Θα εμφανιστεί το "μεταγλώττιση σφάλματος σε κρυφή λειτουργική μονάδα: RegistrationDB" μήνυμα λάθους όταν προσπαθείτε να ξεκινήσετε το Excel 2000

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 235326 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Όταν ξεκινάτε ή κλείνετε το Microsoft Excel, λαμβάνετε ένα μήνυμα λάθους παρόμοιο με το ακόλουθο:
Σφάλμα μεταγλώττισης σε κρυφή λειτουργική μονάδα: RegistrationDB

Αιτία

Το ζήτημα αυτό ενδέχεται να προκύψει όταν ισχύουν οι ακόλουθες συνθήκες:
  • Ένα αρχείο που ονομάζεται Pdfwrite.xla είναι η διαδρομή C:\Program Files\Microsoft Office\Office\Xlstart φάκελο στον σκληρό σας δίσκο.

    -και-

  • Έχετε κάνει αναβάθμιση σε Microsoft Excel 2000 από το Microsoft Excel για Windows 95, έκδοση 7.0 ή νεότερη.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, καταργήστε το αρχείο Pdfwrite.xla από το φάκελο C:\Program Files\Microsoft Office\Office\Xlstart στον σκληρό σας δίσκο.

Περισσότερες πληροφορίες

Όταν εγκαταστήσετε ορισμένες εκδόσεις του Adobe Acrobat, το πρόγραμμα εγκατάστασης τοποθετεί το αρχείο Pdfwrite.xla στον υπολογιστή σας.

Επαφή Adobe Systems Inc. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το αρχείο Pdfwrite.xla.
Για πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο επικοινωνίας με την Adobe Systems, προβάλετε το παρακάτω υλικό και λογισμικό τρίτων κατασκευαστών πληροφορίες επικοινωνίας με προμηθευτές:http://support.microsoft.com/gp/vendors/en-us
Τα προϊόντα άλλων κατασκευαστών που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο έχουν κατασκευαστεί από εταιρείες που είναι ανεξάρτητες από τη Microsoft. Η Microsoft δεν παρέχει καμία εγγύηση, σιωπηρή ή άλλη, όσον αφορά τις επιδόσεις ή την αξιοπιστία αυτών των προϊόντων.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 235326 - Τελευταία αναθεώρηση: Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Excel 2000 Standard Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbstartprogram kberrmsg kbprb kbmt KB235326 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:235326

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com