Artikel-id: 2321301 - Få vist de produkter, som denne artikel refererer til.
Udvid alle | Skjul alle

På denne side

Automatisk diagnosticering og løsning af problemetGå nu til afsnittet Fik du løst problemet?.

Bemærk! Denne automatisk løsning vil deaktivere XFinity Toolbar for dig.

Bemærk! Guiden er muligvis kun på engelsk. Den automatiske løsning fungerer dog også for andre sprogversioner af Windows.

Bemærk! Hvis du ikke bruger den computer, hvor problemet forekommer, kan du gemme den automatiske programrettelse på et flashdrev eller på en cd og derefter køre den på den computer, der har problemet.

Bemærk Hvis du hellere vil løse problemet selv, skal du gå til afsnittet Lad mig selv løse det.
Var disse oplysninger nyttige? Send os din feedback

Symptomer

Der vises en dialogboks, når du åbner Internet Explorer, der angiver, at den version af XFinity Toolbar, som du har installeret, ikke er kompatibel med Internet Explorer 8.

Årsag

XFinity Toolbar er et tilføjelsesprogram til Internet Explorer. Din version af XFinity Toolbar er ikke kompatibel med Internet Explorer 8.
Lad mig selv løse det

Du kan løse problemet ved at bruge en af følgende metoder:

Metode 1: Opdater din software

Hent den nye version af tilføjelsesprogrammet, som vil fungere med Internet Explorer 8. Det kan du gøre ved at besøge følgende websted:

Find den på et tredjepartswebsted

Metode 2: Deaktivere tilføjelsesprogrammet

Benyt følgende fremgangsmåde til at gøre det:
 1. Luk alle Internet Explorer-vinduer.
 2. Åbn et nyt Internet Explorer-vindue.
 3. Når du ser meddelelsen "Administrer tilføjelsesprogrammer" for værktøjslinjen XFinity, klik på Åbn altid Internet Explorer uden dette tilføjelsesprogram.. Tilføjelsesprogrammet indlæses ikke igen,og Internet Explorer 8 vil fungere uden problemer.
  Skjul billedetUdvid billedet
  2404600


  Bemærk Når du klikker på Åbn altid Internet Explorer uden dette tilføjelsesprogram, deaktiveres tilføjelsesprogrammet og indlæses ikke, når du starter Internet Explorer.


Løste dette problemet?

 • Kontrollér, om problemet er løst. Hvis problemet er løst, har du afsluttet dette afsnit. Hvis problemet ikke er løst, kan du kontakte support.
 • Vi sætter pris på din feedback. Du kan give os feedback eller rapportere om problemer med denne løsning ved at oprette en kommentar på bloggen Løs det for mig eller sende os en e-mail.
Bemærk! Dette er en artikel til hurtig udgivelse, som er oprettet direkte i Microsofts supportafdeling. Oplysningerne i artiklen præsenteres som de og behandler aktuelle problemer. Fordi artiklen er blevet udgivet hurtigt, kan der forekomme slåfejl, og artiklen kan blive redigeret uden varsel. Se andre forbehold under Vilkår for anvendelse.

Egenskaber

Artikel-id: 2321301 - Seneste redigering: 29. februar 2012 - Redigering: 4.0
Oplysningerne i denne artikel gælder:
 • Windows Internet Explorer 8
Nøgleord: 
kbcip kbmsifixme kbfixme KB2321301

Send feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com