MS10-089: Sikkerhetsproblemer i Forefront Unified Access Gateway og Microsoft Intelligent Application Gateway som kan føre til heving av tilgangsnivå

Artikkeloversettelser Artikkeloversettelser
Artikkel-ID: 2316074 - Vis produkter som denne artikkelen gjelder for.
Vis alt | Skjul alt

På denne siden

INNLEDNING

Microsoft har gitt ut sikkerhetsbulletin MS10-089. Hvis du vil se hele sikkerhetsbulletinen, kan du besøke et av følgende Microsoft-webområder:
IT-teknikere
http://www.microsoft.com/technet/security/bulletin/ms10-089.mspx

Få hjelp og støtte for denne sikkerhetsoppdateringen

For bedriftskunder er brukerstøtte for sikkerhetsoppdateringer tilgjengelig via vanlige brukerstøttekontakter.

Mer informasjon

Kjente problemer i denne sikkerhetsoppdateringen

Følgende kjente problemer gjelder for alle relaterte oppdateringer som vises i avsnittet "Ytterligere informasjon om denne sikkerhetsoppdateringen".
 • Denne sikkerhetsoppdateringen vises i Programmer og funksjoner i Kontrollpanel som "Hurtigreparasjon for Microsoft Forefront UAG 2010." Det oppgis ikke at dette er en sikkerhetsoppdatering. Sikkerhetsoppdateringer vises vanligvis som "Sikkerhetsoppdatering for xxxxx .
 • Når du avinstallerer denne sikkerhetsoppdateringen, blir du bedt om å sette inn CD-en for UAG (Unified Access Gateway). Installasjonsprogrammet avsluttes deretter, og du får en 2920-feilmelding. Hvis du vil fjerne denne sikkerhetsoppdateringen, må du logge deg på som administrator. Deretter kan du avinstallere oppdateringen ved hjelp av Programmer og funksjoner i Kontrollpanel. Klikk Vis installerte oppdateringer for å få tilgang til oppdateringen.
  Legg merke til Vi anbefaler ikke at du avinstallerer sikkerhetsoppdateringer.
 • Du kan ikke bruke bryterne /quiet og /forcerestart sammen når du installerer denne oppdateringen.
 • Når du har installert denne sikkerhetsoppdateringen, kan det hende at tjenesten Remote Desktop Gateway ikke starter på nytt automatisk. Når du forsøker å bruke klienten for eksternt skrivebord til å opprette en økt for eksternt skrivebord, kan du få en feilmelding som ligner på denne:
  Datamaskinen kan ikke koble til den eksterne datamaskinen fordi gatewayserveren for eksternt skrivebord er midlertidig utilgjengelig. Prøv på nytt senere, eller kontakt nettverksansvarlig for hjelp.

  Hvis du har programmer for eksterne skrivebord som er publisert ved hjelp av UAG, må du starte tjenesten på nytt ved hjelp av konsollen Tjenester.
 • Hvis du installerer denne sikkerhetsoppdateringen på den originale RTM-versjonen av Forefront Unified Access Gateway, og deretter installerer Forefront Unified Access Gateway Update 1 eller Forefront Unified Access Gateway Update 2, må du installere denne sikkerhetsoppdateringen på nytt.

Tilleggsinformasjon om denne sikkerhetsoppdateringen

Følgende artikler inneholder ytterligere informasjon om denne sikkerhetsoppdateringen og dens forhold til individuelle produktversjoner. Artiklene kan inneholde informasjon om kjente problemer. Hvis de gjør det, vil det kjente problemet vises under hver kobling.
 • 2433584 MS10-089: Beskrivelse av sikkerhetsoppdateringen for Forefront Unified Access Gateway 2010 Update 1: 09.11.10
 • 2433585 MS10-089: Beskrivelse av sikkerhetsoppdateringen for Forefront Unified Access Gateway 2010: 09.11.10
 • 2418933 MS10-089: Beskrivelse av sikkerhetsoppdateringen for Forefront Unified Access Gateway 2010 Update 2: 09.11.10
Obs! Dette er en "FAST PUBLISH"-artikkel som er opprettet direkte innenfor Microsofts kundestøtteorganisasjon. Informasjonen her leveres "som den er" som svar på problemer som kan oppstå. Som et resultat av den korte tiden det tar å gjøre materialet tilgjengelig, kan det inneholde skrivefeil, og det kan når som helst og uten forvarsel bli revidert. Se Vilkår for bruk for mer informasjon.

Egenskaper

Artikkel-ID: 2316074 - Forrige gjennomgang: 12. november 2010 - Gjennomgang: 1.0
Informasjonen i denne artikkelen gjelder:
 • Microsoft Forefront Unified Access Gateway 2010
Nøkkelord: 
atdownload kbbug kbexpertiseinter kbfix kbsecbulletin kbsecurity kbsecvulnerability KB2316074

Gi tilbakemelding

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com