Mobile enheten kobler ikke til Exchange Online via Exchange ActiveSync etter brukerens postboks er overført til Exchange Online

Artikkeloversettelser Artikkeloversettelser
Artikkel-ID: 2293029 - Vis produkter som denne artikkelen gjelder for.

Ikke sikker på hvilken versjon av Office 365 du bruker? Gå til følgende Microsoft-webområde:
Bruker jeg Office 365 etter oppgraderingen service?
Vis alt | Skjul alt

PROBLEMET

Microsoft Exchange-postboksen for en bruker er overført til Microsoft Office 365 fra et lokale eller vertsbasert Exchange-miljø. Men etter en overføring, brukerens mobile enheten kan ikke koble til Microsoft Exchange Online via Microsoft Exchange ActiveSync.

Dette skjer hvis den mobile enheten ikke er automatisk oppdatert for å inkludere plasseringen til Exchange Online-postboksen. Den mobile enheten har med å bli omadressert til en ny postboks serverplassering.

LØSNING

Konfigurere Exchange ActiveSync på nytt på den mobile enheten slik at du kan få den nyeste versjonen av Exchange ActiveSync. Hvis du vil konfigurere Exchange ActiveSync, følger du fremgangsmåten som passer for enheten du bruker.

Windows Phone 7-enheter

 1. Gjør ett av følgende:
  • Hvis dette er den første e-postkontoen som du har satt opp på telefonen, tapper du den e-post side ved side på startsiden for på telefonen, og gå deretter til trinn 4.
  • Hvis dette ikke er den første e-postkontoen som du har satt opp på telefonen, venstre Magnetstripe fra startsiden.
 2. Velg Innstillinger, og tapp deretter e-post og kontoer.
 3. Velg Legg til en konto, og velg deretter Outlook.
 4. Skriv inn e-postadressen din og passordet, og tapp deretter Logg på. Windows Phone 7 prøver å automatisk konfigurere e-postkontoen din. Hvis installasjonen er vellykket, kan du gå til trinn 7.
 5. Hvis e-postkontoen din ikke kan automatisk konfigurere, tapper du Advanced Setup. Du må angi følgende informasjon:
  1. E-postadresse: Dette er hele e-postadressen din. For eksempel tony@contoso.com.
  2. Passord: Dette er passordet for e-postkontoen din.
  3. Brukernavn: Dette er hele e-postadressen din. For eksempel tony@contoso.com.
  4. Domene: Dette er delen av e-postadressen din når du @-tegnet. For eksempel contoso.com.
  5. Server: For instruksjoner om hvordan du finner navnet på serveren, kan du se delen "Hvordan du finner navnet på serveren".
  6. Merk av for serveren krever kryptert (SSL) tilkobling .
 6. Tapp logge på.
 7. Når Exchange ActiveSync spør om du vil fremtvinge policyer på telefonen, klikker du OK. Policyer kan du angi et passord på den mobile enheten, og bruk en Bortskyving eksterne enheten du vil fjerne alle data fra den mobile enheten i tilfelle det er mistet eller stjålet.

Enheter med Windows Mobile 6.1 eller 6.5

 1. Velg Start, velg ActiveSync, velger menyenog velg Konfigurer Serverpå Hjem-skjermen. Hvis du ikke har satt opp synkronisering med Exchange Server, kan du få følgende melding:
  Legg til serverkilde
 2. Skriv inn e-postadressen din, må du kontrollere at den forsøk på å registrere innstillinger for Exchange-serveren automatisk er merket, og klikk deretter Neste.
 3. Skriv inn e-postadressen din i Brukernavn-feltet på nytt, skriver du inn passordet for Office 365, og klikk deretter Neste.
 4. I Adresse-boksen skriver du inn m.Outlook.com, og klikk deretter Neste.

  Merk Hvis Exchange Autodiscover er satt opp riktig for ditt domene for e-post, kan du ikke bli spurt om denne informasjonen.
 5. Når du er tilkoblet, vises som med alternativer for hvilke typer elementer du vil synkronisere ved å bruke Exchange ActiveSync. Hvis du vil endre tilgjengelige synkroniseringsinnstillinger, Merk av for hvilke typer informasjon som du ønsker å synkronisere med Exchange Server, velger du menyen, og velg deretter Innstillinger.
 6. Hvis du vil endre reglene for å løse synkroniseringskonflikter, velge menyen, og velg deretter Avansert.
 7. Klikk Fullfør.

Android og iPhone mobile enheter

For mer informasjon om hvordan du setter opp Android og iPhone mobile enheter, kan du se følgende artikkel i Microsoft Knowledge Base:
2679626 E-postkontoen din Office 365 er ikke automatisk satt opp på Google Android enheten eller Apple iOS-baserte enheten gjennom Autodiscover-tjenesten
Merk For andre enheter som bruker Exchange ActiveSync til å koble til Exchange Online, kan du sette opp enheten ved å følge instruksjonene fra produsenten av enheten.

HVIS DU VIL HA MER INFORMASJON

Hvordan du finner navnet på serveren

Merk Hvis du prøver å koble til Exchange Online ved hjelp av en Android-basert på enheten, kan du bruke m.outlook.com som e-postserver.

Følg denne fremgangsmåten for å finne ut hva navnet på serveren er:
 1. Logg på kontoen din ved hjelp av Outlook Web App.
 2. Gjør ett av følgende, avhengig av situasjonen:
  • I Office 365, klikker du Innstillinger (
   Skjul dette bildetVis dette bildet
   Skjermbilde av knappen Innstillinger
   ), og klikk deretter Alternativer.
  • i Office 365 før oppgraderingen, klikker du Alternativerog deretter Se alle alternativer.
 3. I den venstre navigasjonsruten, velg kontoenog klikk deretter Innstillinger for POP-, IMAP- og SMTP-tilgangMin konto.
 4. Finn navnet på serveren for SMTP-innstilling.

REFERANSER

For mer informasjon om hvordan du kobler enheter til Exchange Online via Exchange ActiveSync-, POP- eller IMAP, kan du se veiviseren for oppsett av mobiltelefon på følgende Microsoft-webområde:

Installasjonsveiviseren for mobiltelefon
Trenger du fortsatt hjelp? Gå til den Office 365-fellesskapet .

Egenskaper

Artikkel-ID: 2293029 - Forrige gjennomgang: 23. november 2013 - Gjennomgang: 8.0
Informasjonen i denne artikkelen gjelder:
 • Microsoft Office 365 for enterprises (pre-upgrade)
 • Microsoft Office 365 for small businesses  (pre-upgrade)
 • Microsoft Office 365 for education  (pre-upgrade)
 • Microsoft Exchange Online
Nøkkelord: 
o365 o365a o365e o365022013 after upgrade o365062011 pre-upgrade o365p o365m kbgraphic kbmt KB2293029 KbMtno
Maskinoversatt
VIKTIG: Denne artikkelen ble oversatt med maskinoversettelsesprogramvare fra Microsoft og muligens redigert av Microsoft Community via CTF-teknologi i stedet for av en oversetter. Microsoft tilbyr både menneskelig oversatte og maskinoversatte/Community-redigerte artikler, slik at du får tilgang til alle artiklene i vår Knowledge Base på ditt eget språk. En maskinoversatt eller Community-redigert artikkel er imidlertid ikke alltid perfekt. Den kan inneholde feil i vokabular, syntaks eller grammatikk, mye likt en fremmedspråklig som forsøker å snakke språket ditt. Microsoft har ikke ansvar for unøyaktige opplysninger, feil eller skade forårsaket av feilaktig oversettelse av innholdet eller kundenes bruk av informasjonen. Microsoft oppdaterer jevnlig maskinoversettelsesprogramvaren og -verktøyene for å forbedre redigering av maskinoversatte tekster.
Den engelske versjonen av denne artikkelen er den følgende: 2293029

Gi tilbakemelding

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com