικής ομάδας έχει ένα σχετιζόμενο φάκελο για την αποθήκευση των αρχείων που βρίσκονται τα στοιχεία της πολιτικής ομάδας. Τα αρχεία προτύπων που χρησιμοποιούνται από ένα συγκεκριμένο αντικείμενο πολιτικής ΟΜΆΔΑΣ αποθηκεύονται σε ένα φάκελο "ADM". Για παράδειγμα, εάν το αναγνωριστικό GUID (καθολικά μοναδικού αναγνωριστικού) που σχετίζεται με την "προεπιλεγμένη πολιτική τομέα" το αντικείμενο πολιτικής ΟΜΆΔΑΣ είναι {31B2F340-016 D-11 D 2-945F-00C04FB984F9}, η τοπική διαδρομή στο φάκελο ADM που σχετίζεται με αυτό το αντικείμενο πολιτικής ΟΜΆΔΑΣ θα την ακόλουθη διαδρομή, όπουΘέση SYSVOLείναι η θέση του φακέλου SYSVOL:
Θέση SYSVOL\Όνομα_τομέα\Policies\{31B2F340-016D-11D2-945F-00C04FB984F9}\Adm
Ο φάκελος ADM μέσα στο φάκελο συσχετισμένο αντικείμενο πολιτικής ΟΜΆΔΑΣ δεν υπάρχει μέχρι το αντικείμενο πολιτικής ομάδας έχει ανοίξει για πρώτη φορά και επιλέξτε τον κόμβο ρύθμισης παραμέτρων του υπολογιστή ή χρήστη.

Όταν δημιουργείτε ένα αντικείμενο πολιτικής ΟΜΆΔΑΣ στην υπηρεσία καταλόγου Active Directory και ένας χρήστης ή είναι επιλεγμένο κόμβο παραμέτρων του υπολογιστή, τα αρχεία Inetres.adm και το αρχείο System.adm αντιγράφονται από το φάκελο %SystemRoot%\Inf του υπολογιστή-πελάτη στον κατάλληλο φάκελο ADM για το αντικείμενο πολιτικής ΟΜΆΔΑΣ στο SYSVOL. Όταν ένας διαχειριστής προσθέτει ένα πρότυπο ADM σε ένα αντικείμενο πολιτικής ομάδας που υπάρχει στην υπηρεσία καταλόγου Active Directory, το αρχείο ADM αντιγράφεται από τη θέση που καθόρισε ο χρήστης στο φάκελο ADM από το συσχετισμένο αντικείμενο πολιτικής ομάδας στο SYSVOL.

Σε κάθε περίπτωση, όταν η υπηρεσία αναπαραγωγής αρχείων (FRS) εντοπίζει το τροποποιημένο αρχείο (σε αυτήν την περίπτωση, ένα νέο αρχείο), το αναπαράγει το αρχείο σε άλλους ελεγκτές τομέα στον ίδιο τομέα. Όταν ένας άλλος διαχειριστής ανοίγει το αντικείμενο πολιτικής ομάδας, υπάρχει το αρχείο ADM να φορτωθούν μαζί με το αντικείμενο πολιτικής ομάδας που επιτρέπει τις διαθέσιμες ρυθμίσεις θα εμφανίζεται στο βοηθητικό πρόγραμμα Πολιτική ομάδας. Εάν το αρχείο ADM δεν υπάρχει, οι ρυθμίσεις παραμένει στο αντικείμενο πολιτικής ομάδας, αλλά δεν είναι ορατό, χρησιμοποιώντας το περιβάλλον εργασίας χρήστη.

Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο προσδιορισμού του καταλόγου στο SYSVOL που σχετίζεται με ένα αντικείμενο πολιτικής ομάδας, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
216359How to Identify Group Policy Objects in the Active Directory and SYSVOL

Local Group Policy Objects (LGPO)

Windows creates the Local Group Policy Object automatically. The administrator of the computer can use the LGPO to define settings of their own, but GPO's at the domain can override the local settings.

When you create an LGPO, you create the following folder:
%SystemRoot%\SYSTEM32\GroupPolicy
When you use the "Administrative Template" settings for the first time, the Inetres.adm and System.adm files are copied from the INF folder on the local computer to the appropriate ADM folder under the GroupPolicy folder. When an ADM template is added to a Local Group Policy Object (LGPO), the ADM file from the location the user specified is copied to this folder.

When the administrator opens the Local Group Policy Object again, the ADM file loads from the ADM folder under the GroupPolicy folder.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 228460 - Τελευταία αναθεώρηση: Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Windows 2000 Server
  • Microsoft Windows 2000 Advanced Server
  • Microsoft Windows 2000 Professional Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbenv kbinfo kbmt KB228460 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:228460

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com