"STOP 0x0000000A" care implică Scsiport.sys în Windows NT 4.0 SP5

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 236981
IMPORTANT: Acest articol conține informații despre modificarea registry. Înainte de a modifica registry, asigurați-vă că spate it sus și asigurați-vă că ați înțeles cum să restabiliți registry dacă apare o problemă. Pentru informații despre modul de rezervă, restaurarea și editarea registry, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
256986 Descrierea Registry din Microsoft Windows
Măriți totul | Reduceți totul

SIMPTOME

Este posibil să apară un mesaj de eroare „STOP 0x0000000A"după aplicarea Windows NT 4.0 pachet Service Pack 5 (SP5) pe un computer cu un adaptor IBM ServerRaid SCSI. Această problemă se poate produce în funcție de valoarea acoperire de date a NumberOfRequests valoarea registry asociate cu adaptor SCSI.

Computere cu alte adaptoare de SCSI, de asemenea, pot apărea simptome similare.

CAUZĂ

O schimbare a fost făcută în SP5 pentru algoritmul care validează valoarea acoperire de date a NumberOfRequests valoarea stocată în următoarea cheie de registry:
HKEY_LOCAL_MACHINE \SYSTEM\CurrentControlSet\Services\DriverName\Parameters\Devicen
Algoritmul în SP5 este eronată și nu a returnat rezultatele corecte pentru orice valoare peste 255. În special, mesajul de eroare listate mai sus rezultatele dacă parametrul este setat să fie 256 sau 512.

REZOLUȚIE

Pentru a rezolva această problemă, obține ultimul pachet Service Pack pentru Windows NT 4.0 sau actualizarea software-ul individuale. Pentru informații despre obținerea ultimul pachet de service, vă rugăm să mergeți la:
  • 152734 cum se obține ultimul pachet de service windows nt 4.0
Pentru informații despre obținerea actualizarea software individuale, contactați serviciile de asistență a produselor Microsoft. Pentru o listă completă a numerelor de telefon serviciilor de asistență pentru produse Microsoft și informații privind costurile de suport, vă rugăm să mergeți la următoarea adresă de pe World Wide Web:
http://support.Microsoft.com/default.aspx?scid=fh;EN-US;CNTACTMS

REMEDIERE

AVERTISMENT: Dacă utilizați incorect Registry Editor, pot apărea probleme grave care să necesite reinstalarea sistemului de operare. Microsoft nu poate garanta că se pot rezolva problemele care rezultă din utilizarea incorectă a Registry Editor. Utilizați Registry Editor la propriul risc.

Pentru a rezolva această problemă și de a obține rezultatele scontate fără a aplica această remediere rapidă, limita valoarea datelor din valoarea NumberOfRequests la zona 16 prin 255.

STARE

Microsoft a confirmat că aceasta este o problemă în Windows NT 4.0 și Windows NT Server 4.0, Terminal Server Edition. Această problemă a fost corectată în primul rând în Server Windows NT versiunea 4.0, Terminal Server Edition pachet Service Pack 6.

INFORMAȚII SUPLIMENTARE

Înainte de a SP5, algoritmul pentru validarea acest parametru este, de asemenea, greșită, dar nu la astfel încât un mesaj de eroare „STOP"rezultate. În special, valori între 256, și 512 sunt reduse la zona 16 prin 255.

Proprietă?i

ID articol: 236981 - Ultima examinare: 31 mai 2012 - Revizie: 1.0
Cuvinte cheie: 
kbhotfixserver kbqfe kbbug kbenv kberrmsg kbfix kbmt KB236981 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol: 236981

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com