MS10-064: A Microsoft Office Outlook biztonsági rése távolról végrehajtott kódfuttatást tehet lehetővé

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 2315011 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

BEVEZETÉS

A Microsoft közzétette az MS10-064 jelű biztonsági közleményt, amelynek teljes szövege a Microsoft alábbi webhelyein tekinthető meg:

Támogatás és segítségnyújtás a biztonsági frissítéshez

Az otthoni felhasználók az Amerikai Egyesült Államokban és Kanadában díjmentes telefonos támogatást kaphatnak az 1-866-PCSAFETY számon, illetve más országokban a Microsoft helyi képviseletétől. A biztonsági frissítésekhez támogatást nyújtó helyi Microsoft-képviseletek elérhetőségéről az alábbi nemzetközi támogatási webhelyen tájékozódhat:
http://support.microsoft.com/common/international.aspx?rdpath=4
Az észak-amerikai ügyfelek a Microsoft alábbi webhelyén továbbá ingyenes e-mailes vagy korlátlan egyedi, csevegőprogramon keresztüli támogatást is kaphatnak:
http://support.microsoft.com/oas/default.aspx?&prid=7552
A vállalati ügyfelek saját tanácsadóiktól kaphatnak támogatást a biztonsági frissítésekhez.

További információ

A biztonsági frissítéssel kapcsolatos ismert problémák és további információk

A következő cikkek további információt tartalmaznak a biztonsági frissítésről az egyes termékváltozatokhoz kapcsolódóan. A cikkek tartalmazhatnak ismert problémákra vonatkozó tudnivalókat is. Ebben az esetben az ismert problémák az egyes cikkhivatkozások alatt szerepelnek.
2288953 MS10-064: Az Office Outlook 2007 alkalmazás biztonsági frissítése: 2010. szeptember 14.

2293428 MS10-064: Az Office Outlook 2003 alkalmazás biztonsági frissítése: 2010. szeptember 14.
A 229342. számú frissítésben azonosított ismert problémák
A biztonsági frissítés telepítése után előfordulhat, hogy egyes egyéni alkalmazások vagy bővítmények nem működnek tovább helyesen. Az Adobe Konvertálás PDF formátumba bővítménye például helytelenül kezdhet el működni. A problémáról a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
2458807 Outlook 2003: Az Adobe Konvertálás PDF formátumba bővítménye vagy egy másik bővítmény működése leáll az MS10-064 jelű biztonsági frissítés telepítése után
2293422 MS10-064: Az Outlook 2002 biztonsági frissítése: 2010. szeptember 14.


A
2293422. számú biztonsági frissítésben azonosított ismert problémák
A biztonsági frissítés telepítése után lehetséges, hogy egy Microsoft Office XP-program megnyitásakor el kell fogadnia a Microsoft szoftverlicenc-szerződését. Ha nem fogadja el a Microsoft szoftverlicenc-szerződését, előfordulhat, hogy az Office XP-program nem indul el.

Megjegyzés: Ez egy „GYORS KÖZZÉTÉTELŰ” cikk, amelyet maga Microsoft támogatási csoportja készített. A benne fogalt információkat a jelentkező problémákra válaszul, az adott állapotukban biztosítjuk. Az anyagok a közzétételük gyorsaságából következően tartalmazhatnak sajtóhibákat, illetve külön értesítés nélkül bármikor átdolgozáson eshetnek át. További tudnivalók olvashatók a felhasználási feltételek között.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 2315011 - Utolsó ellenőrzés: 2010. november 15. - Verziószám: 2.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft Office Outlook 2007
  • Microsoft Office Outlook 2007 with Business Contact Manager
  • Microsoft Office Outlook 2003
  • Microsoft Office Outlook 2003 és Business Contact Manager
  • Microsoft Outlook 2002 Standard Edition
Kulcsszavak: 
kbbug kbfix kbsecvulnerability kbqfe kbsecbulletin kbsecurityservices kbexpertiseinter kbsecadvisory KB2315011
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com