Το Outlook: Αποστολή προς παραλήπτη αλληλογραφίας ανοίγει ένα μήνυμα απλού κειμένου του Outlook

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 234487 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Ανοίγει ένα μήνυμα απλού κειμένου του Outlook εάν εκτελέσετε ένα από τα ακόλουθα:
 • Κάντε δεξιό κλικ σε ένα αρχείο, κάντε κλικ στο κουμπί Αποστολή, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Παραλήπτης αλληλογραφίας
 • Στον Internet Explorer, σημείο Αποστολή Στο διακομιστή Το αρχείο μενού και στη συνέχεια κάντε κλικ Σύνδεση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Αιτία

Αυτό το ζήτημα μπορεί να προκύψει όταν προσπαθείτε να στείλετε αλληλογραφία που περιγράφονται στα συμπτώματα. Τις μεθόδους που περιγράφονται, χρησιμοποιήστε τη συνάρτηση simple Messaging Application Programming Interface (MAPI) MAPISendMail(), δεν χρησιμοποιεί την προεπιλεγμένη μορφή μηνύματος του Outlook. Αυτή η λειτουργία δημιουργεί πάντοτε ένα μορφοποιημένο μήνυμα απλού κειμένου.

Εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, αλλάξτε το SendTo συνάρτηση για να χρησιμοποιήσετε την προεπιλεγμένη μορφή μηνυμάτων του Outlook, για παράδειγμα, μορφή εμπλουτισμένου κειμένου (RTF) ή Hypertext Markup Language (HTML). (Κάντε κλικ για να ορίσετε την προεπιλεγμένη μορφή μηνύματος του Outlook, στο Επιλογές Στο διακομιστή Εργαλεία μενού, κάντε κλικ στο κουμπί Μορφή αλληλογραφίας, και με το Αποστολή σε αυτήν τη μορφή μηνύματος λίστα, κάντε κλικ στη μορφή που θέλετε να χρησιμοποιήσετε.)

Για να αλλάξετε το SendTo λειτουργία για να χρησιμοποιήσετε την προεπιλεγμένη μορφή μηνύματος του Outlook, πρέπει να δημιουργήσετε μια συντόμευση στο φάκελο για αποστολή που καλεί ένα παράθυρο του Outlook μορφοποιημένο μήνυμα:
 1. Στο Microsoft Windows Explorer, κάντε διπλό κλικ για να ανοίξετε το φάκελο Windows\SendTo.
  ΣΗΜΕΙΩΣΗ Εάν χρησιμοποιείτε Windows XP ή νεότερη έκδοση, στο φάκελο \SendTo βρίσκεται στην ακόλουθη διαδρομή: %USERPROFILE%\SendTo
 2. Κάντε δεξιό κλικ στο φόντο του παραθύρου "Περιεχόμενα" (μεγάλο παράθυρο σε δεξιά), κατόπιν στην επιλογή Νέα στο μενού συντόμευσης και στη συνέχεια κάντε κλικ Συντόμευση.
 3. Πληκτρολογήστε τη διαδρομή προς το αρχείο Outlook.exe ή κάντε κλικ στο κουμπί Αναζήτηση και για να αναζητήσετε το αρχείο Outlook.exe.
 4. Πληκτρολογήστε ένα κενό ακολουθούμενο από το /c ipm.note μετά τον τελευταίο χαρακτήρα στη γραμμή εντολών, για παράδειγμα:
  Το /c ipm.note "C:\Program files\microsoft Office\Office\Outlook.exe"
  Σημειώστε ότι το /C ο διακόπτης είναι έξω από τη γραμμή εντολών εισαγωγικά.
 5. Κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενη.
 6. Τύπος Το Outlook χρησιμοποιώντας Παραλήπτης αλληλογραφίας στο Για να Επιλέξτε ένα όνομα για τη συντόμευση πλαίσιο και στη συνέχεια κάντε κλικ Τέλος.
Για να ελέγξετε εάν το SendTo η συνάρτηση χρησιμοποιεί την προεπιλεγμένη μορφή μηνύματος του Outlook, κάντε δεξιό κλικ στο αρχείο στην επιφάνεια εργασίας των Windows, στην Αποστολή στο μενού συντόμευσης και στη συνέχεια κάντε κλικ Το Outlook χρησιμοποιώντας Παραλήπτης αλληλογραφίας. Outlook φόρμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου πρέπει να ανοίγετε που περιέχει μόνο το αρχείο ως συνημμένο.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 234487 - Τελευταία αναθεώρηση: Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 5.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Outlook 2000 Standard Edition
 • Microsoft Office Outlook 2003
 • Microsoft Office Outlook 2007
 • Microsoft Outlook 2002 Standard Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbprb kbmt KB234487 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:234487

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com