Du ombeds upprepade gånger Exchange-referenser när du loggar in på Lync

Artikelöversättning Artikelöversättning
Artikel-id: 2298541 - Visa produkter som artikeln gäller.

Är du osäker på vilken version av Office 365 du använder? Gå till följande Microsoft-webbplats:
Använder jag Office 365 efter tjänstuppgraderingen?
Visa alla | Dölj alla

På den här sidan

PROBLEMET

När du försöker använda Microsoft Lync Online med hjälp av Microsoft Lync 2010 eller Microsoft Lync 2013 kan följande problem uppstå:
 • Upprepade gånger uppmanas du att ange ett användarnamn och lösenord för att ansluta till Microsoft Exchange.
 • Du kan också få följande meddelande:

  Autentiseringsuppgifter krävs

  Dölj bildenVisa bilden
  Skärmbild av meddelandet "Referenser krävs"


Obs!Meddelandet som visas kan variera beroende på vilken tjänst Lync försöker ansluta till. Du kanske måste ange autentiseringsuppgifter när Lync försöker ansluta till någon av följande tjänster:
 • Kalender och ledig/upptagen-information från Outlook
 • Exchange Web Services (EWS)
 • Svar grupptjänst
 • Adressböcker

LÖSNING

Det här problemet uppstår flera skäl och i vissa fall är det förväntade resultatet. Lync vanligtvis efterfrågas referenser endast när du har loggat in och när den måste ansluta till en extern tjänst som tjänsten Microsoft Exchange ledig/upptagen eller tjänsten Exchange-kalender. Om Lync fortsätter att fråga efter autentiseringsuppgifter när den har gjort det här flera gånger, är det troligen ett problem med Outlook eller Exchange-tjänster.

Lösningar för Lync-användare

Dölj bildenVisa bilden
assets folding start collapsed
Om en brandvägg eller en proxyserver blockerar Lync ansluter till EWS, hända autentiseringsuppgifter upprepade begäranden, inaktuella Address Book Service (ABS) och återkommande problem för förekomsten av ledig/upptagen-information. Lös problemet genom att kontrollera att användaren har rätt proxy konfigurerats i Internet Explorer. Gör så här:
 1. Starta Internet Explorer.
 2. På denVerktyg-menyn klickar du påInternet-alternativ, klicka påAnslutningar, och klicka sedan påLAN-inställningar.
 3. Kontrollera att alternativet Automatisk identifiering av inställningarär markerat. Om din organisation måste du ange särskild information för proxyservern eller ett skript för automatisk konfigurering, kontaktar du nätverksadministratören.
 4. Starta om både Internet Explorer och Lync för att kontrollera om problemet är löst. Om problemet kvarstår kan du gå vidare till nästa avsnitt.

Lync går inte att ansluta till Outlook eller EWS

Om Lync inte integrera automatiskt med Outlook, efterfrågas Lync referenser innan den kan du ansluta till Outlook för att hämta kalender och ledig/upptagen-information. Om du ombeds upprepade gånger när du har angett dina autentiseringsuppgifter finns i följande artikel i Microsoft Knowledge Base:
2436962"Det gick inte att ansluta till Microsoft Office Outlook" felmeddelande när du loggar in till Lync Online
Om Lync inte automatiskt ansluta till EWS, efterfrågas Lync referenser innan den kan du komma åt URL: er för EWS. Om du uppmanas fortfarande när du har angett dina autentiseringsuppgifter, finns i följande artikel i Microsoft Knowledge Base:
2787614Tidigare konversationer, kontaktkort, ledig/upptagen och frånvarande information är inte tillgängliga när Lync kan inte ansluta till Exchange

Dölj bildenVisa bilden
assets folding end collapsed

Lösningar för Lync-administratörer

Dölj bildenVisa bilden
assets folding start collapsed

Lync går inte att ansluta till Outlook eller EWS

Detta medför att Lync kontinuerligt frågar om autentiseringsuppgifter, eftersom den inte kan kontakta Exchange för autentisering om Exchange server-orEWS saknas. Lös problemet genom att kontrollera att Outlook har anslutning till postlådan. Om Outlook inte kan ansluta till Exchange, felsöker du problemet som ett Exchange-anslutningsproblem. Mer information finns i följande artikel i Microsoft Knowledge Base:
2787614Tidigare konversationer, kontaktkort, ledig/upptagen och frånvarande information är inte tillgängliga när Lync kan inte ansluta till Exchange
Om en brandvägg eller en proxyserver förhindrar Lync ansluter till EWS, hända autentiseringsuppgifter upprepade begäranden, inaktuella ABS och återkommande problem för förekomsten av ledig/upptagen-information.

Port 443, 5060 och 5061 måste vara öppen i brandväggen och proxyservrar att trafik som passerar fritt. Mer information om brandväggen eller proxykonfigurationen problem i Office 365-miljö finns i följande artikel i Microsoft Knowledge Base:
2409256 Du kan inte ansluta till Lync Online eller vissa funktioner fungerar inte, eftersom en lokal brandvägg blockerar anslutningen
Dölj bildenVisa bilden
assets folding end collapsed

Behöver du hjälp? Gå till Office 365-Community .

Egenskaper

Artikel-id: 2298541 - Senaste granskning: den 11 oktober 2013 - Revision: 12.0
Informationen i denna artikel gäller:
 • Microsoft Office 365 for enterprises (pre-upgrade)
 • Microsoft Office 365 for small businesses  (pre-upgrade)
 • Microsoft Office 365 for education  (pre-upgrade)
 • Microsoft Lync Online
 • Microsoft Lync 2010
 • Microsoft Lync 2013
Nyckelord: 
o365 o365a o365p o365e o365062011 pre-upgrade o365022013 after upgrade o365m kbgraphxlink kbgraphic kbmt KB2298541 KbMtsv
Maskinöversatt
VIKTIGT: Denna artikel har översatts av Microsofts programvara för maskin-översättning och möjligen efterredigerats via CTF-teknologi av Microsofts community istället för av en professionell mänsklig översättare. För att du på ditt eget språk skall få tillgång till samtliga Knowledge Base-artiklar erbjuder Microsoft både mänskligt översatta såväl som maskinöversatta artiklar samt artiklar som efterredigerats av en community. En maskinöversatt artikel likväl som en artikel som blivit efterredigerad av en community är dock inte alltid helt perfekt, då de kan innehålla misstag i ordförrådet, syntax- och grammatikfel. Microsoft är inte ansvarigt för några felaktigheter, misstag eller skador orsakade av felöversättningar eller för våra kunders bruk av innehållet. Microsoft uppdaterar ofta sin programvara för maskinöversättning samt de verktyg som förbättrar den maskinöversatta efterredigeringen.
Den engelska versionen av artikeln är följande: 2298541

Ge feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com