Μήνυμα λάθους όταν προσπαθείτε να εγκαταστήσετε το Office 2010: "Microsoft Office 2010 δεν δημιουργεί όχι υποστήριξη αναβάθμιση from a προέκδοση έκδοση του Microsoft Office 2010"

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2292287 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Όταν προσπαθείτε να εγκαταστήσετε το Microsoft Office 2010, ενδέχεται να εμφανιστεί το ακόλουθο μήνυμα λάθους:
Microsoft Office 2010 δεν υποστηρίζει την αναβάθμιση από μια προ-έκδοση του Microsoft Office 2010. Πρέπει πρώτα να εγκαταστήσετε οποιαδήποτε προεκδόσεις των προϊόντων του Microsoft Office 2010 και σχετικές τεχνολογίες.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα προκύπτει όταν μία ή όλες οι παρακάτω συνθήκες:
 • Έχετε την οικογένεια προγραμμάτων του Office 2010 Beta ή στοιχεία της οικογένειας προγραμμάτων του Office 2010 Beta εξακολουθεί να είναι εγκατεστημένο.
 • Έχετε την οικογένεια προγραμμάτων του Office 2010 τεχνική προεπισκόπηση ή στοιχεία της οικογένειας προγραμμάτων του Office 2010 τεχνική προεπισκόπηση εξακολουθεί να είναι εγκατεστημένο.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, πρέπει να απεγκαταστήσετε το υπάρχον προέκδοση της οικογένειας προγραμμάτων του Office 2010 από τον υπολογιστή σας.

Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα, ανάλογα με το λειτουργικό σύστημα ότι είστε εκτέλεση.

Για τα Windows XP ή Windows Server 2003

 1. Κάντε κλικ στο κουμπίΕκκίνησηκάντε κλικ στο κουμπίΕκτέλεσηΠληκτρολογήστεappwiz.cplμε τοΑνοιχτόπλαίσιο, και κατόπιν πιέστε το πλήκτρο ENTER.
 2. Κάντε κλικ για να επιλέξετε το προϊόν προέκδοσης του Office 2010 ή το στοιχείο από τη λίστα των εφαρμογών,Κατάργηση.

Για τα Windows Vista

 1. Κάντε κλικ στο κουμπίΕκκίνησηΠληκτρολογήστεπρογράμματα και δυνατότητεςμε τοΑναζήτησηπλαίσιο, και κατόπιν πιέστε το πλήκτρο ENTER.
 2. Κάντε κλικ για να επιλέξετε το προϊόν προέκδοσης του Office 2010 ή το στοιχείο για να καταργηθούν από τη λίστα των εγκατεστημένων προϊόντων. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογήΚατάργηση εγκατάστασης/Αλλαγήαπό τη γραμμή που εμφανίζει τις διαθέσιμες εργασίες.

Για τα Windows 7

 1. Κάντε κλικ στο κουμπίΕκκίνησηκάντε κλικ στο κουμπίΟ πίνακας ελέγχου, και στη συνέχεια κάντε κλικ στην επιλογήΚατάργηση προγράμματος.
 2. Κάντε κλικ για να επιλέξετε το προϊόν προέκδοσης του Office 2010 ή το στοιχείο για να καταργηθούν από τη λίστα των εγκατεστημένων προϊόντων. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογήΚατάργηση εγκατάστασηςαπό τη γραμμή που εμφανίζει τις διαθέσιμες εργασίες.
Μόλις καταργηθεί η εγκατάσταση του προϊόντος προέκδοσης, επαναλάβετε την εγκατάσταση του Office 2010.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι πρέπει να κάνετε εάν δεν επιλυθεί το ζήτημα, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
290301Πώς μου απεγκαταστήσετε τις οικογένειες προγραμμάτων του Office 2003, Office 2007 ή του Office 2010 Εάν δεν μου να το καταργήσετε από τον πίνακα ελέγχου;

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2292287 - Τελευταία αναθεώρηση: Τρίτη, 31 Αυγούστου 2010 - Αναθεώρηση: 0.1
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Office Home and Business 2010
 • Microsoft Office Home and Student 2010
 • Microsoft Office Personal 2010
 • Microsoft Office Professional 2010
 • Microsoft Office Professional Plus 2010
 • Microsoft Office Standard 2010
Λέξεις-κλειδιά: 
kbprb kbmt KB2292287 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:2292287

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com