ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ: Μη αυτόματη επεξεργασία αρχείων δέσμης ενεργειών επιλογής Ntbackup.exe

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 237310 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ενημέρωση
Αυτό το άρθρο ισχύει για τα Windows 2000.Υποστήριξη για τα Windows 2000 λήγει στις 13 Ιουλίου, 2010.Για ναWindows 2000 τερματισμός υποστήριξης Solution Centerείναι ένα σημείο εκκίνησης για το σχεδιασμό σας στρατηγικής μετεγκατάστασης από τα Windows 2000. Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στοΗ πολιτική κύκλου ζωής υποστήριξης της Microsoft.
Ενημέρωση
Αυτό το άρθρο ισχύει για τα Windows 2000.Υποστήριξη για τα Windows 2000 λήγει στις 13 Ιουλίου, 2010.Για ναWindows 2000 τερματισμός υποστήριξης Solution Centerείναι ένα σημείο εκκίνησης για το σχεδιασμό σας στρατηγικής μετεγκατάστασης από τα Windows 2000. Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στοΗ πολιτική κύκλου ζωής υποστήριξης της Microsoft.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Περίληψη

Όταν δημιουργείτε μια προγραμματισμένη εργασία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας των Windows 2000, δημιουργείται ένα αρχείο δέσμης ενεργειών (.bks) επιλογής με μια λίστα φακέλων και αρχείων που πρόκειται να δημιουργηθούν αντίγραφα ασφαλείας και που θα εξαιρεθούν από την εργασία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας. Μπορείτε να επεξεργαστείτε αυτήν τη λίστα των αρχείων, κάνοντας κλικ στο κουμπίΦόρτωση επιλογώνΣτο διακομιστήJOBμενού με το εργαλείο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας (Ntbackup.exe). Όταν κάνετε κλικ στοΦόρτωση επιλογώνεντολή, φόρτωσης στο αρχείο .bks που ονομάζεται για την εργασία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας που θα δημιουργηθεί. Επιλεγμένα αρχεία, φακέλους ή κοινόχρηστα στοιχεία δικτύου που προγραμματίζεται για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας. Μπορείτε να κάνετε τις κατάλληλες αλλαγές και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπίΑποθήκευση επιλογώνΣτο διακομιστήJOBμενού για να τα αποθηκεύσετε.

Ntbackup.exe αποθηκεύει το αρχείο .bks με τη λίστα των αρχείων που θα δημιουργηθούν αντίγραφα ασφαλείας κάτω από το προφίλ σας στο στοDrive:\Documents and Settings\, UserNameΦάκελος \Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows NT\NTbackup\Data. Το αρχείο ονομάζεται με το όνομα της εργασίας αντιγράφου ασφαλείας.

Μη αυτόματη επεξεργασία του αρχείου .bks

 1. Ξεκινήστε το Notepad.exe.
 2. Ανοίξτε το αρχείο .bks.
 3. Κάντε τις απαραίτητες αλλαγές, όπως περιγράφεται στον ακόλουθο πίνακα.
  Σύμπτυξη αυτού του πίνακαΑνάπτυξη αυτού του πίνακα
  Καταχώρηση (Entry)Αποτέλεσμα
  X:\Θα δημιουργηθεί αντίγραφο ασφαλείας για αυτό ολόκληρη τη μονάδα δίσκου.
  X:\όνομα_φακέλου\Θα δημιουργηθεί αντίγραφο ασφαλείας για αρχεία σε αυτόν το φάκελο.
  X:\όνομα_φακέλου\ / εξαιρέσετεΤα αρχεία σε αυτόν το φάκελο θα εξαιρεθούν.
  X:\File_name.extΘα δημιουργηθεί αντίγραφο ασφαλείας για αυτό το αρχείο.
  X:\File_name.ext/excludeΑυτό το αρχείο θα εξαιρεθούν.
  systemstateΘα δημιουργηθούν αντίγραφα ασφαλείας της κατάστασης συστήματος.
  \\Server\Share\Folder\Θα δημιουργηθεί αντίγραφο ασφαλείας για αυτά τα αρχεία του δικτύου.
 4. Στο διακομιστήFILEμενού, κάντε κλικ στο κουμπίΑποθήκευση ως.
 5. ΣτοΑποθήκευση ως τύπουπλαίσιο, κάντε κλικ στο κουμπίUnicode, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΑποθήκευση (Save).


Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 237310 - Τελευταία αναθεώρηση: Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Windows 2000 Server
 • Microsoft Windows 2000 Advanced Server
 • Microsoft Windows 2000 Professional Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbhowto kbhowtomaster W2000NTBACKUP kbmt KB237310 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:237310

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com