ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ: Προσθήκη υποστήριξης για πολλούς επεξεργαστές στα Windows 2000

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 234558 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ενημέρωση
Αυτό το άρθρο ισχύει για τα Windows 2000.Υποστήριξη για τα Windows 2000 λήγει στις 13 Ιουλίου, 2010.Για ναWindows 2000 τερματισμός υποστήριξης Solution Centerείναι ένα σημείο εκκίνησης για το σχεδιασμό σας στρατηγικής μετεγκατάστασης από τα Windows 2000. Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στοΗ πολιτική κύκλου ζωής υποστήριξης της Microsoft.
Ενημέρωση
Αυτό το άρθρο ισχύει για τα Windows 2000.Υποστήριξη για τα Windows 2000 λήγει στις 13 Ιουλίου, 2010.Για ναWindows 2000 τερματισμός υποστήριξης Solution Centerείναι ένα σημείο εκκίνησης για το σχεδιασμό σας στρατηγικής μετεγκατάστασης από τα Windows 2000. Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στοΗ πολιτική κύκλου ζωής υποστήριξης της Microsoft.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Περίληψη

Τα Windows 2000 παρέχουν υποστήριξη για μία ή πολλές κεντρική μονάδες επεξεργασίας (CPU), ωστόσο, εάν αρχικά εγκαταστήσατε τα Windows 2000 σε έναν υπολογιστή με έναν μόνο Επεξεργαστή, το επίπεδο αφαίρεσης υλικού (HAL) στον υπολογιστή σας πρέπει να ενημερωθεί για τον υπολογιστή σας να αναγνωρίσει και να χρησιμοποιήσετε πολλές CPU. Αυτό το άρθρο περιγράφει πώς μπορείτε να προσθέσετε υποστήριξη για πολλούς επεξεργαστές στα Windows 2000. Στα Microsoft Windows NT 4.0, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο Uptomp.exe για να προσθέσετε υποστήριξη για πολλές CPU. Το εργαλείο Uptomp.exe δεν χρησιμοποιείται στα Windows 2000, αντί για αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη Διαχείριση συσκευών για να κάνετε αυτές τις αλλαγές. Σημειώστε ότι πριν αλλάξετε τον τύπο υπολογιστή, επικοινωνήστε με τον κατασκευαστή του υπολογιστή σας για να διαπιστώσετε εάν υπάρχει ένα HAL προμηθευτή που θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε αντί για το τυπικό HAL που περιλαμβάνεται στα Windows 2000.

Εγκατάσταση υποστήριξης για πολλούς επεξεργαστές

 1. Κάντε κλικStart, τοποθετήστε το δείκτηρυθμίσεις, τοποθετήστε το δείκτηΟ πίνακας ελέγχου, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίSYSTEM.
 2. Κάντε κλικ στην καρτέλαΥλικόκαρτέλα και στη συνέχεια κάντε κλικΔιαχείριση συσκευών (Device Manager).
 3. Κάντε διπλό κλικ για να αναπτύξετε τοComputerστον κλάδο. Σημειώστε τον τύπο της υποστήριξης που έχετε αυτήν τη στιγμή.
 4. Κάντε διπλό κλικ στον τύπο υπολογιστή που παρατίθεται στην ενότητα τουComputerδιακλάδωση, κάντε κλικ στοΠρογράμματα οδήγησηςκαρτέλα, κάντε κλικ στο κουμπίΕνημέρωση προγράμματος οδήγησης (Update Driver), και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΕπόμενο.
 5. Κάντε κλικΕμφανίζει μια λίστα των γνωστών προγραμμάτων οδήγησης για αυτήν τη συσκευή, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΕμφάνιση όλου του υλικού αυτής της κλάσης συσκευής.
 6. Κάντε κλικ στον κατάλληλο τύπο υπολογιστή (μην αλλάζετε από χωρίς ACPI σε τύπους υπολογιστή ACPI), κάντε κλικ στο κουμπίΕπόμενο, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΦινλανδικά.
Ο ακόλουθος πίνακας παραθέτει και περιγράφει κάθε HAL.
HAL         Description
---------------------------------------------------------------------------
ACPI MultiProc    Use for a multiple-processor ACPI computer

ACPI UniProc     Use for a ACPI multiple-processor board but with a
           single processor installed

Advanced       Use for a single processor motherboard with single
Configuration     processor ACPI computer
Power Interface PC  

Compaq Systempro   Use for a Compaq Systempro computer

MPS Uniprocessor PC Use on non-ACPI computers dual processor motherboard
           with a single processor installed

MPS Multiproc PC   Non-ACPI computers with a dual processor running

Standard PC     Any Standard PC, non-ACPI, or non-MPS. Could be a 386,
           486, Pentium, Pentium II, or Pentium III

Standard PC 
with C-Step i486
					
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη διαδικασία μόνο για να κάνετε αναβάθμιση από ένα HAL μονού επεξεργαστή σε HAL πολλών επεξεργαστών. Εάν χρησιμοποιήσετε αυτήν τη διαδικασία για να αλλάξετε το τυπικό HAL σε ACPI HAL (για παράδειγμα, μετά την αναβάθμιση του BIOS) ή το αντίστροφο, μη αναμενόμενα αποτελέσματα, ενδέχεται να παρουσιαστεί, συμπεριλαμβάνοντας την αδυναμία εκκίνησης του υπολογιστή.
Αναφορές

Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο αντιμετώπισης προβλημάτων των Windows 2000 HAL θέματα, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
237556Τρόπος αντιμετώπισης προβλημάτων που αφορούν θέματα του Hardware Abstraction Layer στα Windows 2000


Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 234558 - Τελευταία αναθεώρηση: Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Windows 2000 Server
 • Microsoft Windows 2000 Advanced Server
 • Microsoft Windows 2000 Professional Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbhardware kbhowto kbhowtomaster kbmt KB234558 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:234558

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com