XCLN: A Törölt elem helyreállítása szolgáltatás ismertetése

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 228934 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Ezt a cikket korábban a következ? néven tették közzé: HU228934
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

Összefoglaló

Jelen cikk a Törölt elem helyreállítása szolgáltatás működését ismerteti. A Törölt elem helyreállítása paranccsal az Outlook levelezőprogram Törölt elemek mappájából eltávolított elemeket állíthatja helyre. A szolgáltatás működéséhez engedélyeznie kell a kapcsolódó funkciót az Exchange Server kiszolgálót futtató számítógépen. Az elem helyreállítását közvetlenül az ügyfél végzi, miközben be van jelentkezve az Exchange Server alkalmazást futtató számítógépre.

Megjegyzés: Ez az információ csak az Exchange Server 5.5-ös vagy újabb verziójára, valamint az Outlook ügyfélprogram 8.03-as vagy újabb verziójára vonatkozik.

További információ

A Törölt elem helyreállítása szolgáltatás konfigurálása

Kiszolgáló konfigurálása

 1. Nyissa meg az Exchange Server Administrator programból elérhető személyes információtároló (Private Information Store) tulajdonságlapját, majd kattintson a General (Általános) fülre.
 2. Itt beállíthatja, hogy a törlést követően hány napig legyenek az üzenetek elmentve.

  Megjegyzés: Azt is beállíthatja, hogy az elemek addig ne legyenek törölve, amíg nem készült azokról biztonsági mentés. Ez felülírható az egyes postafiókok adatmegőrzési idejének a beállításával. Az adatmegőrzési idő beállításához nyissa meg a postafiók Properties (Tulajdonságok) lapját, és módosítsa a Limits (Korlátok) lap Deleted Items Retention (Törölt elemek megőrzése) beállítását.
 3. A törölt elemek ügyfélszámítógépen történő helyreállításához nyissa meg a Törölt elemek mappát, majd válassza az Eszközök menü Törölt elemek visszaállítása parancsát, és jelölje ki a listában a kívánt elemeket. Kattintson a Kijelölt elemek visszaállítása gombra a Törölt elemek mappa elemeinek visszaállításához.

Hogyan is működik ez?

Két törlési típus létezik, a logikai és a fizikai. A logikai törlés során a rendszer csupán az ügyfélprogramból törli az elemet, majd megjelöli azt a tárolóban, és elrejti a felhasználó elől. Az elem Information Store Maintenance Agent (Információtárolási karbantartásügynök) általi fizikai törlését megelőzően bizonyos számú napig adatvédelemre is meg van jelölve. A fizikai törlés a tényleges eltávolítás a tárolóból.

A törlési folyamat

 1. Az üzenet törlése az Outlook programból megtörtént.
 2. Ha a Törölt elemek helyreállítása nincs engedélyezve, az üzenetet fizikailag törli a program a tárolóból.

  Ha a Törölt elemek helyreállítása engedélyezve van, a rendszer beállítja az üzenet PR_DELETED_ON tulajdonságát, és elrejti az üzenetet az ügyfélprogram elől.

A személyes elemek helyreállítása

 1. Az Eszközök menü Törölt elemek helyreállítása parancsára kattintva megjelenik az elemek listája.
 2. Jelölje ki a helyreállítandó elemet, és kattintson a Törölt elemek helyreállítása gombra. Ezt követően az elem visszakerül az ügyfél Törölt elemek mappájába.
 3. Helyezze át az elemet a megfelelő mappába.

  Megjegyzés: A helyreállított személyes mappák nevében megjelenik a „(Helyreállított)” kifejezés.

Nyilvános elemek helyreállítása

 1. Ha az elem nem egy nyilvános mappa, jelölje ki azt a nyilvános mappát, ahonnan az elemet törölte, majd kattintson az Eszközök menü Törölt elemek helyreállítása parancsára. Ezt követően megjelenik a törölt elemek listája.
 2. Jelölje ki a helyreállítandó elemet, és kattintson a Törölt elemek helyreállítása gombra. Ekkor az elem visszakerül az eredeti helyére.
 3. Ha az elem egy nyilvános mappa, jelölje ki a nyilvános szülőmappát, ahol a nyilvános mappa van.
 4. Az Eszközök menüben kattintson a Törölt elemek helyreállítása parancsra. Ezt követően megjelenik a törölt elemek listája.
 5. Jelölje ki a helyreállítandó elemet, és kattintson a Törölt elemek helyreállítása gombra. Az elem visszakerül az eredeti helyére, valamint a mappa nevében megjelenik a „(Helyreállított)” kifejezés.
A Microsoft Tudásbázis kapcsolódó cikkei:
175263 XADM: Nem állíthatók helyre az elemek a helyreállítás engedélyezését követően (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
181448 XADM: Hogyan lehet megnézni hogy mennyi helyet foglal a Used by Item Retention
188637 XADM: Az információtárolóban lévő helyreállítható elemek méretének meghatározása (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 228934 - Utolsó ellenőrzés: 2006. június 2. - Verziószám: 4.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Microsoft Outlook 97 Standard Edition
 • Microsoft Outlook 97 Service Pack 1
 • Microsoft Outlook 98 Standard Edition
 • Microsoft Exchange Server 5.5 Standard Edition
Kulcsszavak: 
kbhowto KB228934
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.
Már nem támogatott termékekre vonatkozó Tudásbázis-tartalom – Felelősséget kizáró nyilatkozat
Ez a cikk a Microsoft által már nem támogatott termékekre vonatkozik, ezért a továbbiakban tartalma már nem frissül, jelenlegi állapotában lesz elérhető.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com