PRB: Microsoft Forms 2.0 in Internet Explorer gebruiken

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 236458 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Microsoft Forms 2.0-besturingselementen kunnen zich anders gedragen afhankelijk van de container. Microsoft Forms keuzelijst met invoervak in een Microsoft Visual Basic-toepassing kan bijvoorbeeld goed weergegeven. Echter, als de keuzelijst met invoervak is gelegen op een ActiveX-besturingselement van Visual Basic en vervolgens het besturingselement in Internet Explorer wordt uitgevoerd, het besturingselement niet vermeld elementen in met behulp van de methode Add zijn geladen. Ziet u een keuzelijst met invoervak van de minimale breedte die niet reageren op gebeurtenissen.

Het probleem is niet beperkt tot de keuzelijst met invoervak. Andere besturingselementen in het pakket Microsoft Forms vertonen vergelijkbare problemen onder Internet Explorer.

Oorzaak


De Forms 2.0-besturingselementen zijn ontworpen voor gebruik met VBA-toepassingen zoals Microsoft Office. Ze zijn niet getest voor elke omgeving en waarschijnlijk niet goed werken. Dit is door het ontwerp.
Omdat ze zijn niet ontworpen of getest om te werken met toepassingen die VBA niet integreren, Microsoft niet aanbevolen of Forms 2.0-besturingselementen met dergelijke toepassingen ondersteunen. VBA integreren in een toepassing moeilijk onderneming is en niet wordt aangeraden doet dus uitsluitend te gebruiken formulieren 2.0-besturingselementen.

Oplossing

Ontwikkelaars moeten vaste met clientscripts voor alle nodige formulieren elementen in een pagina besturingselementen van Internet Explorer HTML gebruiken. Deze combinatie moet voldoen aan de behoeften van de meeste ontwikkeling. In het geval van een alternatieve HTML-besturingselementen is gewenst, kunnen ontwikkelaars om aangepaste of derden ActiveX-besturingselementen kiezen.

Status

Dit gedrag is inherent.

Eigenschappen

Artikel ID: 236458 - Laatste beoordeling: dinsdag 1 maart 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Internet Explorer 4.01 Service Pack 1
Trefwoorden: 
kbctrl kbFAQ kbprb kbmt KB236458 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:236458
Vrijwaring inhoud KB-artikelen over niet langer ondersteunde producten
Dit artikel heeft betrekking op producten waarvoor Microsoft geen ondersteuning meer biedt. Daarom wordt dit artikel alleen in de huidige vorm aangeboden en wordt het niet meer bijgewerkt.

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com