Φορητή συσκευή δεν συνδεθείτε στο Exchange Online μέσω του Exchange ActiveSync μετά τη μετεγκατάσταση το γραμματοκιβώτιο του χρήστη στο Exchange Online

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2293029 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.

Δεν είστε σίγουροι ποια έκδοση του Office 365 που χρησιμοποιείτε; Μεταβείτε στην παρακάτω τοποθεσία Web της Microsoft:
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

ΤΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ

Γραμματοκιβώτιο του Microsoft Exchange ενός χρήστη από μια ενδοεταιρική μεταφέρεται στο Microsoft Office 365 ή φιλοξενείται περιβάλλον Exchange. Ωστόσο, μετά την μετεγκατάσταση, δεν μπορεί να συνδεθεί ο χρήστης φορητής συσκευής στο Microsoft Exchange Online μέσω του Microsoft Exchange ActiveSync.

Αυτό συμβαίνει εάν η φορητή συσκευή δεν ενημερώνεται αυτόματα για να συμπεριλάβετε τη θέση του γραμματοκιβωτίου του Exchange Online. Φορητή συσκευή πρέπει να γίνει ανακατεύθυνση σε νέα θέση διακομιστή γραμματοκιβωτίου.

ΛΎΣΗ

Ρυθμίσετε Exchange ActiveSync ξανά στη φορητή συσκευή, ώστε να μπορείτε να λάβετε την πιο πρόσφατη έκδοση του Exchange ActiveSync. Για να ρυθμίσετε το Exchange ActiveSync, ακολουθήστε τα εξής βήματα, ανάλογα με τη συσκευή που χρησιμοποιείτε.

Συσκευές με Windows Phone 7

 1. Κάντε ένα από τα εξής:
  • Εάν πρόκειται για τον πρώτο λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχετε ορίσει στο τηλέφωνο, κτυπήστε το ηλεκτρονικού ταχυδρομείου παράθεση του τηλεφώνου οικίας οθόνης και, στη συνέχεια, προχωρήστε στο βήμα 4.
  • Εάν αυτό δεν είναι το πρώτο λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχετε ορίσει στο τηλέφωνο, σκουπίδια αριστερά από το σπίτι οθόνη.
 2. Ρυθμίσειςκαι, στη συνέχεια, κτυπήστε στην επιλογή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και λογαριασμούς.
 3. Κτυπήστε την Προσθήκη ενός λογαριασμούκαι, στη συνέχεια, επιλέξτε το Outlook.
 4. Εισαγάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και τον κωδικό πρόσβασης και έπειτα κτυπήστε Sign In. Windows Phone 7 προσπαθεί να ρυθμίσει αυτόματα το λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Εάν η εγκατάσταση είναι επιτυχής, μεταβείτε στο βήμα 7.
 5. Εάν ο λογαριασμός ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας δεν είναι δυνατό να ρυθμιστεί αυτόματα, κτυπήστε την επιλογή Ρυθμίσεις για προχωρημένους. Πρέπει να εισαγάγετε τις ακόλουθες πληροφορίες:
  1. Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: πρόκειται για την πλήρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Για παράδειγμα, tony@contoso.com.
  2. Κωδικός πρόσβασης: πρόκειται για τον κωδικό πρόσβασης για το λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.
  3. Όνομα χρήστη: πρόκειται για την πλήρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Για παράδειγμα, tony@contoso.com.
  4. Τομέας: αυτό είναι το τμήμα της διεύθυνσής σας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μετά το σύμβολο @. Για παράδειγμα, contoso.com.
  5. Διακομιστής: για οδηγίες σχετικά με τον τρόπο για να βρείτε το όνομα του διακομιστή σας, ανατρέξτε στην ενότητα "Τρόπος για να βρείτε το όνομα του διακομιστή".
  6. Επιλέξτε το πλαίσιο ελέγχου ο διακομιστής απαιτεί κρυπτογραφημένη σύνδεση (SSL) .
 6. Κτυπήστε εισέλθετε.
 7. Όταν το Exchange ActiveSync σάς ρωτά εάν θέλετε να επιβάλετε πολιτικές στο τηλέφωνό σας, πιέστε το κουμπί OK. Πολιτικές σάς επιτρέπει να ορίσετε έναν κωδικό πρόσβασης στη φορητή συσκευή σας και χρησιμοποιήστε ένα σβήσιμο απομακρυσμένης συσκευής, για να καταργήσετε όλα τα δεδομένα από την κινητή συσκευή, σε περίπτωση που έχει χαθεί ή κλαπεί.

Συσκευές με Windows Mobile 6.1 ή 6.5

 1. Στην αρχική οθόνη, επιλέξτε Έναρξη, επιλέξτε το ActiveSync, επιλέξτε μενούκαι, στη συνέχεια, επιλέξτε Ρύθμιση παραμέτρων διακομιστή. Εάν δεν έχετε ορίσει ακόμα συγχρονισμό με τον Exchange Server, λαμβάνετε το ακόλουθο μήνυμα:
  Προσθήκη διακομιστή προέλευσης
 2. Πληκτρολογήστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, βεβαιωθείτε ότι το επιχειρήσει να εντοπίσει τις ρυθμίσεις του διακομιστή Exchange αυτόματα το πλαίσιο ελέγχου είναι επιλεγμένο και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο.
 3. Πληκτρολογήστε ξανά τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας στο πεδίο όνομα χρήστη, πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασης του Office 365 και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο.
 4. Στο πλαίσιο διεύθυνση διακομιστή , πληκτρολογήστε m.Outlook.com, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο.

  Σημείωση Εάν αυτόματου εντοπισμού του Exchange έχει ρυθμιστεί σωστά για τον τομέα του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, ενδέχεται να σας ζητηθεί δεν αυτό πληροφορίες.
 5. Όταν είστε συνδεδεμένοι, θα εμφανιστούν επιλογές για όλα τα είδη που θέλετε να συγχρονίσετε με το Exchange ActiveSync. Για να αλλάξετε τις ρυθμίσεις συγχρονισμού διαθέσιμη, επιλέξτε τα πλαίσια ελέγχου για τα είδη των πληροφοριών που θέλετε να συγχρονίσετε με τον Exchange Server, επιλέξτε μενούκαι, στη συνέχεια, επιλέξτε Ρυθμίσεις.
 6. Για να αλλάξετε τους κανόνες για την επίλυση των διενέξεων συγχρονισμού, επιλέξτε το μενούκαι, στη συνέχεια, επιλέξτε για προχωρημένους.
 7. Κάντε κλικ στο κουμπί Τέλος.

Φορητές συσκευές Android και iPhone

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο ρύθμισης Android και iPhone φορητές συσκευές, ανατρέξτε στο ακόλουθο άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
2679626 Λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Office 365 δεν ορίζεται αυτόματα σε μια συσκευή Google Android ή Apple βασίζεται σε iOS συσκευή σας μέσω της υπηρεσίας αυτόματου εντοπισμού
Σημείωση Για άλλες συσκευές που χρησιμοποιούν το Exchange ActiveSync για να συνδεθείτε με το Exchange Online, ορίστε τη συσκευή, ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται από τον κατασκευαστή της συσκευής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Πώς μπορείτε να βρείτε το όνομα του διακομιστή

ΣημείωσηΕάν προσπαθείτε να συνδεθείτε με το Exchange Online χρησιμοποιώντας ένα Android βασίζεται στη συσκευή, χρησιμοποιήστε το m.outlook.com ως διακομιστή γραμματοκιβωτίου.

Για να προσδιορίσετε ποιο είναι το όνομα του διακομιστή, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Εισέλθετε στο λογαριασμό σας, χρησιμοποιώντας την Outlook Web App.
 2. Κάντε ένα από τα εξής, ανάλογα με την περίπτωσή σας:
  • Στο Office 365, κάντε κλικ στην επιλογή Ρυθμίσεις )
   Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
   Στιγμιότυπο οθόνης του κουμπί "Ρυθμίσεις"
   ), και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Επιλογές.
  • στο Office 365 προ-αναβάθμισης, κάντε κλικ στο κουμπί Επιλογέςκαι, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Δείτε όλες τις επιλογές.
 3. Στο αριστερό παράθυρο περιήγησης, κάντε κλικ στο λογαριασμό, κάντε κλικ στο Λογαριασμό μουκαι, στη συνέχεια, κάντε κλικ στις ρυθμίσεις για την πρόσβαση POP, IMAP, και SMTP.
 4. Στην ενότητα Ρύθμιση SMTP, εντοπίστε το όνομα του διακομιστή.

ΑΝΑΦΟΡΕΣ

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη σύνδεση των συσκευών με το Exchange Online μέσω του Exchange ActiveSync, POP ή IMAP, δείτε τον Οδηγό εγκατάστασης κινητό τηλέφωνο με την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:

Οδηγός εγκατάστασης κινητού τηλεφώνου
Εξακολουθείτε να χρειάζεστε βοήθεια; Μεταβείτε το Κοινότητα του Office 365 .

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2293029 - Τελευταία αναθεώρηση: Σάββατο, 23 Νοεμβρίου 2013 - Αναθεώρηση: 12.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Office 365 for enterprises (pre-upgrade)
 • Microsoft Office 365 for small businesses  (pre-upgrade)
 • Microsoft Office 365 for education  (pre-upgrade)
 • Microsoft Exchange Online
Λέξεις-κλειδιά: 
o365 o365a o365e o365022013 after upgrade o365062011 pre-upgrade o365p o365m kbgraphic kbmt KB2293029 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2293029

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com