Hvordan du kan få kundestøtte for Microsoft Outlook for Mac 2011 tilkoblingsproblemer med Exchange Server

Artikkeloversettelser Artikkeloversettelser
Artikkel-ID: 2353366 - Vis produkter som denne artikkelen gjelder for.
Vis alt | Skjul alt

Sammendrag

Denne artikkelen inneholder informasjon om hvordan du kan få hjelp for Microsoft Outlook for Mac 2011 Hvis du har problemer med å konfigurere eller kobler til en Exchange-Server.

Mer informasjon

For hjelp med eventuelle problemer med Outlook for Mac som er konfigurert med Microsoft Exchange, kontakter du systemansvarlig for nettverket, IT-avdelingen, eller Microsoft profesjonell Support på 1-(800) 936-4900. Hvis du vil ha mer informasjon om støtte for Microsoft Professional, kan du gå til følgende MSDN-webområde:

http://msdn.Microsoft.com/en-us/library/ee785592 (CS.10).aspx
Åpne Outlook for å konfigurere en Exchange-konto i Outlook. På den Verktøy -menyen klikker du kontoer. Klikk Exchange-konto, og følg deretter instruksjonene på skjermen. Du må e-postadresse og godkjenning informasjonen, for eksempel domenenavnet, brukernavnet og passordet. Hvis du ikke kjenner informasjonen din konto, kontakt din IT-deparment for hjelp.

Merk: Exchange-støtte i Outlook 2011 krever tilkobling til Microsoft Exchange 2007 SP1 RU4 eller senere.

SeHjelp for Outlook for mer informasjon.


Egenskaper

Artikkel-ID: 2353366 - Forrige gjennomgang: 12. september 2013 - Gjennomgang: 1.0
Informasjonen i denne artikkelen gjelder:
  • Microsoft Outlook 2011 for Mac
Nøkkelord: 
dftsdahomeportal kbmt KB2353366 KbMtno
Maskinoversatt
VIKTIG: Denne artikkelen ble oversatt med maskinoversettelsesprogramvare fra Microsoft og muligens redigert av Microsoft Community via CTF-teknologi i stedet for av en oversetter. Microsoft tilbyr både menneskelig oversatte og maskinoversatte/Community-redigerte artikler, slik at du får tilgang til alle artiklene i vår Knowledge Base på ditt eget språk. En maskinoversatt eller Community-redigert artikkel er imidlertid ikke alltid perfekt. Den kan inneholde feil i vokabular, syntaks eller grammatikk, mye likt en fremmedspråklig som forsøker å snakke språket ditt. Microsoft har ikke ansvar for unøyaktige opplysninger, feil eller skade forårsaket av feilaktig oversettelse av innholdet eller kundenes bruk av informasjonen. Microsoft oppdaterer jevnlig maskinoversettelsesprogramvaren og -verktøyene for å forbedre redigering av maskinoversatte tekster.
Den engelske versjonen av denne artikkelen er den følgende: 2353366

Gi tilbakemelding

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com