Τον τρόπο απόκτησης υποστήριξης για το Microsoft Outlook για Mac 2011 προβλήματα σύνδεσης με το διακομιστή του Exchange

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2353366 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Περίληψη

Αυτό το άρθρο περιέχει πληροφορίες πώς μπορείτε να λάβετε Βοήθεια για το Microsoft Outlook για Mac 2011 εάν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη ρύθμιση παραμέτρων ή τη σύνδεση με το διακομιστή του Exchange.

Περισσότερες πληροφορίες

Για βοήθεια σχετικά με οποιοδήποτε ζήτημα με το Outlook για Mac που έχει ρυθμιστεί με το Microsoft Exchange, επικοινωνήστε με το διαχειριστή του δικτύου σας, σας το τμήμα πληροφορικής ή επαγγελματία υποστήριξης της Microsoft κατά 1-(800) 936-4900. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υποστήριξη του επαγγελματία της Microsoft, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία MSDN στο Web:

http://MSDN.Microsoft.com/en-us/library/ee785592 (CS.10).aspx
Για να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό Exchange στο Outlook, ανοίξτε το Outlook. Σχετικά με το Εργαλεία μενού, κάντε κλικ στην επιλογή Λογαριασμοί. Κάντε κλικ στο λογαριασμό του Exchangeκαι, στη συνέχεια, ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη σας. Θα πρέπει το ηλεκτρονικού ταχυδρομείου πληροφορίες διεύθυνσης και ελέγχου ταυτότητας, όπως το όνομα του τομέα, το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης. Εάν δεν γνωρίζετε το πληροφορίες του λογαριασμού σας, με το deparment ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΉΣ για βοήθεια.

Σημείωση: Η υποστήριξη Exchange στο Outlook 2011 απαιτεί τη δυνατότητα σύνδεσης σε RU4 του Microsoft Exchange 2007 SP1 ή νεότερη έκδοση.

Δείτε:Βοήθεια του Outlook Για περισσότερες πληροφορίες.


Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2353366 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2013 - Αναθεώρηση: 12.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Outlook 2011 for Mac
Λέξεις-κλειδιά: 
dftsdahomeportal kbmt KB2353366 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2353366

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com