ID articol: 236621 - View products that this article applies to.
Important Acest articol conține informații despre modificarea valorilor din registry. Înainte de a face modificări în registry, asigurați-vă că ați realizat o copie de rezervă. Asigurați-vă că știți să restaurați registry dacă apare o problemă. Pentru mai multe informații despre copierea de rezervă, restaurarea și modificarea registry, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a-l vizualiza în Baza de cunoștințe Microsoft:
256986 Descrierea Registry din Microsoft Windows
Măriți totul | Reduceți totul

SIMPTOME

Dacă încercați să mutați sau să redenumiți folderul „Documents and Settings” în Windows, primiți următorul mesaj de eroare:
„Documents and Settings is a Windows system folder and is required for Windows to run properly. It cannot be moved or renamed.” (Documents and Settings este un folder de sistem Windows și este necesar pentru ca Windows să se execute corect. Nu poate fi mutat sau redenumit.)

CAUZĂ

Acest comportament este cel proiectat.

REZOLUȚIE

Pentru a specifica un folder diferit pentru folderul „Documents and Settings” în timpul instalării, urmați acești pași:
 1. Utilizați parametrul /UNATTEND cu Winnt.exe sau Winnt32.exe și introduceți următoarea intrare în fișierul Unattend.txt, unde z:\numefolder reprezintă calea și numele de folder dorite:
  [GuiUNattended]
  ProfilesDir = z:\numefolder
 2. Instalați Windows. Calea introdusă în fișierul Unattend.txt este utilizată în locul folderului implicit „Documents and Settings”.
Pentru informații suplimentare despre instalarea nesupravegheată a Windows 2000, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în Baza de cunoștințe Microsoft:
183245 Changes to Windows 2000 Unattended Winnt[32].exe command line (Modificări în linia de comandă pentru Winnt[32].exe nesupravegheat în Windows 2000) (articolul poate să fie în limba engleză)

INFORMAȚII SUPLIMENTARE

NOTĂ: Secțiunea următoare oferă informații despre o configurație pentru care Microsoft nu oferă suport. Oferim aceste informații doar cu scop informativ; Microsoft nu garantează în nici un fel că această configurare funcționează corespunzător.

AVERTISMENT: Microsoft recomandă insistent să nu se utilizeze redenumirea folderelor de sistem. Dacă redenumiți folderele de sistem, se poate ajunge la căderi de sistem dezastruoase sau la un computer instabil. Dacă implementați, ar trebui să faceți o copie de rezervă a sistemului înainte de a încerca această procedură.

Pentru a redenumi sau muta folderul „Documents and Settings”, utilizați metoda corespunzătoare.

Specifică pentru utilizator

Avertisment Pot apărea probleme grave dacă modificați incorect registry utilizând Registry Editor sau altă metodă. Aceste probleme pot necesita reinstalarea sistemului de operare. Microsoft nu poate garanta că aceste probleme pot fi remediate. Modificați registry pe propriul risc.
NOTĂ: Această metodă nu reamplasează componentele cheie Windows. Utilizați această metodă dacă este necesar să fie mutate doar datele specifice unui utilizator.

Pentru a specifica un folder diferit pentru folderul „Documents and Settings” după ce instalați Windows pentru un anumit utilizator, urmați acești pași:
 1. Identificați calea de profil a utilizatorului. Există două metode pentru a identifica această cale de profil: folosind setările de cale ale utilizatorului sau identificatorul de securitate al utilizatorului. Metoda preferată este cea care folosește identificatorul de securitate (SID).
  • Metoda identificatorului de securitate
   1. Utilizați instrumentul GETSID din Windows Server Resource Kit pentru a obține identificatorul de securitate (SID). Utilizați o sintaxă similară celei din exemplul următor:
    GETSID \\SERVER1 NumeUtilizator \\SERVER1 NumeUtilizator
   2. După ce obțineți identificatorul de securitate, utilizați Regedit.exe sau Regedt32.exe pentru a selecta identificatorul de securitate al utilizatorului din următoarea cheie de registry:
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\ProfileList
  • Setarea de cale pentru utilizator
   1. Faceți log on la computer ca utilizator, apoi tastați SET la promptul de comandă. Notați setarea pentru USERPROFILE, apoi închideți fereastra de comandă.
   2. Faceți log on ca administrator al computerului.
   3. Utilizați Registry Editor pentru a adăuga setarea USERPROFILE la următoarea cheie de registry:
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\ProfileList
   4. Faceți clic pe cheia de registry, apoi faceți clic pe Find în meniul Edit.
   5. În caseta Find, tastați valoarea setării USERPROFILE, apoi faceți clic pe Find Next.
 2. Modificați valoarea ProfileImagePath astfel încât să utilizeze noua cale dorită în cheia de registry HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\ProfileList.
 3. Închideți Registry Editor, apoi faceți log on ca respectivul utilizator. Tastați SET la promptul de comandă pentru a verifica dacă s-a modificat calea.

Folderul întreg

NOTĂ: Această metodă reamplasează componentele cheie Windows. Utilizați această metodă numai dacă este necesar ca folderul „Documents and Settings” să fie mutat sau redenumit și nu aveți posibilitatea să utilizați fișierul Unattend.txt pentru a modifica numele în timpul instalării.

Pentru a specifica un alt folder pentru întreg folderul „Documents and Settings”, inclusiv componentele cheie de sistem, urmați acești pași:
 1. Faceți log on pe computer ca administrator.
 2. Creați un nou folder.
 3. Deschideți folderul „Documents and Settings” curent.
 4. În meniul Tools, faceți clic pe Folder Options, apoi faceți clic pe fila View.
 5. Sub Advanced settings faceți clic pe Show hidden files and folders, apoi faceți clic pentru a deselecta casetele Hide file extensions for known file types și Hide protected operating system files.
 6. Faceți clic pe OK.
 7. Faceți clic și glisați pentru a copia toate folderele în noul folder, cu excepția folderelor pentru utilizatorii care sunt în prezent conectați.
 8. În Control Panel, faceți dublu clic pe System, apoi pe fila User Profiles.
 9. Copiați profilul utilizatorului curent în noul folder.
 10. Faceți clic pe OK, închideți Control Panel, apoi faceți log off și faceți din nou log on pe computer ca administrator.
 11. În Registry Editor, faceți clic pe Find din meniul Edit.
 12. Tastați documents and settings, apoi faceți clic pe Find.
 13. Înlocuiți valoarea sau redenumiți valoarea sau cheia de registry astfel încât să utilizeze noua cale pentru fiecare cheie și valoare din registry care conține calea originală.NOTĂ: Această modificare trebuie realizată pentru fiecare instanță din registry, altfel computerul nu va porni. Este important să actualizați cu noua cale toate cheile de registry și valorile.

 14. Reporniți computerul.
 15. Acum aveți posibilitatea să eliminați în siguranță folderul „Documents and Settings” original.
Not[ În cazul în care căutați în registry pentru „Documents and Settings”, veți găsi o valoare de tip șir în subcheia următoare:
HKLM\system\controlset001\control\hivelist
. Această valoare de tip șir este \Device\HarddiskVolume#\Documents and Settings. Nu modificați această valoare de tip șir. După ce finalizați căutarea pentru „Documents and Settings”, căutați și pentru numele scurt de fișier „Docume~”. Modificați calea pentru acele rezultate.

Proprietă?i

ID articol: 236621 - Ultima examinare: 22 decembrie 2006 - Revizie: 5.2
SE APLICĂ LA
 • Microsoft Windows Server 2003, Standard Edition (32-bit x86)
 • Microsoft Windows Server 2003, Datacenter Edition (32-bit x86)
 • Microsoft Windows Server 2003, Enterprise Edition (32-bit x86)
 • Microsoft Windows 2000 Server
 • Microsoft Windows 2000 Advanced Server
 • Microsoft Windows 2000 Professional Edition
 • Microsoft Windows 2000 Datacenter Server
Cuvinte cheie: 
kberrmsg kbui kbprb KB236621

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com