Excel 97: Patch beschikbaar voor beveiligings lekken in Excel 97 Virus waarschuwing

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 231304 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Samenvatting

Microsoft heeft een patch uitgebracht voor Microsoft Excel 97 SR-2 die worden opgelost met een beveiligings waarschuwing voor een Macro Virus.Dit probleem wilt verhelpen, download en installeer de meest recente update voor Excel 97. De meest recente update omvat dit en alle andere Excel-specifieke updates die zijn uitgebracht sinds de meest recente service release (SR) van Office. De bestanden in deze update zal worden opgenomen in eventuele latere SR of patch. Bijwerken naar de meest recente patch of voor meer informatie over de geschiedenis van patches voor Excel 97, klikt u op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base:
232652Excel 97: Overzicht en geschiedenis van Patches voor Excel

Meer informatie

Microsoft Excel 97 bevat een functie waarmee een waarschuwings bericht weer gegeven wanneer u probeert te starten, een extern bestand dat mogelijk een macrovirus bevat en kunt u beslissen al dan niet worden uitgevoerd. Echter bepaalde situaties zijn vastgesteld dat het waarschuwings mechanisme kan worden omzeild. Deze situaties misbruik niet frequent gebruikte functies en opdrachten, waarschijnlijk tijdens normaal gebruik van Excel.

OPMERKING: Dit probleem bestaat niet in Microsoft Excel 2000. Deze correcties zijn opgenomen in Excel 2000, zodat gebruikers van dat product hoeft te downloaden van deze patch.

Hoe werkt de Patch?

Na de installatie van de beveiligingspatch voor Excel, geen aanwijzingen of waarschuwingen worden weer gegeven zodat u de patch kunt wanneer u Excel start. Alles wordt weer gegeven en functioneert normaal. Echter, bij het starten van macro's in een extern bestand gevraagd met de macro virus waarschuwing.

Eigenschappen

Artikel ID: 231304 - Laatste beoordeling: zondag 27 februari 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Excel 97 Standard Edition
Trefwoorden: 
kbfix kbhowto kbpatch kbvirus kbmt KB231304 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:231304
Vrijwaring inhoud KB-artikelen over niet langer ondersteunde producten
Dit artikel heeft betrekking op producten waarvoor Microsoft geen ondersteuning meer biedt. Daarom wordt dit artikel alleen in de huidige vorm aangeboden en wordt het niet meer bijgewerkt.

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com