De optie om een standaard schijf upgraden naar een dynamische schijf is niet beschikbaar op een draag bare computer

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 232463 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
BelangrijkDynamische schijven worden alleen ondersteund voor Windows Vista Business en Windows Vista Enter prise en Ultimate, niet ondersteund voor Windows Vista Home Basic en Windows Vista Home Premium.

Als een uitzonderlijk geval wanneer u een van Windows XP Media Center Edition naar Windows Vista Home Premium upgrade, worden sommige dynamische schijven verwerkt en ondersteund.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Wanneer u de Windows-Schijfbeheer (Diskmgmt. msc) gebruiken console naar uw laptop of draag bare computer van een standaard schijf upgraden naar een dynamische schijf, lukt dit niet.

Als u een bestaande dynamische schijf vanuit een ander systeem op een laptop verplaatst, is de schijf verschijnt als buitenlandse in Schijfbeheer. Echter, de optie importeren wordt dan grijs weer gegeven.

Oorzaak

Dit probleem treedt op omdat Windows Schijfbeheer biedt geen ondersteuning voor deze upgrade op een draag bare computer. Draag bare computers ondersteunen meestal slechts één interne harde schijf. Dus niet kunnen ze profiteren van de dynamische schijven bieden geavanceerde volume opties. Dynamische schijven zijn voordelen ten opzichte van standaard schijven alleen wanneer er twee of meer dynamische schijven in het systeem. Deze functie kunt u de kleine 1 MB data base met de schijf partitioneren en FT volume lidmaatschaps gegevens worden gerepliceerd naar alle dynamische schijven en biedt een redundantie laag.

OpmerkingGebruikers van draag bare computers hebben zelden een gebruik voor FT-volumes kunnen alleen worden gemaakt op dynamische schijven in Windows. Ook als een draag bare computer een tweede vaste schijf van een basis station of een ander extern apparaat heeft, zal ze waarschijnlijk worden gescheiden voor langere tijd. De data base op de gescheiden opslagapparaat zou daarom spoedig verouderd of bevatten onjuiste gegevens, hetgeen tot gegevens verlies.

Status

Dit gedrag is inherent aan het ontwerp.

Meer informatie

De dynamische schijven die gebruikmaken van dezelfde data base zijn leden van dezelfde schijf groep. De dynamische schijf data base wordt gerepliceerd binnen de groep. Met Schijfbeheer in Windows is alleen toegestaan één groep. Een invoegtoepassing vervaardigd product op een latere datum kan voor extra groepen voor meer beheerbaarheid leiden.

Voor meer informatie over dynamische schijf groepen in Windows 2000, klikt u op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base:
227364Dynamische volumes worden niet correct weer gegeven in tekst modus installatie of herstel console

Eigenschappen

Artikel ID: 232463 - Laatste beoordeling: zondag 27 februari 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Windows Vista Home Basic
  • Windows Vista Home Premium
  • Windows Vista Ultimate
  • Windows Vista Business
  • Windows Vista Enterprise
  • Microsoft Windows XP Home Edition
  • Microsoft Windows XP Professional
  • Microsoft Windows® 2000 Server
  • Microsoft Windows 2000 Advanced Server
  • Microsoft Windows 2000 Professional Edition
Trefwoorden: 
kbprb kbui kbmt KB232463 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:232463

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com