MS04-046: A Windows rendszerhéj egyik biztonsági rése távolról kezdeményezett kódfuttatást tesz lehetővé

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 2286198 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

BEVEZETÉS

A Microsoft közzétette az MS10-046 jelű biztonsági közleményt, amelynek teljes szövege a Microsoft alábbi weblapjain tekinthető meg:

Támogatás és segítségnyújtás a biztonsági frissítéshez

Az otthoni felhasználók az Amerikai Egyesült Államokban, illetve Kanadában díjmentes telefonos támogatást kaphatnak az 1-866-PCSAFETY számon, illetve más országokban a Microsoft helyi képviseletétől. A biztonsági frissítésekhez támogatást nyújtó helyi Microsoft-képviseletek elérhetőségéről a Microsoft alábbi nemzetközi támogatási webhelyén tájékozódhat:
http://support.microsoft.com/common/international.aspx?rdpath=4
Az észak-amerikai ügyfelek továbbá ingyenes és korlátlan e-mailes, illetve csevegőprogramon keresztüli egyedi támogatást is kaphatnak a Microsoft alábbi webhelyén:
http://support.microsoft.com/oas/default.aspx?&prid=7552
A vállalati ügyfelek a biztonsági frissítésekhez saját tanácsadóiktól kaphatnak támogatást.

Automatikus javítás

Megjegyzés: Az MS10-46 jelű közlemény megjelenése következtében nem javasoljuk a tárgyalt automatikus javítási funkció használatát. A Microsoft kifejezetten a biztonsági frissítés telepítését ajánlja. Az automatikus javítás lehetősége azonban továbbra is elérhető marad, és azt a felhasználók igénybe vehetik, ha nem tudják azonnal telepíteni a biztonsági frissítést. A biztonsági frissítés későbbi telepítése után visszavonhatók az automatikus javítási funkció által tett módosítások.

Az LNK- és PIF-fájlokat a Windows XP, Windows Server 2003, Windows Vista, Windows Server 2008, Windows 7 és Windows Server R2 rendszerben automatikusan letiltó kerülő megoldás végrehajtásához kattintson A probléma javítása hivatkozásra a Kerülő megoldás engedélyezése szakaszban. A kerülő megoldás visszavonásához kattintson a Kerülő megoldás letiltása szakasz A probléma javítása hivatkozására. Mindkét esetben kattintson a Futtatás gombra a Fájl letöltése párbeszédpanelen, és kövesse az automatikus javítási varázsló lépéseit.

Megjegyzés: Az automatikus javítás telepítése után újra kell indítani a számítógépet. Az automatikus javítás végrehajtása után a rendszer a számítógép újraindítását kéri. Vállalati környezetben a felügyelet nélküli telepítéshez a következő megjelenítési beállítások használhatók:
A táblázat összecsukásaA táblázat kibontása
/quietCsendes módú telepítés, melyben nincs szükség felhasználói beavatkozásra.
/passiveFelügyelet nélküli mód (csak folyamatjelző látható).
/q[n|b|r|f] A felhasználói felületen megjelenő információk részletességen – A felhasználói felület elrejtése.
b – Csak az alapszintű felhasználói felület megjelenítése.
r – Csökkentett funkcionalitású felhasználói felület megjelenítése.
f – Teljes funkcionalitású felhasználói felület megjelenítése (alapértelmezés).
Újraindítási kapcsolók:
A táblázat összecsukásaA táblázat kibontása
/norestartÚjraindítás mellőzése a telepítés végén.
/promptrestartFelhasználói beleegyezés kérése az újraindításhoz, ha szükségessé válik az újraindítás.
/forcerestartA számítógép kötelező újraindítása a telepítést követően.


Megjegyzés: Az automatikus javítás fehér, ábra nélküli ikonokra cseréli a tálca és a Start menü ikonjait.

Az automatikus javítás előtt az alábbi módon jelennek meg az ikonok:

A kép összecsukásaA kép kibontása
2290358


Az automatikus javítás végrehajtása után a tálca ikonjai a következőképp fognak megjelenni:

A kép összecsukásaA kép kibontása
2290359


A Start menü ikonjai pedig az alábbi módon fognak megjelenni az automatikus javítás után:

A kép összecsukásaA kép kibontása
2290360


A táblázat összecsukásaA táblázat kibontása
Kerülő megoldás engedélyezéseKerülő megoldás letiltása
A probléma javítása
50486-os jelű Microsoft javítás
A probléma javítása
50487-es jelű Microsoft javítás
Megjegyzés: Előfordulhat, hogy a varázsló csak angol nyelven érhető el. Az automatikus javítás ugyanakkor a Windows többi nyelvi változatával is működik.

Megjegyzés: Ha a jelen cikket nem azon a számítógépen tekinti meg, amelyen a problémát tapasztalja, mentse az automatikus javítási csomagot egy USB-meghajtóra vagy CD-re, és azon a számítógépen futtassa, amelyen a hiba jelentkezik.

A cikket folytassa a Megoldódott a probléma? szakasszal.

Kézi javítás

Az LNK- és PIF-fájlok funkcionalitását letiltó kerülő megoldás saját kezűleg a lentebb ismertetett lépésekkel hajtható végre.

Fontos: Az alábbi szakasz, módszer vagy feladat a beállításjegyzék (korábbi nevén rendszerleíró adatbázis) módosítását is magában foglaló lépéseket tartalmaz. A beállításjegyzék helytelen módosítása azonban komoly problémákat okozhat, ezért ügyeljen az utasítások pontos betartására. A beállításjegyzékről módosítása előtt célszerű biztonsági másolatot készíteni, hogy szükség esetén visszaállíthassa azt. A beállításjegyzék biztonsági mentéséről és visszaállításáról a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:

322756 A beállításjegyzék biztonsági mentése és visszaállítása Windows XP rendszerben

Interaktív módszer

 1. Kattintson a Start menü Futtatás parancsára, írja be a regedit parancsot a Megnyitás mezőbe, majd kattintson az OK gombra.
 2. Keresse meg és jelölje ki az alábbi beállításkulcsot:
  HKEY_CLASSES_ROOT\lnkfile\shellex\IconHandler
 3. Kattintson a Fájl menü Exportálás parancsára.
 4. A Beállításjegyzék exportálása párbeszédpanelen írja be az LNK-ikonok biztonsági mentése.reg fájlnevet, és kattintson a Mentés gombra.
  Megjegyzés: Ezzel biztonsági másolatot készít a kijelölt beállításkulcsról. A biztonsági másolatot alapértelmezés szerint a Dokumentumok mappában találhatja meg.
 5. Jelölje ki az (Alapértelmezett) azonosítót a Beállításszerkesztő jobb oldali ablaktábláján. Nyomja le az ENTER billentyűt az azonosító szerkesztéséhez. Törölje az értéket, hogy üres legyen az értékmező, és nyomja le az ENTER billentyűt.
 6. Keresse meg és jelölje ki az alábbi beállításkulcsot:
  HKEY_CLASSES_ROOT\piffile\shellex\IconHandler
 7. Kattintson a Fájl menü Exportálás parancsára.
 8. A Beállításjegyzék exportálása párbeszédpanelen írja be a PIF-ikonok biztonsági mentése.reg fájlnevet, és kattintson a Mentés gombra.
  Megjegyzés: Ezzel biztonsági másolatot készít a kijelölt beállításkulcsról. A biztonsági másolatot alapértelmezés szerint a Dokumentumok mappában találhatja meg.
 9. Jelölje ki az (Alapértelmezett) azonosítót a Beállításszerkesztő jobb oldali ablaktábláján. Nyomja le az ENTER billentyűt az azonosító szerkesztéséhez. Törölje az értéket, hogy üres legyen az értékmező, és nyomja le az ENTER billentyűt.

A kerülő megoldás hatása

Egyes ikonok ábrái eltűnnek, és az ikonok fehér háttérrel, az alábbi módon fognak megjelenni:

A kép összecsukásaA kép kibontása
2290412


A kerülő megoldások visszavonása

Az interaktív módszerrel végrehajtott módosítások visszavonása

 1. Kattintson a Start menü Futtatás parancsára, írja be a regedit parancsot a Megnyitás mezőbe, majd kattintson az OK gombra.
 2. Válassza a Fájl menü Importálás parancsát.
 3. A Beállításjegyzék importálása párbeszédpanelen jelölje ki az LNK-ikonok biztonsági mentése.reg fájlt, és kattintson a Megnyitás gombra.
 4. Válassza a Fájl menü Importálás parancsát.
 5. A Beállításjegyzék importálása párbeszédpanelen jelölje ki a PIF-ikonok biztonsági mentése.reg fájlt, és kattintson a Megnyitás gombra.
 6. Lépjen ki a Beállításszerkesztőből, és indítsa újra a számítógépet.

A beállításkulcsok manuális visszaállítása az alapértelmezett értékekre

 1. Kattintson a Start menü Futtatás parancsára, írja be a regedit parancsot a Megnyitás mezőbe, majd kattintson az OK gombra.
 2. Keresse meg és jelölje ki a következő beállításkulcsot:
  HKEY_CLASSES_ROOT\lnkfile\shellex\IconHandler
 3. A beállításkulcs értékét állítsa vissza a következő értékre:
  {00021401-0000-0000-C000-000000000046}
 4. Keresse meg és jelölje ki a következő beállításkulcsot:
  HKEY_CLASSES_ROOT\piffile\shellex\IconHandler
 5. A beállításkulcs értékét állítsa vissza a következő értékre:
  {00021401-0000-0000-C000-000000000046}
 6. Indítsa újra a számítógépet.

Megoldódott a probléma?

Ellenőrizze, hogy létrejött vagy módosult-e a beállításkulcs. Amennyiben igen, úgy a javítás sikeres volt, és az eljárás véget ért. Ellenkező esetben lépjen kapcsolatba a támogatási szolgálattal.

Fájlinformációk

A biztonsági frissítés angol nyelvű (egyesült államokbeli) változata Microsoft Windows Installer-csomagként áll rendelkezésre. A fájlok egyezményes világidő (UTC) szerint megadott dátuma és időpontja az alábbi táblázatban található. A fájlinformációk megtekintése során a dátumok helyi időre konvertálódnak. A helyi idő és az egyezményes világidő közötti különbségről a Vezérlőpultról elérhető Dátum és idő párbeszédpanel Időzóna lapján tájékozódhat.

Fájlinformációk Windows XP és Windows Server 2003 esetén

 • Az „SP Requirement” (Szervizcsomag-követelmény) oszlop azt jelzi, hogy az adott fájlhoz a termék életciklusának melyik mérföldkőhöz (RTM vagy SPn) kapcsolódó kiadására van szükség, míg a „Service Branch” (Kiadástípus) oszlop azt határozza meg, hogy a fájl a frissítés milyen típusú kiadásához tartozik – például QFE (gyorsjavítás) vagy GDR (általános terjesztésű kiadás).
 • A GDR típusú kiadások csak olyan javításokat tartalmaznak, amelyek széles körben elterjedt, kritikus problémákat orvosolnak, és széles körben terjeszthetők. A QFE típusú kiadások a széles körben kiadott javítások mellett különböző gyorsjavításokat is tartalmaznak.
 • Ez a szoftverfrissítés a táblázatokban felsorolt fájlok mellett egy, a Microsoft digitális aláírásával ellátott (KBszám.cat fájlformátumú) biztonságikatalógus-fájlt is telepít.

A Windows XP összes támogatott x86-alapú változata esetén

A táblázat összecsukásaA táblázat kibontása
File nameFile versionFile sizeDateTimePlatformSP requirementService branch
Shell32.dll6.0.2900.60188,462,33627-Jul-201006:30x86SP3GDR
Shell32.dll6.0.2900.60188,463,36027-Jul-201006:28x86SP3QFE
Updspapi.dll6.3.13.0382,84022-Feb-201014:23x86NoneNot Applicable

A Windows Server 2003 és a Windows XP Professional összes támogatott x64-alapú változata esetén

A táblázat összecsukásaA táblázat kibontása
File nameFile versionFile sizeDateTimePlatformSP requirementService branch
Shell32.dll6.0.3790.475110,510,33627-Jul-201019:11x64SP2GDR
Wshell32.dll6.0.3790.47518,361,98427-Jul-201019:11x86SP2GDR\WOW
Shell32.dll6.0.3790.475110,510,84827-Jul-201019:06x64SP2QFE
Wshell32.dll6.0.3790.47518,361,98427-Jul-201019:06x86SP2QFE\WOW
Updspapi.dll6.3.4.1462,12827-Jul-201019:16x64NoneNot Applicable

A Windows Server 2003 összes támogatott x86-alapú változata esetén

A táblázat összecsukásaA táblázat kibontása
File nameFile versionFile sizeDateTimePlatformSP requirementService branch
Shell32.dll6.0.3790.47518,361,98427-Jul-201006:25x86SP2GDR
Shell32.dll6.0.3790.47518,361,98427-Jul-201006:29x86SP2QFE
Updspapi.dll6.3.4.1379,18416-Apr-201012:15x86NoneNot Applicable

A Windows Server 2003 összes támogatott IA-64-alapú változata esetén

A táblázat összecsukásaA táblázat kibontása
File nameFile versionFile sizeDateTimePlatformSP requirementService branch
Shell32.dll6.0.3790.475113,248,00027-Jul-201019:11IA-64SP2GDR
Wshell32.dll6.0.3790.47518,361,98427-Jul-201019:11x86SP2GDR\WOW
Shell32.dll6.0.3790.475113,249,02427-Jul-201019:06IA-64SP2QFE
Wshell32.dll6.0.3790.47518,361,98427-Jul-201019:06x86SP2QFE\WOW
Updspapi.dll6.3.4.1655,15227-Jul-201019:16IA-64NoneNot Applicable

Fájlinformációkkal kapcsolatos megjegyzések Windows Vista és Windows Server 2008 esetén

 • Az alábbi táblázatban szereplő fájlverziószámokkal azonosíthatja, hogy az egyes fájlok melyik termékhez, a terméken belül az életciklus melyik mérföldkövéhez (RTM, SPn) kapcsolódó kiadáshoz, illetve a frissítés milyen típusú kiadásához tartoznak.
  A táblázat összecsukásaA táblázat kibontása
  VerziószámTermékMérföldkőKiadástípus
  6.0.6000.16xxxWindows VistaRTMGDR
  6.0.6000.20xxxWindows VistaRTMLDR
  6.0.6001.18xxxWindows Vista SP1 és Windows Server 2008 SP1SP1GDR
  6.0.6001.22xxxWindows Vista SP1 és Windows Server 2008 SP1SP1LDR
  6.0.6002.18xxxWindows Vista SP2 és Windows Server 2008 SP2SP2GDR
  6.0.6002.22xxxWindows Vista SP2 és Windows Server 2008 SP2SP2LDR
 • A Windows Server 2008 eredeti kiadása tartalmazza a Service Pack 1 szervizcsomagot, ezért az RTM mérföldkőhöz tartozó fájlok csak a Windows Vista rendszerre vonatkoznak. Az RTM mérföldkőhöz tartozó fájlok verziószáma a 6.0.0000.xxxxxx formátumot követi.
 • A GDR típusú kiadások csak olyan javításokat tartalmaznak, amelyek széles körben elterjedt, kritikus problémákat orvosolnak, és széles körben terjeszthetők. Az LDR típusú kiadások a széles körben kiadott javítások mellett különböző gyorsjavításokat is tartalmaznak.
 • Az egyes környezetekben telepített jegyzékfájlok (.manifest) és MUM-fájlok (.mum) külön szerepelnek a További fájlinformációk Windows Server 2008 és Windows Vista esetén szakaszban. A MUM-fájlok és a jegyzékfájlok, továbbá a hozzájuk tartozó biztonságikatalógus-fájlok (.cat) kritikus jelentőségűek a frissített összetevő állapotának fenntartása szempontjából. A listában attribútumokkal el nem látott biztonságikatalógus-fájlok a Microsoft digitális aláírásával vannak aláírva.

A Windows Server 2008 és a Windows Vista összes támogatott x86-alapú változata esetén

A táblázat összecsukásaA táblázat kibontása
File nameFile versionFile sizeDateTimePlatform
Shell32.dll6.0.6001.1850511,581,44026-Jul-201016:55x86
Shell32.dll6.0.6001.2273511,586,56026-Jul-201016:56x86
Shell32.dll6.0.6002.1828711,584,51226-Jul-201015:51x86
Shell32.dll6.0.6002.2245411,587,07226-Jul-201018:04x86

A Windows Server 2008 és a Windows Vista összes támogatott x64-alapú változata esetén

A táblázat összecsukásaA táblázat kibontása
File nameFile versionFile sizeDateTimePlatform
Shell32.dll6.0.6001.1850512,898,30426-Jul-201015:31x64
Shell32.dll6.0.6001.2273512,904,44826-Jul-201017:08x64
Shell32.dll6.0.6002.1828712,898,81626-Jul-201016:16x64
Shell32.dll6.0.6002.2245412,901,37626-Jul-201018:14x64
Shell32.dll6.0.6001.1850511,581,44026-Jul-201016:55x86
Shell32.dll6.0.6001.2273511,586,56026-Jul-201016:56x86
Shell32.dll6.0.6002.1828711,584,51226-Jul-201015:51x86
Shell32.dll6.0.6002.2245411,587,07226-Jul-201018:04x86

A Windows Server 2008 összes támogatott IA-64-alapú változata esetén

A táblázat összecsukásaA táblázat kibontása
File nameFile versionFile sizeDateTimePlatform
Shell32.dll6.0.6001.1850519,076,09626-Jul-201016:58IA-64
Shell32.dll6.0.6001.2273519,089,92026-Jul-201016:43IA-64
Shell32.dll6.0.6002.1828719,084,28826-Jul-201015:35IA-64
Shell32.dll6.0.6002.2245419,089,40826-Jul-201015:47IA-64
Shell32.dll6.0.6001.1850511,581,44026-Jul-201016:55x86
Shell32.dll6.0.6001.2273511,586,56026-Jul-201016:56x86
Shell32.dll6.0.6002.1828711,584,51226-Jul-201015:51x86
Shell32.dll6.0.6002.2245411,587,07226-Jul-201018:04x86

Fájlinformációkkal kapcsolatos megjegyzések Windows 7 és Windows Server 2008 R2 esetén

 • Az alábbi táblázatban szereplő fájlverziószámokkal azonosíthatja, hogy az egyes fájlok melyik termékhez, a terméken belül az életciklus melyik mérföldkövéhez (RTM, SPn) kapcsolódó kiadáshoz, illetve a frissítés milyen típusú kiadásához tartoznak.
  A táblázat összecsukásaA táblázat kibontása
  VerziószámTermékMérföldkőKiadástípus
  6.1.7600.16xxxWindows 7 és Windows Server 2008 R2RTMGDR
  6.1.7600.20xxxWindows 7 és Windows Server 2008 R2RTMLDR
 • A GDR típusú kiadások csak olyan javításokat tartalmaznak, amelyek széles körben elterjedt, kritikus problémákat orvosolnak, és széles körben terjeszthetők. Az LDR típusú kiadások a széles körben kiadott javítások mellett különböző gyorsjavításokat is tartalmaznak.
 • Az egyes környezetekben telepített jegyzékfájlok (.manifest) és MUM-fájlok (.mum) külön szerepelnek a További fájlinformációk Windows Server 2008 R2 és Windows 7 esetén szakaszban. A MUM-fájlok és a jegyzékfájlok, továbbá a hozzájuk tartozó biztonságikatalógus-fájlok (.cat) kritikus jelentőségűek a frissített összetevő állapotának fenntartása szempontjából. A listában attribútumokkal el nem látott biztonságikatalógus-fájlok a Microsoft digitális aláírásával vannak aláírva.

A Windows 7 összes támogatott x86-alapú változata esetén

A táblázat összecsukásaA táblázat kibontása
File nameFile versionFile sizeDateTimePlatform
Shell32.dll6.1.7600.1664412,867,58427-Jul-201014:03x86
Shell32.dll6.1.7600.2076512,869,12027-Jul-201013:59x86

A Windows Server 2008 R2 és a Windows 7 összes támogatott x64-alapú változata esetén

A táblázat összecsukásaA táblázat kibontása
File nameFile versionFile sizeDateTimePlatform
Shell32.dll6.1.7600.1664414,162,94427-Jul-201014:59x64
Shell32.dll6.1.7600.2076514,167,55227-Jul-201014:42x64
Shell32.dll6.1.7600.1664412,867,58427-Jul-201014:03x86
Shell32.dll6.1.7600.2076512,869,12027-Jul-201013:59x86

A Windows Server 2008 R2 összes támogatott IA-64-alapú változata esetén

A táblázat összecsukásaA táblázat kibontása
File nameFile versionFile sizeDateTimePlatform
Shell32.dll6.1.7600.1664421,170,68827-Jul-201014:03IA-64
Shell32.dll6.1.7600.2076521,176,32027-Jul-201013:51IA-64
Shell32.dll6.1.7600.1664412,867,58427-Jul-201014:03x86
Shell32.dll6.1.7600.2076512,869,12027-Jul-201013:59x86

További fájlinformációk Windows Server 2008 és Windows Vista esetén

További fájlok a Windows Server 2008 és a Windows Vista összes támogatott x86-alapú változata esetén

A táblázat összecsukásaA táblázat kibontása
File namePackage_1_for_kb2286198_bf~31bf3856ad364e35~x86~~6.0.1.1.mum
File versionNot Applicable
File size1,747
Date (UTC)27-Jul-2010
Time (UTC)08:28
PlatformNot Applicable
File namePackage_1_for_kb2286198~31bf3856ad364e35~x86~~6.0.1.1.mum
File versionNot Applicable
File size2,449
Date (UTC)27-Jul-2010
Time (UTC)08:28
PlatformNot Applicable
File namePackage_2_for_kb2286198_bf~31bf3856ad364e35~x86~~6.0.1.1.mum
File versionNot Applicable
File size1,910
Date (UTC)27-Jul-2010
Time (UTC)08:28
PlatformNot Applicable
File namePackage_2_for_kb2286198~31bf3856ad364e35~x86~~6.0.1.1.mum
File versionNot Applicable
File size2,616
Date (UTC)27-Jul-2010
Time (UTC)08:28
PlatformNot Applicable
File namePackage_3_for_kb2286198_bf~31bf3856ad364e35~x86~~6.0.1.1.mum
File versionNot Applicable
File size1,752
Date (UTC)27-Jul-2010
Time (UTC)08:28
PlatformNot Applicable
File namePackage_3_for_kb2286198~31bf3856ad364e35~x86~~6.0.1.1.mum
File versionNot Applicable
File size2,454
Date (UTC)27-Jul-2010
Time (UTC)08:28
PlatformNot Applicable
File namePackage_4_for_kb2286198_bf~31bf3856ad364e35~x86~~6.0.1.1.mum
File versionNot Applicable
File size1,752
Date (UTC)27-Jul-2010
Time (UTC)08:28
PlatformNot Applicable
File namePackage_4_for_kb2286198~31bf3856ad364e35~x86~~6.0.1.1.mum
File versionNot Applicable
File size2,456
Date (UTC)27-Jul-2010
Time (UTC)08:28
PlatformNot Applicable
File namePackage_5_for_kb2286198_bf~31bf3856ad364e35~x86~~6.0.1.1.mum
File versionNot Applicable
File size2,386
Date (UTC)27-Jul-2010
Time (UTC)08:28
PlatformNot Applicable
File namePackage_5_for_kb2286198~31bf3856ad364e35~x86~~6.0.1.1.mum
File versionNot Applicable
File size3,106
Date (UTC)27-Jul-2010
Time (UTC)08:28
PlatformNot Applicable
File namePackage_6_for_kb2286198_bf~31bf3856ad364e35~x86~~6.0.1.1.mum
File versionNot Applicable
File size2,229
Date (UTC)27-Jul-2010
Time (UTC)08:28
PlatformNot Applicable
File namePackage_6_for_kb2286198~31bf3856ad364e35~x86~~6.0.1.1.mum
File versionNot Applicable
File size2,944
Date (UTC)27-Jul-2010
Time (UTC)08:28
PlatformNot Applicable
File namePackage_7_for_kb2286198_bf~31bf3856ad364e35~x86~~6.0.1.1.mum
File versionNot Applicable
File size2,229
Date (UTC)27-Jul-2010
Time (UTC)08:28
PlatformNot Applicable
File namePackage_7_for_kb2286198~31bf3856ad364e35~x86~~6.0.1.1.mum
File versionNot Applicable
File size2,944
Date (UTC)27-Jul-2010
Time (UTC)08:28
PlatformNot Applicable
File namePackage_for_kb2286198_client_1_bf~31bf3856ad364e35~x86~~6.0.1.1.mum
File versionNot Applicable
File size1,363
Date (UTC)27-Jul-2010
Time (UTC)08:28
PlatformNot Applicable
File namePackage_for_kb2286198_client_1~31bf3856ad364e35~x86~~6.0.1.1.mum
File versionNot Applicable
File size1,382
Date (UTC)27-Jul-2010
Time (UTC)08:28
PlatformNot Applicable
File namePackage_for_kb2286198_client_2_bf~31bf3856ad364e35~x86~~6.0.1.1.mum
File versionNot Applicable
File size1,682
Date (UTC)27-Jul-2010
Time (UTC)08:28
PlatformNot Applicable
File namePackage_for_kb2286198_client_2~31bf3856ad364e35~x86~~6.0.1.1.mum
File versionNot Applicable
File size1,709
Date (UTC)27-Jul-2010
Time (UTC)08:28
PlatformNot Applicable
File namePackage_for_kb2286198_client_bf~31bf3856ad364e35~x86~~6.0.1.1.mum
File versionNot Applicable
File size1,699
Date (UTC)27-Jul-2010
Time (UTC)08:28
PlatformNot Applicable
File namePackage_for_kb2286198_client~31bf3856ad364e35~x86~~6.0.1.1.mum
File versionNot Applicable
File size1,730
Date (UTC)27-Jul-2010
Time (UTC)08:28
PlatformNot Applicable
File namePackage_for_kb2286198_sc_0_bf~31bf3856ad364e35~x86~~6.0.1.1.mum
File versionNot Applicable
File size1,417
Date (UTC)27-Jul-2010
Time (UTC)08:28
PlatformNot Applicable
File namePackage_for_kb2286198_sc_0~31bf3856ad364e35~x86~~6.0.1.1.mum
File versionNot Applicable
File size1,437
Date (UTC)27-Jul-2010
Time (UTC)08:28
PlatformNot Applicable
File namePackage_for_kb2286198_sc_1_bf~31bf3856ad364e35~x86~~6.0.1.1.mum
File versionNot Applicable
File size1,678
Date (UTC)27-Jul-2010
Time (UTC)08:28
PlatformNot Applicable
File namePackage_for_kb2286198_sc_1~31bf3856ad364e35~x86~~6.0.1.1.mum
File versionNot Applicable
File size1,705
Date (UTC)27-Jul-2010
Time (UTC)08:28
PlatformNot Applicable
File namePackage_for_kb2286198_sc_bf~31bf3856ad364e35~x86~~6.0.1.1.mum
File versionNot Applicable
File size1,687
Date (UTC)27-Jul-2010
Time (UTC)08:28
PlatformNot Applicable
File namePackage_for_kb2286198_sc~31bf3856ad364e35~x86~~6.0.1.1.mum
File versionNot Applicable
File size1,718
Date (UTC)27-Jul-2010
Time (UTC)08:28
PlatformNot Applicable
File namePackage_for_kb2286198_server_0_bf~31bf3856ad364e35~x86~~6.0.1.1.mum
File versionNot Applicable
File size1,421
Date (UTC)27-Jul-2010
Time (UTC)08:28
PlatformNot Applicable
File namePackage_for_kb2286198_server_0~31bf3856ad364e35~x86~~6.0.1.1.mum
File versionNot Applicable
File size1,440
Date (UTC)27-Jul-2010
Time (UTC)08:28
PlatformNot Applicable
File namePackage_for_kb2286198_server_1_bf~31bf3856ad364e35~x86~~6.0.1.1.mum
File versionNot Applicable
File size1,682
Date (UTC)27-Jul-2010
Time (UTC)08:28
PlatformNot Applicable
File namePackage_for_kb2286198_server_1~31bf3856ad364e35~x86~~6.0.1.1.mum
File versionNot Applicable
File size1,709
Date (UTC)27-Jul-2010
Time (UTC)08:28
PlatformNot Applicable
File namePackage_for_kb2286198_server_bf~31bf3856ad364e35~x86~~6.0.1.1.mum
File versionNot Applicable
File size1,699
Date (UTC)27-Jul-2010
Time (UTC)08:28
PlatformNot Applicable
File namePackage_for_kb2286198_server~31bf3856ad364e35~x86~~6.0.1.1.mum
File versionNot Applicable
File size1,730
Date (UTC)27-Jul-2010
Time (UTC)08:28
PlatformNot Applicable
File namePackage_for_kb2286198_winpesrv_0_bf~31bf3856ad364e35~x86~~6.0.1.1.mum
File versionNot Applicable
File size1,418
Date (UTC)27-Jul-2010
Time (UTC)08:28
PlatformNot Applicable
File namePackage_for_kb2286198_winpesrv_0~31bf3856ad364e35~x86~~6.0.1.1.mum
File versionNot Applicable
File size1,437
Date (UTC)27-Jul-2010
Time (UTC)08:28
PlatformNot Applicable
File namePackage_for_kb2286198_winpesrv_bf~31bf3856ad364e35~x86~~6.0.1.1.mum
File versionNot Applicable
File size1,426
Date (UTC)27-Jul-2010
Time (UTC)08:28
PlatformNot Applicable
File namePackage_for_kb2286198_winpesrv~31bf3856ad364e35~x86~~6.0.1.1.mum
File versionNot Applicable
File size1,445
Date (UTC)27-Jul-2010
Time (UTC)08:28
PlatformNot Applicable
File nameUpdate-bf.mum
File versionNot Applicable
File size3,503
Date (UTC)27-Jul-2010
Time (UTC)08:28
PlatformNot Applicable
File nameX86_1ca55c50538d78ea7b465bfe758f7e82_31bf3856ad364e35_6.0.6002.22454_none_28e016adeedf068d.manifest
File versionNot Applicable
File size695
Date (UTC)27-Jul-2010
Time (UTC)08:28
PlatformNot Applicable
File nameX86_a0da0e0ecfc373a9653b1d2f34fd8e29_31bf3856ad364e35_6.0.6002.18287_none_686d8aa2ecaf5328.manifest
File versionNot Applicable
File size695
Date (UTC)27-Jul-2010
Time (UTC)08:28
PlatformNot Applicable
File nameX86_a675bd46110444976d8c839d5fdcc3aa_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22735_none_c4795b679fed7a1d.manifest
File versionNot Applicable
File size695
Date (UTC)27-Jul-2010
Time (UTC)08:28
PlatformNot Applicable
File nameX86_af9c43bf42ae6ee16087c72ea0a5f9e6_31bf3856ad364e35_6.0.6001.18505_none_2ca4ac494061930d.manifest
File versionNot Applicable
File size695
Date (UTC)27-Jul-2010
Time (UTC)08:28
PlatformNot Applicable
File nameX86_microsoft-windows-shell32_31bf3856ad364e35_6.0.6001.18505_none_6c2e35ce11f75e35.manifest
File versionNot Applicable
File size904,299
Date (UTC)26-Jul-2010
Time (UTC)17:06
PlatformNot Applicable
File nameX86_microsoft-windows-shell32_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22735_none_6c9764bb2b2d4ef9.manifest
File versionNot Applicable
File size904,299
Date (UTC)26-Jul-2010
Time (UTC)17:08
PlatformNot Applicable
File nameX86_microsoft-windows-shell32_31bf3856ad364e35_6.0.6002.18287_none_6dc028ea0f5cc58f.manifest
File versionNot Applicable
File size904,280
Date (UTC)26-Jul-2010
Time (UTC)16:08
PlatformNot Applicable
File nameX86_microsoft-windows-shell32_31bf3856ad364e35_6.0.6002.22454_none_6e6736812864c2a8.manifest
File versionNot Applicable
File size904,280
Date (UTC)26-Jul-2010
Time (UTC)18:22
PlatformNot Applicable

További fájlok a Windows Server 2008 és a Windows Vista összes támogatott x64-alapú változata esetén

A táblázat összecsukásaA táblázat kibontása
File nameAmd64_0be00ab289af585b11e0f872f489090f_31bf3856ad364e35_6.0.6002.22417_none_83fe35ba29f8da23.manifest
File versionNot Applicable
File size707
Date (UTC)04-Jun-2010
Time (UTC)06:08
PlatformNot Applicable
File nameAmd64_14454668a76ecbdefd39c157f3d65b52_31bf3856ad364e35_6.0.6002.18264_none_9dd3cef16ac97f4c.manifest
File versionNot Applicable
File size706
Date (UTC)04-Jun-2010
Time (UTC)06:08
PlatformNot Applicable
File nameAmd64_1477f63ea51cc8115f79b974b8cded68_31bf3856ad364e35_6.0.6002.22417_none_516c520bb4a3ef74.manifest
File versionNot Applicable
File size706
Date (UTC)04-Jun-2010
Time (UTC)06:08
PlatformNot Applicable
File nameAmd64_1d93c91c0fd91f8b79c829cadfb3e9ee_31bf3856ad364e35_6.0.6001.18485_none_c0eda31a55932cc6.manifest
File versionNot Applicable
File size706
Date (UTC)04-Jun-2010
Time (UTC)06:08
PlatformNot Applicable
File nameAmd64_3dad143f7f979ab9aa0e64a03f2c309d_31bf3856ad364e35_6.0.6002.18264_none_6edd1d60f453f93a.manifest
File versionNot Applicable
File size707
Date (UTC)04-Jun-2010
Time (UTC)06:08
PlatformNot Applicable
File nameAmd64_6fe57ed0c8251fad8b62dc1757bb3cc8_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22704_none_5d121e8b98318a75.manifest
File versionNot Applicable
File size707
Date (UTC)04-Jun-2010
Time (UTC)06:08
PlatformNot Applicable
File nameAmd64_773c9fb60b6e261cd62f3f4b7481e74a_31bf3856ad364e35_6.0.6001.18485_none_16d00594bb7d819a.manifest
File versionNot Applicable
File size707
Date (UTC)04-Jun-2010
Time (UTC)06:08
PlatformNot Applicable
File nameAmd64_e2f9ec055566dcdbdf46ca375a124f8a_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22704_none_53cb7a6613f05615.manifest
File versionNot Applicable
File size706
Date (UTC)04-Jun-2010
Time (UTC)06:08
PlatformNot Applicable
File nameAmd64_microsoft-windows-smtpsvc-common_31bf3856ad364e35_6.0.6001.18485_none_8ce7449af4a209b7.manifest
File versionNot Applicable
File size199,020
Date (UTC)04-Jun-2010
Time (UTC)06:09
PlatformNot Applicable
File nameAmd64_microsoft-windows-smtpsvc-common_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22704_none_8dc664480d7faaf0.manifest
File versionNot Applicable
File size183,532
Date (UTC)03-Jun-2010
Time (UTC)17:03
PlatformNot Applicable
File nameAmd64_microsoft-windows-smtpsvc-common_31bf3856ad364e35_6.0.6002.18264_none_8ee257f6f1b90ac9.manifest
File versionNot Applicable
File size199,020
Date (UTC)04-Jun-2010
Time (UTC)06:09
PlatformNot Applicable
File nameAmd64_microsoft-windows-smtpsvc-common_31bf3856ad364e35_6.0.6002.22417_none_8fa507220aab680a.manifest
File versionNot Applicable
File size183,532
Date (UTC)03-Jun-2010
Time (UTC)17:56
PlatformNot Applicable
File nameAmd64_microsoft-windows-smtpsvc-service_31bf3856ad364e35_6.0.6001.18485_none_e4de2a9cc0f4fc53.manifest
File versionNot Applicable
File size111,336
Date (UTC)04-Jun-2010
Time (UTC)06:09
PlatformNot Applicable
File nameAmd64_microsoft-windows-smtpsvc-service_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22704_none_e5bd4a49d9d29d8c.manifest
File versionNot Applicable
File size102,933
Date (UTC)03-Jun-2010
Time (UTC)17:01
PlatformNot Applicable
File nameAmd64_microsoft-windows-smtpsvc-service_31bf3856ad364e35_6.0.6002.18264_none_e6d93df8be0bfd65.manifest
File versionNot Applicable
File size111,336
Date (UTC)04-Jun-2010
Time (UTC)06:09
PlatformNot Applicable
File nameAmd64_microsoft-windows-smtpsvc-service_31bf3856ad364e35_6.0.6002.22417_none_e79bed23d6fe5aa6.manifest
File versionNot Applicable
File size102,933
Date (UTC)03-Jun-2010
Time (UTC)17:54
PlatformNot Applicable
File namePackage_1_for_kb976323_bf~31bf3856ad364e35~amd64~~6.0.2.3.mum
File versionNot Applicable
File size1,773
Date (UTC)04-Jun-2010
Time (UTC)06:08
PlatformNot Applicable
File namePackage_1_for_kb976323~31bf3856ad364e35~amd64~~6.0.2.3.mum
File versionNot Applicable
File size2,489
Date (UTC)04-Jun-2010
Time (UTC)06:08
PlatformNot Applicable
File namePackage_2_for_kb976323_bf~31bf3856ad364e35~amd64~~6.0.2.3.mum
File versionNot Applicable
File size2,180
Date (UTC)04-Jun-2010
Time (UTC)06:08
PlatformNot Applicable
File namePackage_2_for_kb976323~31bf3856ad364e35~amd64~~6.0.2.3.mum
File versionNot Applicable
File size2,904
Date (UTC)04-Jun-2010
Time (UTC)06:08
PlatformNot Applicable
File namePackage_3_for_kb976323_bf~31bf3856ad364e35~amd64~~6.0.2.3.mum
File versionNot Applicable
File size1,982
Date (UTC)04-Jun-2010
Time (UTC)06:08
PlatformNot Applicable
File namePackage_3_for_kb976323~31bf3856ad364e35~amd64~~6.0.2.3.mum
File versionNot Applicable
File size2,699
Date (UTC)04-Jun-2010
Time (UTC)06:08
PlatformNot Applicable
File namePackage_4_for_kb976323_bf~31bf3856ad364e35~amd64~~6.0.2.3.mum
File versionNot Applicable
File size1,773
Date (UTC)04-Jun-2010
Time (UTC)06:08
PlatformNot Applicable
File namePackage_4_for_kb976323~31bf3856ad364e35~amd64~~6.0.2.3.mum
File versionNot Applicable
File size2,491
Date (UTC)04-Jun-2010
Time (UTC)06:08
PlatformNot Applicable
File namePackage_5_for_kb976323_bf~31bf3856ad364e35~amd64~~6.0.2.3.mum
File versionNot Applicable
File size2,180
Date (UTC)04-Jun-2010
Time (UTC)06:08
PlatformNot Applicable
File namePackage_5_for_kb976323~31bf3856ad364e35~amd64~~6.0.2.3.mum
File versionNot Applicable
File size2,906
Date (UTC)04-Jun-2010
Time (UTC)06:08
PlatformNot Applicable
File namePackage_6_for_kb976323_bf~31bf3856ad364e35~amd64~~6.0.2.3.mum
File versionNot Applicable
File size1,983
Date (UTC)04-Jun-2010
Time (UTC)06:08
PlatformNot Applicable
File namePackage_6_for_kb976323~31bf3856ad364e35~amd64~~6.0.2.3.mum
File versionNot Applicable
File size2,705
Date (UTC)04-Jun-2010
Time (UTC)06:08
PlatformNot Applicable
File namePackage_for_kb976323_client_1_bf~31bf3856ad364e35~amd64~~6.0.2.3.mum
File versionNot Applicable
File size1,432
Date (UTC)04-Jun-2010
Time (UTC)06:08
PlatformNot Applicable
File namePackage_for_kb976323_client_1~31bf3856ad364e35~amd64~~6.0.2.3.mum
File versionNot Applicable
File size1,451
Date (UTC)04-Jun-2010
Time (UTC)06:08
PlatformNot Applicable
File namePackage_for_kb976323_client_2_bf~31bf3856ad364e35~amd64~~6.0.2.3.mum
File versionNot Applicable
File size1,362
Date (UTC)04-Jun-2010
Time (UTC)06:08
PlatformNot Applicable
File namePackage_for_kb976323_client_2~31bf3856ad364e35~amd64~~6.0.2.3.mum
File versionNot Applicable
File size1,382
Date (UTC)04-Jun-2010
Time (UTC)06:08
PlatformNot Applicable
File namePackage_for_kb976323_client_bf~31bf3856ad364e35~amd64~~6.0.2.3.mum
File versionNot Applicable
File size1,701
Date (UTC)04-Jun-2010
Time (UTC)06:08
PlatformNot Applicable
File namePackage_for_kb976323_client~31bf3856ad364e35~amd64~~6.0.2.3.mum
File versionNot Applicable
File size1,732
Date (UTC)04-Jun-2010
Time (UTC)06:08
PlatformNot Applicable
File namePackage_for_kb976323_server_0_bf~31bf3856ad364e35~amd64~~6.0.2.3.mum
File versionNot Applicable
File size2,103
Date (UTC)04-Jun-2010
Time (UTC)06:08
PlatformNot Applicable
File namePackage_for_kb976323_server_0~31bf3856ad364e35~amd64~~6.0.2.3.mum
File versionNot Applicable
File size2,142
Date (UTC)04-Jun-2010
Time (UTC)06:08
PlatformNot Applicable
File namePackage_for_kb976323_server_1_bf~31bf3856ad364e35~amd64~~6.0.2.3.mum
File versionNot Applicable
File size1,628
Date (UTC)04-Jun-2010
Time (UTC)06:08
PlatformNot Applicable
File namePackage_for_kb976323_server_1~31bf3856ad364e35~amd64~~6.0.2.3.mum
File versionNot Applicable
File size1,659
Date (UTC)04-Jun-2010
Time (UTC)06:08
PlatformNot Applicable
File namePackage_for_kb976323_server_bf~31bf3856ad364e35~amd64~~6.0.2.3.mum
File versionNot Applicable
File size1,701
Date (UTC)04-Jun-2010
Time (UTC)06:08
PlatformNot Applicable
File namePackage_for_kb976323_server~31bf3856ad364e35~amd64~~6.0.2.3.mum
File versionNot Applicable
File size1,732
Date (UTC)04-Jun-2010
Time (UTC)06:08
PlatformNot Applicable
File nameUpdate-bf.mum
File versionNot Applicable
File size2,333
Date (UTC)04-Jun-2010
Time (UTC)06:08
PlatformNot Applicable

További fájlok a Windows Server 2008 összes támogatott IA-64-alapú változata esetén

A táblázat összecsukásaA táblázat kibontása
File nameIa64_068e1f749454717925e8d739c3d3841e_31bf3856ad364e35_6.0.6002.22454_none_283940ed9d76c465.manifest
File versionNot Applicable
File size1,038
Date (UTC)27-Jul-2010
Time (UTC)08:28
PlatformNot Applicable
File nameIa64_539785da846263237d8d2d8382fd780e_31bf3856ad364e35_6.0.6002.18287_none_662fe1fc1d079dfd.manifest
File versionNot Applicable
File size1,038
Date (UTC)27-Jul-2010
Time (UTC)08:28
PlatformNot Applicable
File nameIa64_57a1bb0bd9dc962c83ff65fcf15bd74b_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22735_none_a2231d78584c3745.manifest
File versionNot Applicable
File size697
Date (UTC)27-Jul-2010
Time (UTC)08:28
PlatformNot Applicable
File nameIa64_a60a997f81b7813da96bfbcf458d3f36_31bf3856ad364e35_6.0.6001.18505_none_40ab121fcff4a286.manifest
File versionNot Applicable
File size1,038
Date (UTC)27-Jul-2010
Time (UTC)08:28
PlatformNot Applicable
File nameIa64_d458c4f6593ae7f0c4c43d9a3c41ffd5_31bf3856ad364e35_6.0.6001.18505_none_a074ddff532e7470.manifest
File versionNot Applicable
File size697
Date (UTC)27-Jul-2010
Time (UTC)08:28
PlatformNot Applicable
File nameIa64_d4ed75ddf2aff8120e29e1fdb450891e_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22735_none_72a9959482497bf0.manifest
File versionNot Applicable
File size1,038
Date (UTC)27-Jul-2010
Time (UTC)08:28
PlatformNot Applicable
File nameIa64_microsoft-windows-shell32_31bf3856ad364e35_6.0.6001.18505_none_6c2fd9c411f56731.manifest
File versionNot Applicable
File size906,144
Date (UTC)26-Jul-2010
Time (UTC)17:08
PlatformNot Applicable
File nameIa64_microsoft-windows-shell32_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22735_none_6c9908b12b2b57f5.manifest
File versionNot Applicable
File size906,144
Date (UTC)26-Jul-2010
Time (UTC)16:53
PlatformNot Applicable
File nameIa64_microsoft-windows-shell32_31bf3856ad364e35_6.0.6002.18287_none_6dc1cce00f5ace8b.manifest
File versionNot Applicable
File size906,144
Date (UTC)26-Jul-2010
Time (UTC)15:46
PlatformNot Applicable
File nameIa64_microsoft-windows-shell32_31bf3856ad364e35_6.0.6002.22454_none_6e68da772862cba4.manifest
File versionNot Applicable
File size906,144
Date (UTC)26-Jul-2010
Time (UTC)16:00
PlatformNot Applicable
File namePackage_1_for_kb2286198_bf~31bf3856ad364e35~ia64~~6.0.1.1.mum
File versionNot Applicable
File size1,752
Date (UTC)27-Jul-2010
Time (UTC)08:28
PlatformNot Applicable
File namePackage_1_for_kb2286198~31bf3856ad364e35~ia64~~6.0.1.1.mum
File versionNot Applicable
File size2,456
Date (UTC)27-Jul-2010
Time (UTC)08:28
PlatformNot Applicable
File namePackage_2_for_kb2286198_bf~31bf3856ad364e35~ia64~~6.0.1.1.mum
File versionNot Applicable
File size1,966
Date (UTC)27-Jul-2010
Time (UTC)08:28
PlatformNot Applicable
File namePackage_2_for_kb2286198~31bf3856ad364e35~ia64~~6.0.1.1.mum
File versionNot Applicable
File size2,891
Date (UTC)27-Jul-2010
Time (UTC)08:28
PlatformNot Applicable
File namePackage_3_for_kb2286198_bf~31bf3856ad364e35~ia64~~6.0.1.1.mum
File versionNot Applicable
File size1,966
Date (UTC)27-Jul-2010
Time (UTC)08:28
PlatformNot Applicable
File namePackage_3_for_kb2286198~31bf3856ad364e35~ia64~~6.0.1.1.mum
File versionNot Applicable
File size2,891
Date (UTC)27-Jul-2010
Time (UTC)08:28
PlatformNot Applicable
File namePackage_4_for_kb2286198_bf~31bf3856ad364e35~ia64~~6.0.1.1.mum
File versionNot Applicable
File size2,283
Date (UTC)27-Jul-2010
Time (UTC)08:28
PlatformNot Applicable
File namePackage_4_for_kb2286198~31bf3856ad364e35~ia64~~6.0.1.1.mum
File versionNot Applicable
File size3,218
Date (UTC)27-Jul-2010
Time (UTC)08:28
PlatformNot Applicable
File namePackage_5_for_kb2286198_bf~31bf3856ad364e35~ia64~~6.0.1.1.mum
File versionNot Applicable
File size2,283
Date (UTC)27-Jul-2010
Time (UTC)08:28
PlatformNot Applicable
File namePackage_5_for_kb2286198~31bf3856ad364e35~ia64~~6.0.1.1.mum
File versionNot Applicable
File size3,218
Date (UTC)27-Jul-2010
Time (UTC)08:28
PlatformNot Applicable
File namePackage_for_kb2286198_sc_0_bf~31bf3856ad364e35~ia64~~6.0.1.1.mum
File versionNot Applicable
File size1,421
Date (UTC)27-Jul-2010
Time (UTC)08:28
PlatformNot Applicable
File namePackage_for_kb2286198_sc_0~31bf3856ad364e35~ia64~~6.0.1.1.mum
File versionNot Applicable
File size1,440
Date (UTC)27-Jul-2010
Time (UTC)08:28
PlatformNot Applicable
File namePackage_for_kb2286198_sc_1_bf~31bf3856ad364e35~ia64~~6.0.1.1.mum
File versionNot Applicable
File size1,522
Date (UTC)27-Jul-2010
Time (UTC)08:28
PlatformNot Applicable
File namePackage_for_kb2286198_sc_1~31bf3856ad364e35~ia64~~6.0.1.1.mum
File versionNot Applicable
File size1,545
Date (UTC)27-Jul-2010
Time (UTC)08:28
PlatformNot Applicable
File namePackage_for_kb2286198_sc_bf~31bf3856ad364e35~ia64~~6.0.1.1.mum
File versionNot Applicable
File size1,692
Date (UTC)27-Jul-2010
Time (UTC)08:28
PlatformNot Applicable
File namePackage_for_kb2286198_sc~31bf3856ad364e35~ia64~~6.0.1.1.mum
File versionNot Applicable
File size1,723
Date (UTC)27-Jul-2010
Time (UTC)08:28
PlatformNot Applicable
File namePackage_for_kb2286198_server_0_bf~31bf3856ad364e35~ia64~~6.0.1.1.mum
File versionNot Applicable
File size1,425
Date (UTC)27-Jul-2010
Time (UTC)08:28
PlatformNot Applicable
File namePackage_for_kb2286198_server_0~31bf3856ad364e35~ia64~~6.0.1.1.mum
File versionNot Applicable
File size1,444
Date (UTC)27-Jul-2010
Time (UTC)08:28
PlatformNot Applicable
File namePackage_for_kb2286198_server_1_bf~31bf3856ad364e35~ia64~~6.0.1.1.mum
File versionNot Applicable
File size1,525
Date (UTC)27-Jul-2010
Time (UTC)08:28
PlatformNot Applicable
File namePackage_for_kb2286198_server_1~31bf3856ad364e35~ia64~~6.0.1.1.mum
File versionNot Applicable
File size1,549
Date (UTC)27-Jul-2010
Time (UTC)08:28
PlatformNot Applicable
File namePackage_for_kb2286198_server_bf~31bf3856ad364e35~ia64~~6.0.1.1.mum
File versionNot Applicable
File size1,704
Date (UTC)27-Jul-2010
Time (UTC)08:28
PlatformNot Applicable
File namePackage_for_kb2286198_server~31bf3856ad364e35~ia64~~6.0.1.1.mum
File versionNot Applicable
File size1,735
Date (UTC)27-Jul-2010
Time (UTC)08:28
PlatformNot Applicable
File namePackage_for_kb2286198_winpesrv_0_bf~31bf3856ad364e35~ia64~~6.0.1.1.mum
File versionNot Applicable
File size1,422
Date (UTC)27-Jul-2010
Time (UTC)08:28
PlatformNot Applicable
File namePackage_for_kb2286198_winpesrv_0~31bf3856ad364e35~ia64~~6.0.1.1.mum
File versionNot Applicable
File size1,441
Date (UTC)27-Jul-2010
Time (UTC)08:28
PlatformNot Applicable
File namePackage_for_kb2286198_winpesrv_bf~31bf3856ad364e35~ia64~~6.0.1.1.mum
File versionNot Applicable
File size1,430
Date (UTC)27-Jul-2010
Time (UTC)08:28
PlatformNot Applicable
File namePackage_for_kb2286198_winpesrv~31bf3856ad364e35~ia64~~6.0.1.1.mum
File versionNot Applicable
File size1,449
Date (UTC)27-Jul-2010
Time (UTC)08:28
PlatformNot Applicable
File nameUpdate-bf.mum
File versionNot Applicable
File size2,708
Date (UTC)27-Jul-2010
Time (UTC)08:28
PlatformNot Applicable
File nameWow64_microsoft-windows-shell32_31bf3856ad364e35_6.0.6001.18505_none_d2a17ba3feb59166.manifest
File versionNot Applicable
File size899,202
Date (UTC)26-Jul-2010
Time (UTC)17:00
PlatformNot Applicable
File nameWow64_microsoft-windows-shell32_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22735_none_d30aaa9117eb822a.manifest
File versionNot Applicable
File size899,202
Date (UTC)26-Jul-2010
Time (UTC)17:02
PlatformNot Applicable
File nameWow64_microsoft-windows-shell32_31bf3856ad364e35_6.0.6002.18287_none_d4336ebffc1af8c0.manifest
File versionNot Applicable
File size899,183
Date (UTC)26-Jul-2010
Time (UTC)15:55
PlatformNot Applicable
File nameWow64_microsoft-windows-shell32_31bf3856ad364e35_6.0.6002.22454_none_d4da7c571522f5d9.manifest
File versionNot Applicable
File size899,183
Date (UTC)26-Jul-2010
Time (UTC)18:10
PlatformNot Applicable

További fájlinformációk a Windows 7 és Windows Server 2008 R2 esetén

További fájlok a Windows 7 összes támogatott x86-alapú változata esetén

A táblázat összecsukásaA táblázat kibontása
File namePackage_1_for_kb2286198_bf~31bf3856ad364e35~x86~~6.1.1.1.mum
File versionNot Applicable
File size1,785
Date (UTC)27-Jul-2010
Time (UTC)21:31
PlatformNot Applicable
File namePackage_1_for_kb2286198~31bf3856ad364e35~x86~~6.1.1.1.mum
File versionNot Applicable
File size2,487
Date (UTC)27-Jul-2010
Time (UTC)21:31
PlatformNot Applicable
File namePackage_2_for_kb2286198_bf~31bf3856ad364e35~x86~~6.1.1.1.mum
File versionNot Applicable
File size1,790
Date (UTC)27-Jul-2010
Time (UTC)21:31
PlatformNot Applicable
File namePackage_2_for_kb2286198~31bf3856ad364e35~x86~~6.1.1.1.mum
File versionNot Applicable
File size2,492
Date (UTC)27-Jul-2010
Time (UTC)21:31
PlatformNot Applicable
File namePackage_3_for_kb2286198_bf~31bf3856ad364e35~x86~~6.1.1.1.mum
File versionNot Applicable
File size1,770
Date (UTC)27-Jul-2010
Time (UTC)21:31
PlatformNot Applicable
File namePackage_3_for_kb2286198~31bf3856ad364e35~x86~~6.1.1.1.mum
File versionNot Applicable
File size2,472
Date (UTC)27-Jul-2010
Time (UTC)21:31
PlatformNot Applicable
File namePackage_for_kb2286198_rtm_bf~31bf3856ad364e35~x86~~6.1.1.1.mum
File versionNot Applicable
File size2,389
Date (UTC)27-Jul-2010
Time (UTC)21:31
PlatformNot Applicable
File namePackage_for_kb2286198_rtm~31bf3856ad364e35~x86~~6.1.1.1.mum
File versionNot Applicable
File size2,440
Date (UTC)27-Jul-2010
Time (UTC)21:31
PlatformNot Applicable
File nameUpdate-bf.mum
File versionNot Applicable
File size1,859
Date (UTC)27-Jul-2010
Time (UTC)21:31
PlatformNot Applicable
File nameX86_2fe123fd4826607ce22737c8b6d4adb0_31bf3856ad364e35_6.1.7600.16644_none_ccdd1f8a87decea7.manifest
File versionNot Applicable
File size695
Date (UTC)27-Jul-2010
Time (UTC)21:31
PlatformNot Applicable
File nameX86_53efe55d3401a92876bead883127b8d5_31bf3856ad364e35_6.1.7600.20765_none_06cdb295dd01efb2.manifest
File versionNot Applicable
File size695
Date (UTC)27-Jul-2010
Time (UTC)21:31
PlatformNot Applicable
File nameX86_microsoft-windows-shell32_31bf3856ad364e35_6.1.7600.16644_none_6c29c619732ff18a.manifest
File versionNot Applicable
File size1,059,457
Date (UTC)27-Jul-2010
Time (UTC)14:30
PlatformNot Applicable
File nameX86_microsoft-windows-shell32_31bf3856ad364e35_6.1.7600.20765_none_6c9ec3568c5ce28d.manifest
File versionNot Applicable
File size1,059,457
Date (UTC)27-Jul-2010
Time (UTC)14:31
PlatformNot Applicable

További fájlok a Windows 7 és a Windows Server 2008 R2 összes támogatott x64-alapú változata esetén

A táblázat összecsukásaA táblázat kibontása
File nameAmd64_430b35cbc2348b0365fd1e5816365bbd_31bf3856ad364e35_6.1.7600.20765_none_67210595f9651ef5.manifest
File versionNot Applicable
File size699
Date (UTC)27-Jul-2010
Time (UTC)21:31
PlatformNot Applicable
File nameAmd64_5abf5bae8bb10a1209faaf644bd49d93_31bf3856ad364e35_6.1.7600.20765_none_2078fecc0e9958a7.manifest
File versionNot Applicable
File size1,040
Date (UTC)27-Jul-2010
Time (UTC)21:31
PlatformNot Applicable
File nameAmd64_719db9d3b39d2e24c7e2bc7c03a6046f_31bf3856ad364e35_6.1.7600.16644_none_0fd9e49cd6c63d06.manifest
File versionNot Applicable
File size699
Date (UTC)27-Jul-2010
Time (UTC)21:31
PlatformNot Applicable
File nameAmd64_d4d19e1e8cf041e48ac56741ee43d993_31bf3856ad364e35_6.1.7600.16644_none_5c545ef13811e2b9.manifest
File versionNot Applicable
File size1,040
Date (UTC)27-Jul-2010
Time (UTC)21:31
PlatformNot Applicable
File nameAmd64_microsoft-windows-shell32_31bf3856ad364e35_6.1.7600.16644_none_c848619d2b8d62c0.manifest
File versionNot Applicable
File size1,058,443
Date (UTC)27-Jul-2010
Time (UTC)15:26
PlatformNot Applicable
File nameAmd64_microsoft-windows-shell32_31bf3856ad364e35_6.1.7600.20765_none_c8bd5eda44ba53c3.manifest
File versionNot Applicable
File size1,058,443
Date (UTC)27-Jul-2010
Time (UTC)15:21
PlatformNot Applicable
File namePackage_1_for_kb2286198_bf~31bf3856ad364e35~amd64~~6.1.1.1.mum
File versionNot Applicable
File size1,795
Date (UTC)27-Jul-2010
Time (UTC)21:31
PlatformNot Applicable
File namePackage_1_for_kb2286198~31bf3856ad364e35~amd64~~6.1.1.1.mum
File versionNot Applicable
File size2,501
Date (UTC)27-Jul-2010
Time (UTC)21:31
PlatformNot Applicable
File namePackage_2_for_kb2286198_bf~31bf3856ad364e35~amd64~~6.1.1.1.mum
File versionNot Applicable
File size2,227
Date (UTC)27-Jul-2010
Time (UTC)21:31
PlatformNot Applicable
File namePackage_2_for_kb2286198~31bf3856ad364e35~amd64~~6.1.1.1.mum
File versionNot Applicable
File size3,158
Date (UTC)27-Jul-2010
Time (UTC)21:31
PlatformNot Applicable
File namePackage_3_for_kb2286198_bf~31bf3856ad364e35~amd64~~6.1.1.1.mum
File versionNot Applicable
File size1,989
Date (UTC)27-Jul-2010
Time (UTC)21:31
PlatformNot Applicable
File namePackage_3_for_kb2286198~31bf3856ad364e35~amd64~~6.1.1.1.mum
File versionNot Applicable
File size2,916
Date (UTC)27-Jul-2010
Time (UTC)21:31
PlatformNot Applicable
File namePackage_for_kb2286198_rtm_bf~31bf3856ad364e35~amd64~~6.1.1.1.mum
File versionNot Applicable
File size2,623
Date (UTC)27-Jul-2010
Time (UTC)21:31
PlatformNot Applicable
File namePackage_for_kb2286198_rtm~31bf3856ad364e35~amd64~~6.1.1.1.mum
File versionNot Applicable
File size2,678
Date (UTC)27-Jul-2010
Time (UTC)21:31
PlatformNot Applicable
File nameUpdate-bf.mum
File versionNot Applicable
File size2,089
Date (UTC)27-Jul-2010
Time (UTC)21:31
PlatformNot Applicable
File nameWow64_microsoft-windows-shell32_31bf3856ad364e35_6.1.7600.16644_none_d29d0bef5fee24bb.manifest
File versionNot Applicable
File size1,054,916
Date (UTC)27-Jul-2010
Time (UTC)14:25
PlatformNot Applicable
File nameWow64_microsoft-windows-shell32_31bf3856ad364e35_6.1.7600.20765_none_d312092c791b15be.manifest
File versionNot Applicable
File size1,054,916
Date (UTC)27-Jul-2010
Time (UTC)14:26
PlatformNot Applicable

További fájlok a Windows Server 2008 R2 összes támogatott IA-64-alapú változata esetén

A táblázat összecsukásaA táblázat kibontása
File nameIa64_8901eb5fa25d12904218452dd196f7cf_31bf3856ad364e35_6.1.7600.16644_none_9f190681ff971ff6.manifest
File versionNot Applicable
File size1,038
Date (UTC)27-Jul-2010
Time (UTC)21:31
PlatformNot Applicable
File nameIa64_c8b0eaa09450384dcf37a294d3213419_31bf3856ad364e35_6.1.7600.20765_none_6fe82ed3b2f05c3c.manifest
File versionNot Applicable
File size1,038
Date (UTC)27-Jul-2010
Time (UTC)21:31
PlatformNot Applicable
File nameIa64_microsoft-windows-shell32_31bf3856ad364e35_6.1.7600.16644_none_6c2b6a0f732dfa86.manifest
File versionNot Applicable
File size1,058,441
Date (UTC)27-Jul-2010
Time (UTC)15:21
PlatformNot Applicable
File nameIa64_microsoft-windows-shell32_31bf3856ad364e35_6.1.7600.20765_none_6ca0674c8c5aeb89.manifest
File versionNot Applicable
File size1,058,441
Date (UTC)27-Jul-2010
Time (UTC)15:15
PlatformNot Applicable
File namePackage_1_for_kb2286198_bf~31bf3856ad364e35~ia64~~6.1.1.1.mum
File versionNot Applicable
File size2,221
Date (UTC)27-Jul-2010
Time (UTC)21:31
PlatformNot Applicable
File namePackage_1_for_kb2286198~31bf3856ad364e35~ia64~~6.1.1.1.mum
File versionNot Applicable
File size3,150
Date (UTC)27-Jul-2010
Time (UTC)21:31
PlatformNot Applicable
File namePackage_for_kb2286198_rtm_bf~31bf3856ad364e35~ia64~~6.1.1.1.mum
File versionNot Applicable
File size1,675
Date (UTC)27-Jul-2010
Time (UTC)21:31
PlatformNot Applicable
File namePackage_for_kb2286198_rtm~31bf3856ad364e35~ia64~~6.1.1.1.mum
File versionNot Applicable
File size1,698
Date (UTC)27-Jul-2010
Time (UTC)21:31
PlatformNot Applicable
File nameUpdate-bf.mum
File versionNot Applicable
File size1,673
Date (UTC)27-Jul-2010
Time (UTC)21:31
PlatformNot Applicable
File nameWow64_microsoft-windows-shell32_31bf3856ad364e35_6.1.7600.16644_none_d29d0bef5fee24bb.manifest
File versionNot Applicable
File size1,054,916
Date (UTC)27-Jul-2010
Time (UTC)14:25
PlatformNot Applicable
File nameWow64_microsoft-windows-shell32_31bf3856ad364e35_6.1.7600.20765_none_d312092c791b15be.manifest
File versionNot Applicable
File size1,054,916
Date (UTC)27-Jul-2010
Time (UTC)14:26
PlatformNot Applicable
Megjegyzés: Ez egy „GYORS KÖZZÉTÉTELŰ” cikk, amelyet maga Microsoft támogatási csoportja készített. A benne fogalt információkat a jelentkező problémákra válaszul, az adott állapotukban biztosítjuk. Az anyagok a közzétételük gyorsaságából következően tartalmazhatnak sajtóhibákat, illetve külön értesítés nélkül bármikor átdolgozáson eshetnek át. További tudnivalók olvashatók a felhasználási feltételek között.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 2286198 - Utolsó ellenőrzés: 2010. augusztus 9. - Verziószám: 1.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Microsoft Windows XP Service Pack 3 a következő platformokon
  • Microsoft Windows XP Home Edition
  • Microsoft Windows XP Professional
 • Microsoft Windows Server 2003 Service Pack 2 a következő platformokon
  • Microsoft Windows Server 2003, Datacenter Edition (32-bit x86)
  • Microsoft Windows Server 2003, Enterprise Edition (32-bit x86)
  • Microsoft Windows Server 2003, Standard Edition (32-bit x86)
 • Service Pack 1 szervizcsomag a Windows Vista rendszerhez a következő platformokon
  • Windows Vista Business
  • Windows Vista Enterprise
  • Windows Vista Home Basic
  • Windows Vista Home Premium
  • Windows Vista Starter
  • Windows Vista Ultimate
 • Service Pack 2 szervizcsomag a Windows Vista rendszerhez a következő platformokon
  • Windows Vista Business
  • Windows Vista Enterprise
  • Windows Vista Home Basic
  • Windows Vista Home Premium
  • Windows Vista Starter
  • Windows Vista Ultimate
 • Windows Server 2008 Service Pack 2 a következő platformokon
  • Windows Server 2008 Datacenter
  • Windows Server 2008 Enterprise
  • Windows Server 2008 Standard
 • Windows Server 2008 Datacenter
 • Windows Server 2008 Enterprise
 • Windows Server 2008 Standard
 • Windows 7 Enterprise
 • Windows 7 Home Basic
 • Windows 7 Home Premium
 • Windows 7 Professional
 • Windows 7 Starter
 • Windows 7 Ultimate
 • Windows Server 2008 R2 Datacenter
 • Windows Server 2008 R2 Enterprise
 • Windows Server 2008 R2 Standard
Kulcsszavak: 
kbinfo kbregistry kbsecvulnerability kbsecurity kbexpertiseinter kbsecadvisory kbfixme kbmsifixme KB2286198
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com