% HOMEPATH % și % HOMESHARE % variabile sunt rezolvate incorect

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 236813 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

SIMPTOME

Utilizați fișier sistem Microsoft distribuit (DFS) pentru hartă unități direct la folderele și subfolderele în o cotă DFS. Dacă folderul acasă este pe o partajare de DFS, variabila % HOMEDRIVE % este mapat numai rădăcină DFS și nu cale completă. Acest comportament este evident atunci când vizualizați folderul în Windows NT Explorer. În plus, % HOMEPATH % și % HOMESHARE % variabile nu sunt rezolvate în mod corect.

De exemplu, dacă DFS_root este rădăcină DFS pe partea \\Pkdfs și folderul acasă este \\Pkdfs\Dfs_root\Home\User1:
% HOMEDRIVE % (de exemplu, unitatea Z) este mapat la \\Pkdfs\Dfs_root
% HOMESHARE % conduce la \\Pkdfs\Dfs_root
% HOMEPATH % conduce la \Home\User1.
În schimb, % HOMEDRIVE %% HOMESHARE % ar trebui să rezolve pentru \\Pkdfs\Dfs_root\Home\User1, % HOMEPATH % ar rezolva \, și % HOMEDRIVE % (Z:) trebuie să mapați la \\Pkdfs\Dfs_root\Home\User1.

REZOLUȚIE

Windows NT

Pentru a rezolva această problemă, obține ultimul pachet Service Pack pentru Windows NT 4.0 sau actualizarea software-ul individuale. Pentru informații despre obținerea ultimul pachet de service, vă rugăm să mergeți la:
 • 152734 cum se obține ultimul pachet de service windows nt 4.0
Pentru informații despre obținerea actualizarea software individuale, contactați serviciile de asistență a produselor Microsoft. Pentru o listă completă a numerelor de telefon serviciilor de asistență pentru produse Microsoft și informații privind costurile de suport, vă rugăm să mergeți la următoarea adresă de pe World Wide Web:
http://support.Microsoft.com/default.aspx?scid=fh;EN-US;CNTACTMS

Windows 2000

implicit, Windows 2000 hărți variabila % HOMEDRIVE % la folderul de acasă, chiar dacă este pe o partajare de non-DFS. În acest caz, variabila % HOMEDRIVE % este mapat la cota de \\Pkdfs\Dfs_root\Home\User1 și variabila % HOMEPATH % rezolvă la \.

Windows 2000 acceptă aplicarea cotei profundă. Utilizați această caracteristică pentru a asocia direct la foldere într-o parte dacă aveți permisiunile corespunzătoare. Dacă folderul acasă este \\server\împărtăși\dir\dir2\%username% (în cazul în care împărtăși este o parte de non-DFS), dumneavoastră variabila % HOMEDRIVE % este mapat la \\server\share\dir1\dir2\%USERNAME% și variabila % HOMEPATH % rezolvă la \ implicit.

Puteți utiliza Grupa politică obiect (GPO) de Active Directory să dezactivați caracteristica cota de adâncime pentru folderul acasă (și să păstreze comportamentul la fel ca Windows NT 4.0). Pentru aceasta, urmați acești pași:
 1. Porniți Microsoft consolă de gestionare (MMC).
 2. Faceți clic pe Adăugare/eliminare de completare snap-in, și apoi alegeți Politică de grup din Listă tabel.NOTĂ: Aplicați această politică pentru computer local, un computer la distanță, sau un set de computerele de la distanță.

 3. Du-te la folderul de utilizator faceți Templates\System\Logon\Logoff.
 4. Faceți dublu clic pe Conectați directorul home la rădăcina din partea.
 5. Faceți clic pe Activat, apoi faceți clic pe ok.
Când activați această politică, variabila % HOMEDRIVE % este mapat la \\server\share\ și variabila % HOMEPATH % conduce la \dir1\dir2\%USERNAME%, atunci când cota este o cotă de non-DFS.

Pentru un Windows 2000 Server într-un domeniu NT 4.0, pentru a deschide această politică, efectuați următoarele:
 • Pe bara de instrumente faceți clic pe Start, faceți clic pe A alerga, apoi tastați gpedit.msc.
Aceasta deschide politica care arată atât de utilizator și Computer Configuration pentru politică, care nu este viză când deschideți politică de securitate locală.

Windows NT Server 4.0, Terminal Server Edition

Pentru a rezolva această problemă, obțineți cel mai recent pachet Service Pack pentru Windows NT Server 4.0, Terminal Server Edition. Pentru informații suplimentare, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
152734 Cum se obține ultimul pachet de Service Windows NT 4.0

STARE

Microsoft a confirmat că aceasta este o problemă în Windows NT 4.0 și Windows NT Server 4.0, Terminal Server Edition.

Primul, această problemă a fost corectată în Windows NT Server 4.0 pachet Service Pack 6 și Windows NT Server 4.0, Terminal Server Edition pachet Service Pack 6.

Proprietă?i

ID articol: 236813 - Ultima examinare: 29 mai 2012 - Revizie: 1.0
SE APLICĂ LA:
 • Microsoft Windows 2000 Server
 • Microsoft Windows 2000 Advanced Server
 • Microsoft Windows 2000 Professional Edition
 • Microsoft Windows NT Server 4.0 Standard Edition
 • Microsoft Windows NT Workstation 4.0 Developer Edition
 • Microsoft Windows NT Server 4.0 Enterprise Edition
Cuvinte cheie: 
kbhotfixserver kbqfe kbbug kbfix kbmt KB236813 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol: 236813

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com