Mobile enheten kobler ikke til Exchange Online via Exchange ActiveSync etter brukerens postboks er overført til Exchange Online

Artikkeloversettelser Artikkeloversettelser
Artikkel-ID: 2293029 - Vis produkter som denne artikkelen gjelder for.
Vis alt | Skjul alt

PROBLEMET

Microsoft Exchange-postboksen for en bruker er overført til Microsoft Office 365 fra et lokale eller vertsbasert Exchange-miljø. Men etter en overføring, brukerens mobile enheten kan ikke koble til Microsoft Exchange Online via Microsoft Exchange ActiveSync.

Dette skjer hvis den mobile enheten ikke er automatisk oppdatert for å inkludere plasseringen til Exchange Online-postboksen. Den mobile enheten har med å bli omadressert til en ny postboks serverplassering.

LØSNING

Konfigurere Exchange ActiveSync på nytt på den mobile enheten slik at du kan få den nyeste versjonen av Exchange ActiveSync. Hvis du vil konfigurere Exchange ActiveSync, kan du gå til Referanse for telefon- og tavle, og følg deretter instruksjonene for enheten.

HVIS DU VIL HA MER INFORMASJON

Trenger du fortsatt hjelp? Gå til den Office 365-fellesskapet .

Egenskaper

Artikkel-ID: 2293029 - Forrige gjennomgang: 7. juli 2014 - Gjennomgang: 9.0
Informasjonen i denne artikkelen gjelder:
  • Microsoft Exchange Online
Nøkkelord: 
o365 o365a o365e o365022013 o365p o365m kbgraphic kbmt KB2293029 KbMtno
Maskinoversatt
VIKTIG: Denne artikkelen ble oversatt med maskinoversettelsesprogramvare fra Microsoft og muligens redigert av Microsoft Community via CTF-teknologi i stedet for av en oversetter. Microsoft tilbyr både menneskelig oversatte og maskinoversatte/Community-redigerte artikler, slik at du får tilgang til alle artiklene i vår Knowledge Base på ditt eget språk. En maskinoversatt eller Community-redigert artikkel er imidlertid ikke alltid perfekt. Den kan inneholde feil i vokabular, syntaks eller grammatikk, mye likt en fremmedspråklig som forsøker å snakke språket ditt. Microsoft har ikke ansvar for unøyaktige opplysninger, feil eller skade forårsaket av feilaktig oversettelse av innholdet eller kundenes bruk av informasjonen. Microsoft oppdaterer jevnlig maskinoversettelsesprogramvaren og -verktøyene for å forbedre redigering av maskinoversatte tekster.
Den engelske versjonen av denne artikkelen er den følgende: 2293029

Gi tilbakemelding

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com