Exchange-referenties wordt herhaaldelijk gevraagd nadat u bij Lync inlogt

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2298541 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

PROBLEEM

Nadat u bij Lync Online aanmelden met behulp van Lync 2010 of Lync 2013, treden de volgende problemen op:
 • U ontvangt een bericht in Lync waarin wordt gemeld dat geen verbinding maken met Exchange.
 • U bent herhaaldelijk gevraagd om een gebruikersnaam en wachtwoord verbinding maken met Exchange.
 • U kunt ook het volgende bericht:

  Referenties zijn vereist

  Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
  Schermafdruk van het bericht "Referenties zijn vereist"


OpmerkingHet bericht dat u ontvangt kan variëren, afhankelijk van welke service Lync verbinding probeert is te maken. Wordt u mogelijk gevraagd om referenties als Lync probeert te verbinden met een van de volgende services:
 • Agenda en vrije/bezette gegevens van Outlook
 • Exchange webservices (EWS)
 • Groep Response Service
 • Address Book-Service

OPLOSSING

Dit probleem doet zich om verschillende redenen en in bepaalde gevallen is het verwachte gedrag. Lync in het algemeen wordt u gevraagd om referenties alleen nadat u bent ingelogd en wanneer deze verbinding met een externe service zoals de Microsoft Exchange Beschikbaarheidsinfo-service of de service Exchange-agenda maken moet. Als Lync blijft na het dit verschillende keren om referenties gevraagd, is er waarschijnlijk een probleem met Outlook of de Exchange-services.

Oplossingen voor Lync gebruikers

Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
assets folding start collapsed
Als u een firewall of proxy Lync blokkeert verbinding maken met EWS, kunnen symptomen zoals herhaalde referenties aanvragen verlopen adres boek Service (ABS) en periodieke beschikbaarheidsinfo aanwezigheid problemen. Controleer of de gebruiker heeft de juiste proxy in Internet Explorer is geconfigureerd voor dit probleem. Voer de volgende stappen uit:
 1. Start Internet Explorer.
 2. Op deHulpprogramma 'smenu, klikt u opInternet-opties, klikt u opVerbindingen, en klik vervolgens opLAN-instellingen.
 3. Zorg ervoor dat de optie Instellingen automatisch detecterenis geselecteerd. Neem contact op met de netwerkbeheerder als uw organisatie, moet u specifieke gegevens invoeren voor de proxyserver of een automatisch configuratiescript.
 4. Start Internet Explorer en Lync om te controleren of het probleem is opgelost. Als het probleem zich blijft voordoen, gaat u naar de volgende sectie.

Lync geen verbinding maken met Outlook of EWS

Als Lync niet automatisch met Outlook integreren, Lync u wordt gevraagd om referenties kunt u verbinding maken met Outlook agenda en vrije/bezette gegevens op te halen. Als u wordt herhaaldelijk gevraagd nadat u uw referenties hebt ingevoerd, raadpleegt u het volgende artikel in de Microsoft Knowledge Base:
2436962Foutbericht 'Er is een probleem opgetreden bij het verbinding maken met Microsoft Office Outlook' wanneer u zich voor Lync Online aanmeldt
Als Lync niet automatisch verbinding met EWS, Lync u wordt gevraagd om referenties kunt u toegang krijgen tot de EWS URL's. Als u wordt steeds gevraagd nadat u uw referenties hebt ingevoerd, raadpleegt u het volgende artikel in de Microsoft Knowledge Base:
2787614Gesprekgeschiedenis, contactpersonen, vrije/bezette tijden en afwezigheid van informatie zijn niet beschikbaar wanneer de Lync geen verbinding met Exchange
Ifyou wordt herhaaldelijk gevraagd uw referenties invoeren of het foutbericht 'Toegang geweigerd', Zie het volgende artikel in de Microsoft Knowledge Base:
2630976 Foutbericht 'Toegang geweigerd' of de gebruiker wordt herhaaldelijk gevraagd naar referenties wanneer Office 365 met een rijke clienttoepassing verbinding probeert te maken

Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
assets folding end collapsed

Oplossingen voor beheerders van Lync

Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
assets folding start collapsed

Lync geen verbinding maken met Outlook of EWS

Als de Exchange server-orEWS niet beschikbaar is, wordt dit Lync voortdurend om referenties wordt gevraagd omdat geen contact met Exchange voor verificatie. Controleer of Outlook connectiviteit heeft voor de postbus van dit probleem op te lossen. Als Outlook geen verbinding met Exchange maken, oplossen van het probleem een probleem Exchange. Zie voor meer informatie het volgende artikel in de Microsoft Knowledge Base:
2787614Gesprekgeschiedenis, contactpersonen, vrije/bezette tijden en afwezigheid van informatie zijn niet beschikbaar wanneer de Lync geen verbinding met Exchange
Als een firewall of een proxyserver Lync verbinding te maken met EWS verhindert, kunnen symptomen zoals herhaalde referenties aanvragen verlopen ABS en regelmatig terugkerende problemen voor vrije/bezette tijden aanwezigheid.

Poort 443, 5060 en 5061 moeten zijn geopend op de firewall en proxyservers te laten slagen vrij verkeer. Raadpleeg het volgende Microsoft Knowledge Base-artikel voor meer informatie over problemen met firewall of proxyserver in een Office 365-omgeving:
2409256 U kunt geen verbinding maken Lync Online of bepaalde functies werken niet, omdat een interne firewall de verbinding blokkeert
Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
assets folding end collapsed

Nog steeds hulp nodig? Ga naar de Office 365-Community .

Eigenschappen

Artikel ID: 2298541 - Laatste beoordeling: dinsdag 24 juni 2014 - Wijziging: 20.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Lync Online
 • Microsoft Lync 2010
 • Microsoft Lync 2013
Trefwoorden: 
o365 o365a o365p o365e o365022013 o365m kbgraphxlink kbgraphic kbmt KB2298541 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door middel van automatische vertalingssoftware van Microsoft en is mogelijk nabewerkt door de Microsoft Community via CTF-technologie (Community Translation Framework) of door een menselijke vertaler. Microsoft biedt zowel automatisch vertaalde, door mensen vertaalde en door de community nabewerkte artikelen aan, zodat er in meerdere talen toegang is tot alle artikelen in onze Knowledge Base. Een vertaald of bewerkt artikel kan fouten bevatten in vocabulaire, syntaxis of grammatica.. Microsoft is niet verantwoordelijk voor eventuele onjuistheden, fouten of schade ten gevolge van een foute vertaling van de inhoud van een bericht of het gebruik van deze vertaalde berichten door onze klanten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 2298541

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com