Εργαλεία καταπόνησης για να δοκιμάσετε το διακομιστή Web

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 231282 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Συνιστούμε ότι όλοι οι χρήστες αναβάθμιση σε υπηρεσίες Microsoft Internet Information Services (IIS) έκδοση 7.0 εκτελείται σε Microsoft Windows Server 2008. Το IIS 7.0 αυξάνουν σημαντικά την ασφάλεια της υποδομής Web. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με θέματα που αφορούν την ασφάλεια των υπηρεσιών IIS, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://www.Microsoft.com/technet/security/prodtech/IIS.mspx
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες IIS 7.0, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://www.IIS.NET/Default.aspx?tabid=1
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Περίληψη

Αυτό το άρθρο παρέχει μια λίστα με τα εργαλεία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εξομοίωση φορτίου για τις εφαρμογές σας Web. Προσομοιώνοντας το φορτίο για σας εφαρμογή, μπορείτε να δοκιμάσετε ζητήματα συνταύτισης καθώς και να κατανοήσετε καλύτερα τον τρόπο η εφαρμογή σας συμπεριφέρεται φόρτο. Φορτίο δοκιμής και συνταύτισης από ανανέωση ενός προγράμματος περιήγησης δεν θεωρείται έγκυρη μια δοκιμή.

Περισσότερες πληροφορίες

Είναι διαθέσιμες από τα παρακάτω εργαλεία Web καταπόνησης Microsoft:
    Εργαλείο ανάλυσης χωρητικότητας Web
  • Visual Studio Team δοκιμή συστήματος 2008 Edition

    Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
    http://MSDN.Microsoft.com/en-US/teamsystem/dd408381.aspx
Με αυτά τα εργαλεία μπορείτε να τονίσετε δοκιμή διακομιστή Web για να δείτε πώς αντιδρά όταν αρκετές εκατοντάδες στους χρήστες πρόσβαση σε ώρες αιχμής την εφαρμογή σας. Τα εργαλεία αυτά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να ελέγξετε τα στοιχεία συμπερίληψης του διακομιστή απόδοση, κλειδαριές και άλλα ζητήματα κλιμάκωσης. Μια εφαρμογή Web που βασίζεται σε βάσεις δεδομένων μπορεί επίσης να ελεγχθεί σε παραμέτρους όπως συνταύτισης, συναλλαγές, αριθμός χρηστών, κλειδαριές, ομαδοποίηση και ούτω καθεξής.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 231282 - Τελευταία αναθεώρηση: Παρασκευή, 27 Μαΐου 2011 - Αναθεώρηση: 4.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Internet Information Server 3.0
  • Οδηγός Microsoft Internet Information Services 6.0
  • Microsoft Internet Information Services 7.0
Λέξεις-κλειδιά: 
kbgraphxlinkcritical kbinfo kbperformancetool kbmt KB231282 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:231282

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com