Beschrijving van Microsoft Security Essentials en de definitie van updates voor beta-versie 2.0.0375.0

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2310138 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Samenvatting

Microsoft streeft ernaar het computergebruik zo veilig mogelijk te maken voor haar klanten. Als onderdeel van deze inspanning biedt Microsoft Security Essentials regelmatig updates voor definitiebestanden die worden gebruikt voor het identificeren van virussen, spyware en andere mogelijk ongewenste software. Microsoft Security Essentials biedt ook regelmatig updates voor de engine. Microsoft levert deze updates via de functie Automatische Updates.

Meer informatie

Ga naar de volgende Microsoft-website voor meer informatie over de nieuwste bètaversie van Microsoft Security Essentials:
Microsoft Security Essentials Beta ondersteuning

Eigenschappen

Artikel ID: 2310138 - Laatste beoordeling: maandag 20 mei 2013 - Wijziging: 6.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Security Essentials OEM Pre-Installation Kit
Trefwoorden: 
kbmt KB2310138 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door middel van automatische vertalingssoftware van Microsoft en is mogelijk nabewerkt door de Microsoft Community via CTF-technologie (Community Translation Framework) of door een menselijke vertaler. Microsoft biedt zowel automatisch vertaalde, door mensen vertaalde en door de community nabewerkte artikelen aan, zodat er in meerdere talen toegang is tot alle artikelen in onze Knowledge Base. Een vertaald of bewerkt artikel kan fouten bevatten in vocabulaire, syntaxis of grammatica.. Microsoft is niet verantwoordelijk voor eventuele onjuistheden, fouten of schade ten gevolge van een foute vertaling van de inhoud van een bericht of het gebruik van deze vertaalde berichten door onze klanten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 2310138

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com