Aveți posibilitatea să asociați delegați pentru Live întâlnire în Outlook într-un mediu dedicat/ITAR Office 365

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 2353019 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

Simptome

Luați în considerare următorul scenariu. Se asociază permisiuni delegat pentru Microsoftź Office Live întâlnire într-un mediu dedicat/ITAR Office 365. Apoi, încercați să programați o solicitare de întâlnire Live în nume de sign-in altcuiva. În acest scenariu, primiți următorul mesaj de eroare:
Aveți nu poate programa în nume de sign-in această persoană deoarece delegarea nu este acceptată pe serviciu Live întâlnire. Dacă programați o întâlnire Live, utilizând serviciul de Live întâlnire, invitația va fi la tine.

Cauză

Aceasta este o problemă cunoscută. Funcționalitatea în acest scenariu de delegare nu este acceptată de Microsoft Online Services, atunci când utilizați conferințe Adauga-in pentru Microsoft Outlook.

Rezoluție

Pentru a soluționa această problemă, utilizați una dintre următoarele metode.

Metoda 1

Parametrizați instanțe ale Live întâlnire în nume de sign-in altcuiva prin utilizarea Live întâlnire Portal sau centrul de conferințe. Utilizați persoana pe nume de sign-in de utilizator și parola pentru a accesa portalul de întâlnire Live sau centrul de conferințe. Acest lucru vă permite să vă programeze o întâlnire la întâlnire Live. Cu toate acestea, atunci când vă programați o întâlnire utilizând Live întâlnire Portal sau centrul de conferințe, întâlnirea nu apare pe calendar. Aceasta este o problemă cunoscută.

Întâlnitsălta 2

Aveți posibilitatea să creați o întâlnire pe site-ul Live întâlnire Manager utilizând acreditările utilizatorului final și apoi trimiterea de invitații participanților și prezentator la tine. Apoi creați o reuniune regulată în Microsoft Outlook în nume de sign-in altor persoane utilizând drepturile de delegare persoanei respective și apoi lipiți informații Live întâlnire la invitații de întâlnire Live.

Metoda 3

Puteți avea întâlnire proprietarul crea întâlnirea și invita doar utilizator care are permisiuni de delegat. Delegatul trebuie să deschide invitația și copiați informații Live întâlnire. Delegatul trebuie să apoi creați o rezervare nouă în Outlook, lipiți informații Live întâlnire în rezervare nouă, și apoi trimiteți invitația către toți participanții.

Proprietă?i

ID articol: 2353019 - Ultima examinare: 1 noiembrie 2012 - Revizie: 2.0
Se aplică la:
  • Microsoft Business Productivity Online Dedicated
  • Microsoft Office Live Meeting 2007
  • Microsoft Exchange Online
Cuvinte cheie: 
vkbportal226 vkbportal107 kbmt KB2353019 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol: 2353019

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com