AOL-yhteyden käyttäminen Internet-yhteyden jakamisen kanssa

Artikkeleiden käännökset Artikkeleiden käännökset
Artikkelin tunnus: 230233 - Näytä tuotteet, joita tämä artikkeli koskee.
Laajenna kaikki | Kutista kaikki

Tällä sivulla

Yhteenveto

Tässä artikkelissa kuvataan yhteyden muodostaminen America Online (AOL) 4.0/5.0/6.0 -palveluntarjoajaan käytettäessä Internet-yhteyden jakamista.

Enemmän tietoa

AOL 4.0

Jos käytät eri AOL-tilejä useissa Internet-yhteyden jakamisen asiakastietokoneissa, muodosta Internet-yhteyden jakamisen asiakastietokoneiden Internet-yhteydet AOL-puhelinverkkoyhteysohjelman avulla. Voit käyttää Internet-yhteyden avulla keskustelu- ja viestipalveluita sekä sähköpostia.

Isäntä- ja asiakastietokoneet

Jos käytät eri AOL-tilejä useissa Internet-yhteyden jakamisen isäntätietokoneessa ja useissa asiakastietokoneissa, muodosta tietokoneiden Internet-yhteyden jakamisen Internet-yhteydet AOL-puhelinverkkoyhteysohjelman avulla.

AOL 5.0 ja 6.0

AOL 5.0:n tai 6.0:n käyttäminen Internet-yhteyden jakamisessa digitaalisten modeemien (DSL-modeemi, kaapelimodeemi ja niin edelleen) kanssa

Jos yrität käyttää Internet-yhteyden jakamista ja AOL 5.0:aa tai 6.0:aa isäntätietokoneessa, jonka Internet-yhteys muodostetaan verkkosovittimen avulla modeemin sijaan, saatat kohdata ongelmia asiakastietokoneiden yhteyksiä muodostaessasi.

Tämä johtuu siitä, että Windows 98 pystyy sitomaan TCP/IP-protokollan oletusarvon mukaan vain enintään neljään verkkosovittimeen samanaikaisesti. AOL 5.0:n tai 6.0:n asentaminen luo seuraavat viisi verkkosovitinesiintymää:
Digitaalisen modeemin verkkosovitin
Intranetin verkkosovitin
Puhelinverkkosovitin
AOL-sovitin
AOL-puhelinverkkosovitin.
AOL 5.0:n tai 6.0:n asentamista isäntätietokoneeseen, joka käyttää digitaalista modeemia, ei suositella. AOL 5.0:n tai 6.0:n asentaminen ja käyttäminen asiakastietokoneissa todennäköisesti toimii, sillä niillä tulee olemaan vain neljä verkkosovitinta.

Ominaisuudet

Artikkelin tunnus: 230233 - Viimeisin tarkistus: 27. joulukuuta 2004 - Versio: 1.1
Artikkelin tiedot koskevat seuraavia tuotteita:
  • Microsoft Windows 3.11 Standard Edition
  • Microsoft Windows 95
  • Microsoft Windows 98 Standard Edition
  • Microsoft Windows 98 Second Edition
Hakusanat: 
kbinfo kbdialup kbnetwork kb3rdparty kbfaq kb3rdpartynetclient KB230233

Anna palautetta

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com