Πώς να επαναφέρετε τις ρυθμίσεις διακομιστή μεσολάβησης του Internet Explorer.

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2289942 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Περίληψη

Κακόβουλο λογισμικό μπορεί να αλλάξει τις ρυθμίσεις διακομιστή μεσολάβησης του Windows Internet Explorer και αυτές οι αλλαγές μπορεί να εμποδίζουν την πρόσβαση στο Windows Update ή τις τοποθεσίες ασφαλείας της Microsoft.

Αιτία

Ορισμένα στελέχη του κακόβουλου λογισμικού μπορεί να εμποδίσει έναν υπολογιστή να αποκτήσει πρόσβαση σε ενημερωμένες εκδόσεις των Windows ή τοποθεσίες ασφαλείας της Microsoft. Για παράδειγμα, μια προσπάθεια πρόσβασης σε μια τοποθεσία της Microsoft, όπως τις ακόλουθες τοποθεσίες, αποτέλεσμα γίνεται ανακατεύθυνση σε μια άλλη σελίδα:
http://www.Update.Microsoft.com
http://www.Microsoft.com/security_essentials/

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επαναφέρουμε εμείς τις ρυθμίσεις διακομιστή μεσολάβησης του Internet Explorer για εσάς, μεταβείτε στην το "Αυτόματη επίλυση". Εάν προτιμάτε να επαναφέρετε τις ρυθμίσεις διακομιστή μεσολάβησης του Internet Explorer μόνοι σας, μεταβείτε το "Μη αυτόματη επίλυση".

Αυτόματη επίλυσηΓια να διορθώσετε αυτό το ζήτημα αυτόματα, κάντε κλικ στην επιλογή του Αυτόματη επίλυση κουμπί ή στη σύνδεση. Κάντε κλικ στο κουμπί Εκτέλεση με το Λήψη αρχείων παράθυρο διαλόγου και, ακολουθήστε τα βήματα για την επιδιόρθωση του οδηγού.


Επαναφέρετε τις ρυθμίσεις διακομιστή μεσολάβησης του Internet Explorer
Microsoft Fix it 50566


Σημειώσεις
 • Αυτός ο οδηγός μπορεί να είναι μόνο στα Αγγλικά. Ωστόσο, η αυτόματη επιδιόρθωση λειτουργεί επίσης για άλλες εκδόσεις γλώσσας των Windows.
 • Εάν δεν χρησιμοποιείτε τον υπολογιστή που παρουσιάζει το πρόβλημα, αποθηκεύστε την επιδιόρθωση της λύσης σε μια μονάδα δίσκου flash ή ένα CD και στη συνέχεια να το εκτελέσετε στον υπολογιστή που παρουσιάζει το πρόβλημα.

Στη συνέχεια, μεταβείτε το "Επιλύθηκε το πρόβλημα;".Μη αυτόματη επίλυση

Σημαντικό Αυτή η ενότητα, μέθοδος ή εργασία περιέχει βήματα που σας καθοδηγούν να τροποποιήσετε το μητρώο. Ωστόσο, ενδέχεται να προκύψουν σοβαρά προβλήματα λόγω λανθασμένης τροποποίησης του μητρώου. Επομένως, βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε αυτά τα βήματα προσεκτικά. Για επιπλέον προστασία, δημιουργήστε αντίγραφο ασφαλείας του μητρώου πριν το τροποποιήσετε. Στη συνέχεια, μπορείτε να επαναφέρετε το μητρώο εάν προκύψει κάποιο πρόβλημα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς του μητρώου, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
322756 Τρόπος δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς του μητρώου στα Windows

Για να επαναφέρετε τις ρυθμίσεις διακομιστή μεσολάβησης του Internet Explorer μόνοι σας, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Στα Windows XP, κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη, ή σε Windows Vista ή Windows 7, κάντε κλικ στο κουμπί
  Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
  2459687
  , και στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Εκτέλεση.
 2. Με το Εκτέλεση πλαίσιο κειμένου, αντιγράψτε (CTRL + C) και επικόλληση (CTRL + V) ή πληκτρολογήστε τα εξής:
  reg add "Ρυθμίσεις HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet" /v ProxyEnable /t REG_DWORD /d 0 /f
 3. Κάντε κλικ στο κουμπί ΟΚ.
 4. Στα Windows XP, κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη , ή σε Windows Vista ή Windows 7, κάντε κλικ στο κουμπί
  Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
  2459687
  , και στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Εκτέλεση.
 5. Με το Εκτέλεση πλαίσιο κειμένου, αντιγράψτε (CTRL + C) και επικόλληση (CTRL + V) ή πληκτρολογήστε τα εξής:
  reg delete /f ProxyServer /v "Ρυθμίσεις HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet"
 6. Κάντε κλικ στο κουμπί ΟΚ.

Επιλύθηκε το πρόβλημα;

 • Ελέγξτε εάν το πρόβλημα έχει επιλυθεί. Εάν το πρόβλημα έχει επιλυθεί, έχετε ολοκληρώσει τη διαδικασία με αυτήν την ενότητα. Εάν δεν έχει επιλυθεί το πρόβλημα, μπορείτε να Επικοινωνήστε με την υποστήριξη.
 • Θα εκτιμούσαμε ιδιαίτερα τα σχόλιά σας. Για να στείλετε τα σχόλιά σας ή για να αναφέρετε τυχόν ζητήματα με αυτήν τη λύση, αφήστε ένα σχόλιο σχετικά με το "Αυτόματη επίλυση"ιστολόγιο ή στείλτε μας ένα ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

Πρόσθετοι πόροι

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προστασία του υπολογιστή σας από ιούς ή άλλο κακόβουλο λογισμικό, επισκεφθείτε:http://www.Microsoft.com/security/default.aspx

Για μια λίστα προμηθευτών λογισμικού που είχαν εγκριθεί που προσφέρουν λογισμικό εντοπισμού ιών, επισκεφθείτε:http://support.Microsoft.com/KB/49500


Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2289942 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 30 Μαΐου 2013 - Αναθεώρηση: 7.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Windows Internet Explorer 8
 • Windows Internet Explorer 7
 • Windows Internet Explorer 9
Λέξεις-κλειδιά: 
kbfixme kbmsifixme kbmt KB2289942 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2289942

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com