Cikk azonosítója: 2321301 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

A probléma automatikus diagnosztizálása és javításaA cikk olvasását folytassa a Megoldódott a probléma? című szakasszal.

Megjegyzés: Ez az automatikus javítás letiltja az XFinity Toolbar eszköztárat.

Megjegyzés: Előfordulhat, hogy a varázsló csak angol nyelven érhető el. Az automatikus javítás ugyanakkor a Windows többi nyelvi változatával is működik.

Megjegyzés: Ha a jelen cikket nem azon a számítógépen tekinti meg, amelyen a problémát tapasztalja, az automatikus javítást mentse egy USB-meghajtóra vagy egy CD-re, és azon a számítógépen futtassa, amelyen a hiba jelentkezik.

Megjegyzés: A probléma saját kezű javításáról a Kézi javítás című bekezdésben olvashat.
Hasznos volt ez az információ? Mondja el véleményét!

A jelenség

Az Internet Explorer megnyitása után egy párbeszédpanel jelenik meg, amely szerint az XFinity Toolbar telepített változata nem kompatibilis az Internet Explorer 8 böngészővel.

Oka

Az XFinity Toolbar az Internet Explorer böngészőhöz készült bővítmény. Az XFinity Toolbar Ön által használt verziója nem kompatibilis az Internet Explorer 8 böngészővel.
Kézi javítás

A probléma megoldásához kövesse az alábbi módszerek valamelyikét.

1. módszer: A szoftver frissítése

Töltse le a bővítmény újabb, az Internet Explorer 8 böngészővel kompatibilis verzióját. Ehhez keresse fel a következő webhelyet:

Keresés harmadik fél webhelyén

2. módszer: A bővítmény letiltása

Ehhez hajtsa végre az alábbi lépéseket:
 1. Zárjon be minden Internet Explorer-ablakot.
 2. Nyisson meg egy új Internet Explorer-ablakot.
 3. A „Bővítmények kezelése” üzenet megjelenésekor válassza Az Internet Explorer megnyitása mindig e bővítmény nélkül lehetőséget. A rendszer nem tölti be újra a bővítményt, és az Internet Explorer 8 probléma nélkül fog működni.
  A kép összecsukásaA kép kibontása
  2404600


  Megjegyzés: Ha Az Internet Explorer megnyitása mindig e bővítmény nélkül lehetőségre kattint, a bővítményt az Internet Explorer letiltja, és indításkor nem tölti be.


Megoldódott a probléma?

 • Ellenőrizze, hogy megoldódott-e a probléma. Ha a probléma megoldódott, nem kell továbbolvasnia ezt a bekezdést. Ha a probléma továbbra is fennáll, lépjen kapcsolatba a támogatási szolgálattal.
 • Szívesen várjuk visszajelzését. Ha az itt ismertetett megoldással kapcsolatban visszajelzést küldene, illetve problémát szeretne bejelenteni, szóljon hozzá az automatikus javítással foglalkozó bloghoz, vagy küldjön egy e-mailt.
Megjegyzés: Ez egy „GYORS KÖZZÉTÉTELŰ” cikk, amelyet maga Microsoft támogatási csoportja készített. A benne fogalt információkat a jelentkező problémákra válaszul, az adott állapotukban biztosítjuk. Az anyagok a közzétételük gyorsaságából következően tartalmazhatnak sajtóhibákat, illetve külön értesítés nélkül bármikor átdolgozáson eshetnek át. További tudnivalók olvashatók a felhasználási feltételek között.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 2321301 - Utolsó ellenőrzés: 2012. március 1. - Verziószám: 6.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Windows Internet Explorer 8
Kulcsszavak: 
kbcip kbmsifixme kbfixme KB2321301
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com