Foto's worden nog steeds gedownload nadat u het beleid 'Foto's niet downloaden van Active Directory' voor Outlook 2010

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2313002 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

U kunt het beleid niet downloaden van foto's van Active Directory voor Microsoft Outlook 2010. Foto's voor gebruikers in uw organisatie nog steeds worden gedownload door de Outlook Connector voor sociale netwerken, en de foto's worden weergegeven in het deelvenster personen.

Het beleid niet downloaden van foto's van Active Directory wordt in de volgende afbeelding weergegeven.

Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
Download geen foto's van Active Directory-beleid


De volgende afbeelding ziet u het deelvenster personen waarin de foto voor een gebruiker in de algemene adreslijst (GAL).

Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
Deelvenster personen met foto

Oorzaak

Dit probleem treedt op omdat de registerwaarde voor het beleid niet downloaden van foto's van Active Directory in de Outlk14.adm en Outlk14.admx-Groepsbeleid onjuist is. Deze sjablonen configureren de DWORD-waarde van de registervermelding DownloadPhotosFromAD onder de volgende registersubsleutel op een client voor Outlook 2010:

HKEY_CURRENT_USER\Software\Policies\Microsoft\Office\Outlook\Socialconnector

Echter, de juiste DWORD-waarde waarmee het downloaden van foto's van Active Directory Domain Services (AD DS) heet DownloadDetailsFromAD.

Oplossing

Dit probleem op te lossen de beheersjabloon voor Groepsbeleid die u gebruikt voor het beheren van Outlook 2010 te wijzigen. Ga hiervoor als volgt te werk.

Opmerking U moet verwijderen de beheersjabloon voor Groepsbeleid van Outlook 2010 voordat u deze wijziging doorvoert van de Editor voor lokaal groepsbeleid. Dit betekent dat u moet de Outlook 2010 configureren beleidsinstellingen die u eerder hebt geconfigureerd voordat u de sjabloon verwijderen uit de lokale groepsbeleidseditor.
 1. Open de groepsbeleidsjabloon (Outlk14.adm of Outlk14.admx) in een teksteditor zoals Kladblok.
 2. De volgende tekst zoeken.
  OpmerkingEr zijn twee exemplaren van de DownloadPhotosFromAD in de Groepsbeleid-sjablonen. Zorg ervoor dat de exacte tekst die is te vinden in deze stap en niet de tekst voor de andere en het juiste exemplaar van DownloadPhotosFromAD. Zie de sectie 'Meer informatie over het tweede exemplaar van de instelling DownloadPhotosFromAD in de Groepsbeleid-sjablonen' voor meer informatie over het juiste exemplaar.

  • Outlk14.adm
   BELEID!!L_DoNotDownloadPhotosFromActiveDirectory

   KEYNAME "software\policies\microsoft\office\outlook\socialconnector"
   LEG UIT!!L_DoNotDownloadPhotosFromActiveDirectoryExplain
   VALUENAME "DownloadPhotosFromAD"
   VALUEON NUMERIEKE 0
   VALUEOFF NUMERIEKE 1

   END POLICY
   DownloadPhotosFromAD
  • Outlk14.ADMX
   <policy name="L_DoNotDownloadPhotosFromActiveDirectory" class="User" displayname="$(string.L_DoNotDownloadPhotosFromActiveDirectory)" explaintext="$(string.L_DoNotDownloadPhotosFromActiveDirectoryExplain)" key="software\policies\microsoft\office\outlook\socialconnector" valuename="downloadphotosfromad"></policy>
   <parentCategory ref="L_OutlookSocialConnector"></parentCategory>
   <supportedOn ref="windows:SUPPORTED_WindowsVista"></supportedOn>
   <enabledValue></enabledValue>
   <decimal value="0"></decimal>


   <disabledValue></disabledValue>
   <decimal value="1"></decimal>


 3. Zoeken naar "DownloadPhotosFromAD" (Outlk14.adm) of "downloadphotosfromad" (Outlk14.admx) en breng de volgende wijziging in deze tekst.
  Deze tabel samenvouwenDeze tabel uitklappen
  Outlk14.admOutlk14.ADMX
  Oorspronkelijke tekst"DownloadPhotosFromAD""downloadphotosfromad"
  Nieuwe tekst"DownloadDetailsFromAD""downloaddetailsfromad"
 4. Het sjabloonbestand opslaan en het gewijzigde bestand terug naar de Editor voor lokaal groepsbeleid toevoegen.

Meer informatie

Meer informatie over de instelling van het DownloadDetailsFromAD.

De instelling van het DownloadDetailsFromAD bepaalt meer dan alleen de weergave van foto's van AD DS in het deelvenster personen. Deze instelling bepaalt ook de weergave van de titel van de contactpersoon en de naam van het bedrijf. Als u deze instelling is ingeschakeld, DownloadDetailsFromADinschakelen = 0, AD DS-contactgegevens (foto, titel en bedrijf) niet zijn gedownload. Als u deze beleidsinstelling uitschakelt of als u deze beleidsinstelling niet configureert, worden de contactgegevens gedownload en weergegeven in het deelvenster personen.

Opmerking Wanneer DownloadDetailsFromAD= 0, de informatie die wordt weergegeven in het deelvenster personen is afhankelijk van of u van een profiel in de cache of on line-modus en de locatie van de gegevens van de contactpersoon gebruikmaakt.
 • Modus met cache
  Wanneer u zich in de cache-modus en DownloadDetailsFromAD= 0 is, ziet u contactgegevens (foto, bedrijfsnaam of titel) als de gegevens afkomstig van de volgende bronnen zijn:
  • Offlineadresboek (OAB)
  • Map met contactpersonen in uw Postvak
  • Sociaal netwerk Connector-contact
  Als u de contactgegevens worden alleen opgeslagen in AD DS, zoals een foto, weergegeven het deelvenster personen deze details niet. In de volgende afbeelding ziet u bijvoorbeeld dat de foto van de contactpersoon alleen beschikbaar in AD DS is, maar de bedrijfsnaam van de contactpersoon (Wingtiptoys) en de titel (Tester) verkrijgbaar bij het on line Adresboek zijn.

  Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
  2892241

 • On line-modus
  Wanneer u zich in de onlinemodus en DownloadDetailsFromAD= 0 is, ziet u contactgegevens (foto, bedrijfsnaam of titel) als de gegevens afkomstig van de volgende bronnen zijn:
  • Map met contactpersonen in uw Postvak
  • Sociaal netwerk Connector-contact

  Als de contactgegevens worden opgeslagen in AD DS, wordt de contactinformatie niet weergegeven in het deelvenster personen. Als de gegevens in de lokale map Contactpersonen beschikbaar zijn, worden de details weergegeven in het deelvenster personen. De bron van de gegevens van de contactpersoon wordt bevestigd als u de aanwijzer boven de foto van de contactpersoon voor Holly Holt. In dit voorbeeld wordt worden de naam van het bedrijf en de titel voor Holly Holt niet weergegeven.

  Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
  2892242


  In dit volgende dezelfde afbeelding, de contactgegevens forMarcelo Santos zijn beschikbaar in de lokale map Contactpersonen. Daarom worden de details weergegeven in het deelvenster personen. In dit voorbeeld wordt de bron van de gegevens van de contactpersoon wordt bevestigd als u de aanwijzer boven de foto van de contactpersoon voor Marcelo Santos.

  Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
  2892243
Voor meer informatie over het beheren van sociale Outlook Connector met behulp van Groepsbeleid, klikt u op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base:
2020103 De Outlook Connector voor sociale netwerken beheren met Groepsbeleid


Meer informatie over het tweede exemplaar van de instelling DownloadPhotosFromAD in de Groepsbeleid-sjablonen

Zoals eerder in dit artikel wordt vermeld, wordt door de Groepsbeleid-sjablonen voor Outlook 2010 twee exemplaren van de DownloadPhotosFromAD-waarde bevatten. De volgende gevallen juist zijn en mogen niet worden gewijzigd:
 • Outlk14.adm
  BELEID!!L_DoNotDownloadPhotosFromTheActiveDirectory
  KEYNAME "software\policies\microsoft\office\14.0\outlook\contact"
  LEG UIT!!L_DoNotDownloadPhotosFromTheActiveDirectoryExplain
  VALUENAME "DownloadPhotosFromAD"
  VALUEON NUMERIEKE 0
  VALUEOFF NUMERIEKE 1
  END POLICY
 • Outlk14.ADMX
  <policy name="L_DoNotDownloadPhotosFromTheActiveDirectory" class="User" displayname="$(string.L_DoNotDownloadPhotosFromTheActiveDirectory)" explaintext="$(string.L_DoNotDownloadPhotosFromTheActiveDirectoryExplain)" key="software\policies\microsoft\office\14.0\outlook\contact" valuename="downloadphotosfromad">
  </policy>
  <parentCategory ref="L_Other"></parentCategory>
  <supportedOn ref="windows:SUPPORTED_WindowsVista"></supportedOn>
  <enabledValue>
  <decimal value="0"></decimal>
  </enabledValue>
  <disabledValue>
  <decimal value="1"></decimal>
  </disabledValue>

Opmerking Het registerpad voor dit exemplaar van de DownloadPhotosFromAD in de Groepsbeleid-sjablonen verschilt van het registerpad voor het onjuiste exemplaar dat moet worden vervangen door DownloadDetailsFromAD.
Deze tabel samenvouwenDeze tabel uitklappen
Exemplaar van DownloadPhotosFromADRegisterpad dat is opgegeven in Groepsbeleid sjablonen
Onjuiste exemplaarsoftware\policies\microsoft\office\Outlook\SocialConnector
Juiste exemplaarsoftware\policies\microsoft\office\14.0\outlook\contact

De instelling voor deze juiste versie van DownloadPhotosFromAD is gevonden in het andere knooppunt onder Opties voor Outlook in de Editor voor lokaal groepsbeleid, zoals in de volgende afbeelding.

Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
Downloaden foto's van AD


Nadat u deze juiste exemplaar van het beleid niet downloaden van foto's van Active Directory ingeschakeld, het beleid stopt de weergave van de foto in de Info gedeelte van het tabblad bestand in Outlook 2010. Dit wordt weergegeven in de volgende afbeelding.

Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
2892244


Als u dit exemplaar van het beleid niet downloaden van foto's van Active Directory inschakelt, kunt u ook overwegen verwijderen van de koppeling wijzigen , die zich onder deze foto. Als u de weergave van foto's in de sectie Info van het tabblad bestanduitschakelt, is het niet zinvol om een koppeling te laten userschange hun foto's. Als u wilt dat de koppelingwijzigen , schakelt u het beleid foto koppeling verbergen . Dit beleid is beschikbaar onder het andere knooppunt in de beleidsstructuur van het, zoals in de volgende afbeelding.

Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
Foto koppeling verbergen


Nadat u het beleid foto koppeling verbergen ingeschakeld, wordt de koppeling wijzigen verwijderd uit de foto of uit de afbeelding silhouet in de sectie Info van het tabblad bestand , zoals in de volgende afbeelding.

Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
2892245


Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit een probleem is in de Microsoft-producten die worden vermeld in de sectie 'Van toepassing op'.

Eigenschappen

Artikel ID: 2313002 - Laatste beoordeling: maandag 23 september 2013 - Wijziging: 1.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Outlook 2010
Trefwoorden: 
kbprb kbsurveynew kbexpertiseinter kbmt KB2313002 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door middel van automatische vertalingssoftware van Microsoft en is mogelijk nabewerkt door de Microsoft Community via CTF-technologie (Community Translation Framework) of door een menselijke vertaler. Microsoft biedt zowel automatisch vertaalde, door mensen vertaalde en door de community nabewerkte artikelen aan, zodat er in meerdere talen toegang is tot alle artikelen in onze Knowledge Base. Een vertaald of bewerkt artikel kan fouten bevatten in vocabulaire, syntaxis of grammatica.. Microsoft is niet verantwoordelijk voor eventuele onjuistheden, fouten of schade ten gevolge van een foute vertaling van de inhoud van een bericht of het gebruik van deze vertaalde berichten door onze klanten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 2313002

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com