Φορητή συσκευή δεν συνδεθείτε στο Exchange Online μέσω του Exchange ActiveSync μετά τη μετεγκατάσταση το γραμματοκιβώτιο του χρήστη στο Exchange Online

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2293029 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

ΤΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ

Γραμματοκιβώτιο του Microsoft Exchange ενός χρήστη από μια ενδοεταιρική μεταφέρεται στο Microsoft Office 365 ή φιλοξενείται περιβάλλον Exchange. Ωστόσο, μετά την μετεγκατάσταση, δεν μπορεί να συνδεθεί ο χρήστης φορητής συσκευής στο Microsoft Exchange Online μέσω του Microsoft Exchange ActiveSync.

Αυτό συμβαίνει εάν η φορητή συσκευή δεν ενημερώνεται αυτόματα για να συμπεριλάβετε τη θέση του γραμματοκιβωτίου του Exchange Online. Φορητή συσκευή πρέπει να γίνει ανακατεύθυνση σε νέα θέση διακομιστή γραμματοκιβωτίου.

ΛΎΣΗ

Ρυθμίσετε Exchange ActiveSync ξανά στη φορητή συσκευή, ώστε να μπορείτε να λάβετε την πιο πρόσφατη έκδοση του Exchange ActiveSync. Για να ορίσετε το Exchange ActiveSync, μεταβείτε στη Αναφορά εγκατάστασης τηλεφώνων και tablet, και στη συνέχεια ακολουθήστε τα βήματα για τη συσκευή σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Εξακολουθείτε να χρειάζεστε βοήθεια; Μεταβείτε το Κοινότητα του Office 365 .

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2293029 - Τελευταία αναθεώρηση: Δευτέρα, 7 Ιουλίου 2014 - Αναθεώρηση: 13.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Exchange Online
Λέξεις-κλειδιά: 
o365 o365a o365e o365022013 o365p o365m kbgraphic kbmt KB2293029 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2293029

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com