De service DFS-naamruimte ontoegankelijk als de domeincontroller de intersite-topologiegenerator (ISTG) rol speelt af op een computer met Windows Server 2008 R2

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2285823 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Symptomen

Het volgende scenario:
  • U deelnemen aan een computer waarop Windows Server 2008 R2 wordt uitgevoerd in een domein.
  • U installeert de naamruimte van DFS (Distributed File System)-services op de computer.
  • De domeincontroller die de rol van de intersite-topologiegenerator (ISTG) in dezelfde site speelt is ingedrukt.
In dit scenario wordt de service DFS-naamruimte ontoegankelijk. Hierdoor worden sommige DFS-shares niet beschikbaar.

Oorzaak

Dit probleem wordt veroorzaakt door de service DFS-naamruimte. Onjuist contact de domeincontroller die speelt de rol van de ISTG topologie gegevens rechtstreeks ophalen. De topologie gegevens bevat informatie voor andere bestemming bestandsservers en aanvragende clients. Als de domeincontroller niet beschikbaar is, wordt de DFS-naamruimte service mislukt. Daarom probleem dit. In feite kunnen de DFS-naamruimte services deze informatie ophalen van elke domeincontroller in het domein.

Oplossing

Informatie over hotfixes

Een ondersteunde hotfix is beschikbaar bij Microsoft. Deze hotfix is echter bedoeld om alleen het probleem dat in dit artikel wordt beschreven. Deze hotfix alleen uit op systemen waarop de in dit artikel beschreven probleem zich voordoet. Deze hotfix moet wellicht extra worden getest. Als u geen ernstige problemen ondervindt, is het daarom raadzaam te wachten op de volgende update waarin deze hotfix is opgenomen.

Als u de hotfix downloaden, is er een sectie 'Hotfix downloaden beschikbaar' aan het begin van dit Knowledge Base-artikel. Als deze sectie niet wordt weergegeven, contact op met Microsoft Customer Service and Support om de hotfix te verkrijgen.

OpmerkingAls er nog andere problemen optreden of als er oplossingen vereist is, moet u mogelijk een afzonderlijk serviceverzoek indienen. De normale ondersteuningskosten gelden voor extra ondersteuningsvragen die niet in aanmerking voor deze specifieke hotfix komen. Bezoek de volgende Microsoft-website voor een volledige lijst met telefoonnummers van Microsoft Customer Service and Support of een afzonderlijk serviceverzoek maken:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
OpmerkingHet formulier 'Hotfix gedownload' geeft de talen waarvoor de hotfix beschikbaar is. Als uw taal niet wordt weergegeven, is omdat een hotfix voor die taal beschikbaar.

Vereisten

Voor deze hotfix moet Windows Server 2008 R2 worden uitgevoerd met de DFS-naamruimte-service geïnstalleerd.

Registergegevens

U de hotfix in dit pakket hebt u geen wijzigingen in het register.

Opnieuw opstarten

U moet de computer opnieuw opstarten nadat u deze hotfix.Voorkomen van opnieuw de DFS-naamruimte-service te stoppen voordat u deze hotfix installeert.

Vervanging van hotfixes

Deze hotfix vervangt geen eerder uitgebrachte hotfix.

Bestandsgegevens

De Engelse (Verenigde Staten) versie van deze hotfix installeert bestanden met de kenmerken die in de volgende tabellen worden weergegeven. De datums en tijden voor deze bestanden worden weergegeven in Coordinated Universal Time (UTC). De datums en tijden voor deze bestanden op uw lokale computer worden weergegeven in uw lokale tijd samen met uw huidige bias zomertijd (DST). Bovendien kunnen de datums en tijden veranderen wanneer u bepaalde bewerkingen op de bestanden uitvoeren.
Opmerkingen over bestandsinformatie in Windows Server 2008 R2
BelangrijkHotfixes voor Windows 7 en Windows Server 2008 R2 hotfixes worden opgenomen in dezelfde pakketten. Echter worden op de pagina aanvraag Hotfix hotfixes vermeld onder beide besturingssystemen. Selecteer de hotfix die wordt vermeld onder 'Windows 7 of Windows Server 2008 R2' op de pagina aanvragen van het hotfix-pakket voor een of beide besturingssystemen. Altijd verwijzen naar de sectie 'Van toepassing op' in de artikelen van het besturingssysteem die geldt voor elke hotfix bepalen.
  • De MANIFEST-bestanden (.manifest) en MUM-bestanden (.mum) die zijn geïnstalleerd voor elke omgevingafzonderlijk vermeldin de sectie 'extra informatie voor Windows Server 2008 R2 en Windows 7'. MUM- en MANIFEST-bestanden, en de bijbehorende beveiligingscatalogusbestanden (.cat) bestanden zijn zeer belangrijk onderhouden de status van de bijgewerkte onderdelen. De beveiligingscatalogusbestanden, waarvan de kenmerken niet worden vermeld, zijn ondertekend met een digitale handtekening van Microsoft.
Voor alle ondersteunde x 64 versies van Windows Server 2008 R2
Deze tabel samenvouwenDeze tabel uitklappen
BestandsnaamBestandsversieBestandsgrootteDatumTijdPlatform
Dfsn-serverservice-ppdlic.xrm-msNiet van toepassing3,02116 Jul 201011: 04Niet van toepassing
Dfssvc.exe6.1.7600.20756377,34416 Jul 201010: 44x 64

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit probleem in de Microsoft-producten die worden vermeld in de sectie 'Van toepassing op' is.

Meer informatie

Klik op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base voor meer informatie over terminologie voor software-update:
824684Beschrijving van de standaardterminologie die wordt gebruikt om software-updates voor Microsoft te beschrijven

Extra informatie over

Aanvullende bestandsinformatie voor Windows Server 2008 R2

Extra bestanden voor alle ondersteunde x 64 versies van Windows Server 2008 R2
Deze tabel samenvouwenDeze tabel uitklappen
BestandsnaamAmd64_77b6080d8dd55edb9f26ebc38011ba6f_31bf3856ad364e35_6.1.7600.20756_none_577c4a01914d5f81.manifest
BestandsversieNiet van toepassing
Bestandsgrootte710
Datum (UTC)16 Jul 2010
Tijd (UTC)19: 57
PlatformNiet van toepassing
BestandsnaamAmd64_microsoft-windows-dfsn-serverservice_31bf3856ad364e35_6.1.7600.20756_none_4bad449776a867d0.manifest
BestandsversieNiet van toepassing
Bestandsgrootte48,622
Datum (UTC)16 Jul 2010
Tijd (UTC)11: 42
PlatformNiet van toepassing
BestandsnaamUpdate.mum
BestandsversieNiet van toepassing
Bestandsgrootte2,096
Datum (UTC)16 Jul 2010
Tijd (UTC)19: 57
PlatformNiet van toepassing

Eigenschappen

Artikel ID: 2285823 - Laatste beoordeling: maandag 21 maart 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Windows Server 2008 R2 Standard
  • Windows Server 2008 R2 Enterprise
  • Windows Server 2008 R2 Datacenter
Trefwoorden: 
kbautohotfix kbqfe kbhotfixserver kbfix kbsurveynew kbexpertiseinter kbmt KB2285823 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:2285823

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com