Μήνυμα λάθους: Εξαίρεση το πρόγραμμα Dr. Watson (0x80000003)

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 230176 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Όταν προσπαθείτε να εκτελέσετε ένα πρόγραμμα, ενδέχεται να εμφανιστεί το ακόλουθο μήνυμα λάθους του προγράμματος Dr. Watson:
Παρουσιάστηκε ένα σφάλμα εφαρμογής και δημιουργείται ένα αρχείο καταγραφής σφαλμάτων εφαρμογών.

<program.exe></program.exe>
Εξαίρεση: κωδικοποιημένο σημείο-διακοπής (0x80000003), διεύθυνση: 0x77f76274
Όπου <program.exe> είναι το όνομα του εκτελέσιμου αρχείου του προγράμματος. Τιμή διεύθυνσης μπορεί να διαφέρουν. </program.exe>

Αιτία

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται όταν ένα πρόγραμμα κάνει μια αίτηση για τη μνήμη με τη σημαία MEM_TOP_DOWN Ορισμός. Εσφαλμένος δείκτης ενδέχεται να επιστραφούν, προκαλεί το μήνυμα λάθους το πρόγραμμα Dr. Watson.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, αποκτήστε το πιο πρόσφατο service pack για τα Windows NT 4.0 ή την ενημερωμένη έκδοση λογισμικού μεμονωμένα. Για πληροφορίες σχετικά με την απόκτηση του τελευταίου service pack, μεταβείτε στην:
Για πληροφορίες σχετικά με τη λήψη της ενημερωμένης έκδοσης λογισμικού μεμονωμένα, επικοινωνήστε με τις υπηρεσίες υποστήριξης προϊόντων της Microsoft. Για μια πλήρη λίστα αριθμών τηλεφώνου υπηρεσίες υποστήριξης προϊόντων της Microsoft και πληροφορίες σχετικά με το κόστος υποστήριξης, μεταβείτε στην παρακάτω διεύθυνση στο World Wide Web:
http://support.Microsoft.com/default.aspx?scid=fh.EN-USCNTACTMS

Κατάσταση

Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα πρόβλημα στα Windows NT 4.0. Το ζήτημα αυτό διορθώθηκε αρχικά στο Windows NT 4.0 Service Pack 5.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 230176 - Τελευταία αναθεώρηση: Παρασκευή, 27 Μαΐου 2011 - Αναθεώρηση: 4.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Windows NT Server 4.0 Standard Edition
  • Microsoft Windows NT Server 4.0 Enterprise Edition
  • Microsoft Windows NT Workstation 4.0 Developer Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbhotfixserver kbqfe kbbug kbfix kbmt KB230176 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:230176

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com