Ο κατοπτρισμός επιτρέπει Pre-Installing την Κονσόλα αποκατάστασης

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 229077 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Περίληψη

Η Κονσόλα αποκατάστασης των Windows για να διευκολύνουν την επιδιόρθωση ενός αδυναμία εκκίνησης του υπολογιστή. Απαιτείται το μέσο εγκατάστασης των Windows (τις τέσσερις δισκέτες εγκατάστασης ή το CD-ROM). Η Κονσόλα αποκατάστασης μπορεί να ν προεγκατεστημένα εκτελώντας τοWinnt32/cmdconsεντολή από το CD-ROM εγκατάστασης των Windows, για να τοποθετήσετε τα αρχεία στον τοπικό σκληρό δίσκο. Αυτή η επιλογή απαιτεί περίπου 7 megabyte (MB) χώρου στο δίσκο στο διαμέρισμα του συστήματος.

Όταν το διαμέρισμα συστήματος (που περιέχουν τα αρχεία Ntldr, Ntdetect.com και Boot.ini) αποτελεί τμήμα ενός ειδώλου λογισμικού βασικού ή δυναμικού δίσκου των Windows, δεν είναι δυνατό να ηλεκτρονικών προεγκαταστήσουν την Κονσόλα αποκατάστασης. Εάν προσπαθήσετε να ηλεκτρονικών προεγκαταστήσουν την Κονσόλα αποκατάστασης με τοWinnt32/cmdconsεντολή, λαμβάνετε το ακόλουθο μήνυμα λάθους:
Δεν υπάρχουν έγκυρα διαμερίσματα συστήματος που βρέθηκαν, εγκατάστασης (Setup) δεν είναι δυνατό να συνεχιστεί.

Περισσότερες πληροφορίες

Για ναWinnt32/cmdconsη εντολή εκτελεί την ίδια ελέγχους συστήματος ως "καθαρή" εγκατάσταση. Δεν επιτρέπεται μια καθαρή εγκατάσταση των Windows σε ένα διαμέρισμα συστήματος με είδωλο.

Εάν θέλετε η Κονσόλα αποκατάστασης ν προεγκατεστημένα σε διαμέρισμα συστήματος με είδωλο, προκειμένου να διευκολυνθεί η επιδιόρθωση, πρέπει να διασπάσετε το είδωλο, να εγκαταστήσετε την Κονσόλα αποκατάστασης μετά αποκαταστήσει το είδωλο.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Εάν χρησιμοποιείτε κατοπτρισμό παλαιού τύπου βασικό δίσκο, δεν θα πρέπει να διασπάσετε το είδωλο, εκτός αν σκοπεύετε να κάνετε αναβάθμιση του δίσκου από βασικό σε δυναμικό. Δεν είναι δυνατή η εκ νέου είδωλα παλαιού τύπου δίσκου στα Windows, μπορούν να δημιουργηθούν μόνο είδωλα δυναμικών δίσκων.

Επιτρέπεται η PRE-Installing της Κονσόλας αποκατάστασης σε έναν υπολογιστή που εκτελεί Microsoft Windows NT 4.0, αλλά πρέπει να διασπάσετε το είδωλο, εγκαταστήσετε την Κονσόλα αποκατάστασης, αποκαταστήσει το είδωλο και στη συνέχεια κάνετε αναβάθμιση σε Windows 2000 ή Windows XP. Αυτή η διαδικασία διατηρεί τη δημιουργία ειδώλου βασικού δίσκου παλαιού τύπου.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 229077 - Τελευταία αναθεώρηση: Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Windows 2000 Server
  • Microsoft Windows 2000 Advanced Server
  • Microsoft Windows 2000 Professional Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kberrmsg kbinfo kbmt KB229077 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:229077

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com