Τρόπος μετατροπής μιας βάσης δεδομένων Access σε SQL Server

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 237980 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Περίληψη

Ο ευκολότερος τρόπος για να μετατρέψετε μια βάση δεδομένων της Access σε SQL Server είναι να χρησιμοποιήσετε τον "Οδηγό αναβάθμισης". Ο "Οδηγός αναβάθμισης":
 • Διατηρεί δομή, συμπεριλαμβανομένων των δεδομένων, ευρετήρια, της βάσης δεδομένων και προεπιλεγμένες ρυθμίσεις.
 • Μετατρέπει αυτόματα πρόσβαση κανόνων επικύρωσης και προεπιλεγμένων ρυθμίσεις για τα κατάλληλα ισοδύναμα του SQL Server.
 • Διατηρεί τις σχέσεις πινάκων και την ακεραιότητα αναφορών Αφού κάνετε την αναβάθμιση.
Για να εκτελέσετε τον "Οδηγό αναβάθμισης" στην Access 2000 από το Εργαλεία μενού, σημείο Βάσεις δεδομένων, και στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί "Οδηγός αναβάθμισης".

Για να χρησιμοποιήσετε το αναβάθμισης Οδηγός σε Access 97, πρέπει πρώτα να λάβετε το αναβάθμισης Microsoft Access Εργαλεία 97 από την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://www.Microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=f5c7a907-7c5f-46cb-9157-a1ec4e96083d&displaylang=en

Για να εκτελέσετε τον "Οδηγό αναβάθμισης" από την Access 97, από το Εργαλεία μενού, σημείο Τα πρόσθετα, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Αναβάθμιση σε SQL Server.

Εάν έχετε μια παλαιότερη έκδοση της Access, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μία από τις ακόλουθες μεθόδους:
 • Αναβάθμιση σε Access 97 ή Access 2000 και στη συνέχεια εκτελέστε το "Οδηγός αναβάθμισης".
 • Χρήση SQL Server δεδομένων Transformation Services (DTS) για την εισαγωγή τα δεδομένα από τη βάση δεδομένων της Access σε μια βάση δεδομένων του SQL Server. Για περισσότερες πληροφορίες πληροφορίες σχετικά με DTS και ο Οδηγός εισαγωγής DTS, δείτε το μετασχηματισμό δεδομένων" Υπηρεσίες"και"Χρησιμοποιώντας την εισαγωγή και εξαγωγή οδηγοί"θέματα του SQL Server 7.0 Ηλεκτρονικά βιβλία. Για παράδειγμα, δείτε το "Εισαγωγή δεδομένων από μια βάση πρόσβασης δεδομένων Θέμα παράδειγμα"στα ηλεκτρονικά βιβλία του SQL Server.
Εάν χρησιμοποιείτε την Access 97 μέσω της Access 2003 μαζί με το SQL Server 2005, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Βοηθό της μετεγκατάστασης του SQL Server για πρόσβαση. Για περισσότερες πληροφορίες πληροφορίες σχετικά με το Βοηθό της μετεγκατάστασης του SQL Server, Access, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία Web της Microsoft:
http://www.Microsoft.com/SQLServer/2005/EN/US/Migration-Access.aspx

Η Access 2000

Στην Access 2000, σχετικά με το Το αρχείο μενού, σημείο Νέα, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Νέο έργο από το υπάρχον Βάση δεδομένων. Αυτή η επιλογή δημιουργεί μια αυτόματη επεξεργασία δεδομένων (ADP) εφαρμογή. Αυτή η εφαρμογή χρησιμοποιεί αυτόματα το SQL Server Desktop Engine (γνωστό και ως MSDE 2000) ή του SQL Server ως διακομιστή και χρησιμοποιεί ADP το αρχείο ως η εφαρμογή.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ Όταν εκτελείτε τον "Οδηγό αναβάθμισης" από Access 97 ή της Access 2000 για να SQL Server 2000, ενδέχεται να λάβετε ένα μήνυμα σφάλματος "Υπερχείλισης". Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ στους αριθμούς των άρθρων παρακάτω, για να προβάλετε τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
279454Το μήνυμα λάθους "Υπερχείλισης" όταν κάνετε προσπάθεια αναβάθμισης σε SQL Server 2000
272384 "Υπερχείλισης" μήνυμα λάθους κατά την προσπάθεια αναβάθμισης σε SQL Server 2000
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με θέματα μεταξύ της Access 2000 και του SQL Server 2000, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
269824Περιγραφή της ασυμβατότητας θέματα μεταξύ έργων Access 2000 (* .adp) και SQL Server 2000
Λευκές βίβλους που ακολουθεί μπορούν να σας βοηθήσουν στην εισαγωγή σας Εφαρμογή της Access σε SQL Server:
 • Σχεδιασμός εφαρμογών αποτελεσματική για τον Microsoft SQL Server: Αυτή η Λευκή Βίβλος εξηγεί γιατί ευρετήριο διαδοχικών access method (ISAM) εφαρμογή σχεδίασης δεν είναι κατάλληλη για τον SQL Server.
  .aspx http://msdn2.Microsoft.com/en-us/library/aa226307 (SQL.70)
 • Μετεγκατάσταση της βάσης δεδομένων Microsoft Access σε SQL Server 7.0: Αυτή η Λευκή Βίβλος καλύπτει ο "Οδηγός αναβάθμισης", συμπεριλαμβανομένων των πληροφοριών σχετικά με τη σχεδίαση αλλαγές και περιορισμοί του οδηγού.
  http://technet.Microsoft.com/en-us/library/cc917601.aspx

Η Access 97

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Microsoft Access αναβάθμισης εργαλεία 97, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://www.Microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=f5c7a907-7c5f-46cb-9157-a1ec4e96083d&displaylang=en
Για να κάνετε λήψη των Access 97 εργαλεία αναβάθμισης της Microsoft, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία Web της Microsoft:
http://www.Microsoft.com/downloads/details.aspx;FamilyID = f5c7a907-7c5f-46cb-9157-a1ec4e96083d
Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
176614Εργαλεία αναβάθμισης της Microsoft Access 97 διαθέσιμο
279454 "Υπερχείλισης" μήνυμα λάθους κατά την προσπάθεια αναβάθμισης σε SQL Server 2000

Αναφορές

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη μετεγκατάσταση μιας βάσης δεδομένων Access σε SQL Server, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://MSDN.Microsoft.com/en-us/library/aa139985.aspx

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 237980 - Τελευταία αναθεώρηση: Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 5.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft SQL Server 2000 Standard Edition
 • Microsoft SQL Server 7.0 Standard Edition
 • Microsoft Access 2000 Standard Edition
 • Microsoft Access 97 Standard Edition
 • Microsoft Access 2.0 Standard Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbsqlsetup kbhowtomaster kbhowto kbinfo kbmt KB237980 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:237980

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com