Artikel ID: 2321134 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Probleem automatisch opsporen en oplossenGa vervolgens naar de sectie Is het probleem opgelost?.

Opmerking Door deze automatische oplossing wordt de Baidu Toolbar uitgeschakeld.

Opmerking Deze wizard is mogelijk alleen beschikbaar in het Engels. De automatische correctie werkt echter ook voor andere taalversies van Windows.

Opmerking Als u niet op de computer werkt waarop het probleem optreedt, kunt u de automatische correctie opslaan op een flashstation of een cd, zodat u de correctie kunt uitvoeren op de computer waarop er sprake is van het probleem.

Opmerking Als u er de voorkeur aan geeft om dit probleem zelf op te lossen, gaat u naar de sectie Dit probleem zelf oplossen.
Was deze informatie nuttig? Stuur ons uw feedback

Symptomen

Nadat u Internet Explorer hebt geopend, wordt een dialoogvenster weergegeven met de mededeling dat de door u geïnstalleerde versie van de Baidu Toolbar niet compatibel is met Internet Explorer 8.


Oorzaak

De Baidu Toolbar is een invoegtoepassing voor Internet Explorer. Uw versie van de Baidu Toolbar is niet compatibel met Internet Explorer 8.

Dit probleem zelf oplossen

U kunt dit probleem op een van de volgende manieren oplossen:Methode 1: Uw software bijwerken


Download de nieuwe versie van de invoegtoepassing die werkt met Internet Explorer 8. Klik hiertoe op de knop voor de site van derden:
Zoeken op site van derden

Methode 2: De invoegtoepassing uitschakelen

Klik om de video te bekijken
Klik hier om de video te bekijken


Volg hiertoe de volgende stappen:
1. Sluit alle geopende Internet Explorer-vensters.
2. Open een nieuw Internet Explorer-venster.
3. Wanneer het bericht 'Invoegtoepassingen beheren' voor de Baidu Toolbar wordt weergegeven, klikt u op Internet Explorer altijd zonder deze invoegtoepassing openen. De invoegtoepassing wordt vervolgens niet meer geladen en Internet Explorer 8 kan zonder problemen wordt gebruikt.

Wanneer u op Internet Explorer altijd zonder deze invoegtoepassing openen klikt, wordt de invoegtoepassing uitgeschakeld en niet meer geladen wanneer u Internet Explorer start.
Is het probleem opgelost?

  • Controleer of het probleem is opgelost. Als het probleem is opgelost, bent u klaar met deze sectie. Als het probleem niet is verholpen, kunt u contact opnemen met de ondersteuningsservice.
  • Wij stellen uw feedback op prijs. Als u feedback hebt of als u problemen met deze oplossing wilt rapporteren, kunt u een bericht plaatsen op het blog Het probleem voor mij oplossen of u kunt ons een e-mail sturen.
Opmerking Dit is een artikel voor snelle publicatie dat rechtstreeks is gemaakt vanuit de ondersteuningsorganisatie van Microsoft. De informatie in dit artikel wordt in de huidige vorm aangeboden in reactie op nieuw geconstateerde problemen. Aangezien artikelen van dit type zeer snel moeten worden gepubliceerd, kan de inhoud typografische fouten bevatten en kan de inhoud zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Raadpleeg de Gebruiksrechtovereenkomst voor overige aandachtspunten.

Eigenschappen

Artikel ID: 2321134 - Laatste beoordeling: dinsdag 16 juli 2013 - Wijziging: 6.2
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Windows Internet Explorer 8
Trefwoorden: 
kbfixmedell kbmsifixme kbfixme kbvideocontent KB2321134

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com